- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
kolosanyi #14313 üzenetére
köszönöm a választ, olvastam a könyvről véleményeket,eléggé megoszlik, kb fele fele arányban kinek tetszik, kinek nem. Nekem egyébként csak az furcsa hogy megjelent az első kötet utána meg még több is, mintha több bőrt húzna le ugyan arról a dologról a szerző.
(#14314) Woodslave
Vannak "nyitott" konditermek ahol üveglap a fal és igy belátni, én ott mindig hegyomlásokat látok, kispolák méretű súlyokat emelni
Konditeremnél meg oké elmegyek, de mit hogyan, meg mennyi satöbbi...
Gondoltam személyi edzőre is de ugye azért meg külön kéne fizetni az meg a bérlettel együtt már sok lenne havonta -
F_Gergely
őstag
sziasztok,
lehet nem teljesen idevág a kérdésem, de részben talán.
Szeretnék eddzeni, irodai ülő munkám van és nagyon eltunyultam, most már zavar. Alapvetően vékony alkatom volt/van, de a hasam látványosan nagyobb lett. A célom és amit szeretnék, hogy szálkás,megfelelő erőnlét, és izomzat. Nem akarok "kigyúrt" lenni, meg ilyeneket, szeretném a mozgási igényem kielégíteni, és egy egészséges erőnlétet kialakítani. (régen 55 kilómmal úgy pakoltam a 25 kg-s EUR raklapokat mint a pehelypárnát, ellenben most nagyon is megérzem...)
Ehhez nem kívánok fogyni (nem vagyok túlsúlyos 75 kg vagyok 177 cm magassághoz), és nem áll szándékomban fogyókúrázni, minden féle egyéb porokat fogyasztani. Mozogni szeretnék és ehhez keresném a megfelelő formát.
Gondoltam konditeremre, de attól kicsit parázom, na meg ott mindenki hegyomlás, én meg hozzájuk képest...
Gondoltam arra is hogy otthon minden nap adott mennyiségű fekvőtámaszt, felülést, és súlyzós gyakorlatot csinálok.
Viszont találtam a kerületben kültéri eddzéshez épített parkot és arra is gondoltam hogy oda kijárok.
Szerintetek melyik lenne a megfelelő? Illetve milyen gyakorlatok az ideálisak?Köszi előre is a tanácsokat, válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest