Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
hát nem rossz. Azt mondják sokat próbált amíg kikötött jelenlegi párjánál..

Tegnap voltam atta. Hogy miért ide írom? Mert street workout volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Húzódzkodás. Érdekes ha elmegyek a játszótérre akkor nem kerülök annyira a "zónába" mint a teremben. Igaz a bemelegítés se annyira alapos, meg a pihenők is rövidebbek, de sokkal gyengébb vagyok. Első körben 10 párhuzamos vállszéles fogással (ilyen az állvány, a teremben meg csinálom a másik két fogást amúgy is), utána meg 5-ök örülök ha mennek. Szuperszettben tolódzkodás 10-ek (elég finom izomlázam van a mellem szélén). 5 sorozat.
Invertált evezés fekvőtámasz szuperszett
Fordított fogású inv. evezés testsúlyos tricepsz a rúdon.Bedurrantam mint az atom valszeg ezért se vagyok jó street workoutosnak nagyon hamar durran/fárad az izomzatom.
-
-
itouchfan
őstag
Edzettem, atta.
most két nap pihenés. 
-
brownus
veterán
válasz
Bannani
üzenetére
van amikor a lidliben, meg itt nálunk a práter nonstop boltban, vicces, de tök jó minőségű kókusztejet árulnak egész jó áron. és itt, mert náluk nagyon sok minden kapható. pl. a rizst is náluk veszem
-
itouchfan
őstag
Edzettem, itt a szálláson. Semmilyen eszköz nem volt, de adta.
fehérje, utána csirke+tészta lement, az is jó volt. 
Tesztaknal a durumtészta és a 4 vagy 8 tojásos között mi a különbség? Miért drágább a 4/8 tojásos? Melyik ami a leginkább beleillik a sport táplálkozásba?
-
brownus
veterán
nálam, (~66kg, ekto) mazsola, meg ilyen aszalt gyümikből egy maréknyit. magvakból szintén.
reggel a gyümölcsöt én smoothie azaz mint turmix iszom, ebbe teszek egy banánt, narancsot, almát, idény gyümölcsöket, és kókusz tejet, abból sokat, mert imádom az izét, és egészséges is
a turmixot felezzük a zsuval -
Deck
titán
Olvastam, hogy gyümölcs reggel és edzés előtt mehet. A kérdésem, hogy mennyi? Pl csak az egyik időpontban ennék egy kis mazsolát, de hány gramm ami megfelelő? Erről semmit sem találok.
-
itouchfan
őstag
válasz
madmike
üzenetére
én itthonra építettem. egy húzódzkodórúd, egy párhuzamos korlát, és egy fekvő bak szerintem elég, és ez nem sok se anyagilag, se időben egy ilyet megépíteni. ezen már teljesen jól le tudod edzeni magad, esetleg gyűrűt, +súlyt lehet venni, de saját testsúlyos edzéshez más nagyon nem kell.
pénteken focin aláfordult a bokám, tegnapi meccs off, holnaptól egy hét síelés, nagy valószínűséggel az is, de minimum a nagyobbik fele. aztán jövő hétvégén újra focizni kéne.
ma még itthon edzek egyet, ott nem tudom milyen viszonyok lesznek.
de megcsináltam ezt a hetet is, bár az első edzésnapról a másodikra (hétfő-szerda) nehezen sikerült regenerálódni de végül lement így is. ma nem is érzem már a péntekig, szóval ez adni fogja.
feltéve ha ki tudok menni a bokám miatt, meg ha anyám kienged.

-
madmike
őstag
De jó lenne nálunk is egy ilyen játszótér. Sajnos nem valószínű, hogy falun valaha is jut majd erre. Jobb híján lehet összetákolok majd itthonra az udvarra valamit.
kiszi07 ajánlotta pár napja a Freeletics-et.
megszereztem a 15 hetes programot(ha valakit érdekel írjon pü), pont 15 hét van az esküvőnkig, el kell érjem, hogy az összes koszorúslány féltékeny legyen asszonykámra
Ma megcsináltam az első napit, hát azt hittem beszabehu, de edzetlenségemhez képest magam is meglepődtem, hogy sikerült végigcsinálni. Igaz sok szünettel, a fekvőtámasz a második körtől térdelő volt, de nem adtam fel. -
RBJ
addikt
Na megvolt az idei év első kinti edzésem szerdán. Nagyon jó idő volt. Nem is tudom miért nem folytatódott. Ma is mentem volna. Semmivel nem lehet összehasonlítani a kinti edzést bármivel.
Hátazás volt úgy érzem, hogy majd beszar...k. Belső könyökhajlatom fáj, hátam is tiszta izomláz.
MIntha denevérembernek úgy érzem.
Lényeg a lényeg kinti edzés a tuti. Szem előtt vagy nyomni kell nehogy már beégjél.
Nem ám immel ámmal mint itthon.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MOndom a babámnak valami könnyű leveseket kellene csinálni erre meg ma este lecsó.

-
itouchfan
őstag
Edzettem, atta.

Azért jó lesz a pihenés hétvégén, érzem az izmaim rendesen.
-
yootti
tag
Üdv!
Ha edzés közben nagyokat ásítok akkor az az oxigén hiány jele? -
itouchfan
őstag
Még éreztem az izomlázat, de edzettem mert háború van

Amúgy, nem tudom jó ötlet volt-e így edzeni. Majd holnap - holnapután eldől. A 48 óra megvolt a két edzés között, majd meglatjuk.

Ki edzett még ma?! Most már jó idő van kinn!

-
Bannani
tag
válasz
Pearce
üzenetére
Jobb napokon, amikor pihent és koncentrált vagyok, 3 sorozat:ebből az első kettőben megy a 8, a harmadikban már csak 6-7 ismétlés. Széles fogással, kontrolláltan, nem beforgó könyökökkel -még mielőtt valaki feltenné a szokásos kérdéseket-.
dekrer:tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy valamennyi izom is ragadjon rám. Meg azt is tudom, hogy a költségvetésbe nem fér bele... A kérdésem csupán arra irányult, hogy valaki ért-e el fejlődést az elmúlt 2-3 hónapban, amíg nem olvasgattam a fórumot.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Júniusi esküvőnkre össze akarom kapni magam. A betervezett 6-7kg fogyásból eddig 3 sikerült diétával és most kicsit stagnálok. Múlt héten vettem egy Lidlis TRX-et. Nézegettem videókat és találram is ami tetszett, de mindig ugyanazt csinálni unalmas lenne. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahol 1-3 honapos edzésprogramot találok? -
itouchfan
őstag
Mindjárt edzés, király lesz! Bár az idő kicsit béna, de belefér

-
Bannani
tag
Az elmúlt időszakban sikerült valakinek izmossá/erőssé válni?
Ha valakinek lenne ötlete, hogy húzódzkodásban, hogy tudnék magasabb ismétlésszámokat elérni, ergó kitörni a stagnálásból, azt megköszönném.
-
itouchfan
őstag
cikkek:
[Edzésprogramozás]
[Húzódzkodás]
[Így készíts edzéstervet magadnak]
[Hány ismétlés?]
[5 kérdés mielőtt bukásig edzenél]
[Miért nem fejlődsz a gyúrós edzéstervvel?]
[Fegyencedzés bemutató]
[BW guggolás variációk - igaz hogy női de hasznos
]
[Amikor az erőedzés kiegészítő sport]
[Minden ami funkcionális edzés]
Ezeken kívül elolvastam a Fegyencedzés könyveket, a Sárga kapszulát, a Testépítés Nagyenciklopédiáját, és most olvasom a Powerbuilder Training System-et, a powerbuilder.hu ingyenesen letölthető könyvét, az is remek.
-
Shingen
addikt
Sanyival mit csináltatok, hogy így eltűnt?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Edz hidegbe

-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
itouchfan
őstag
nem tudom. én edzek kint is, tulajdonképp egész télen kinn nyomtam, egy-kétszer volt hogy benn. megfázni nem fáztam meg, nem volt kényelmetlen, csak tudni kell hogyan kell felöltözni.

és átmentek igen, mert ott pörgés van legalább.
tessék, kezdetnek itt egy igen jó írás: teljes test vagy osztott edzés
-
itouchfan
őstag
Ma jön a heti 3 erőedzés, már várom. Kicsit érzem minden izmom, de főleg a hátam, de belefér. Majd hétvégén kipihenem.
Illetve jön ma a 3 foci is a héten. Most már egész jó mert az alapozás vége felé közeledve kevesebb a hosszabb, de lendületes futás, és több a rövid, robbanekony megindulasok, max sprintek száma. De a lábam egész jól bírja, már megszokta.Illetve tegnap érettségire készülve csomót talajtornaztam, és az alsó hátamban, és az alsó hasamban ha lehet így mondani, olyan izomlaz van, hogy beszaras.
csomó fej és kezallas gyakorlás, fejenatfordulas, és minden finomság. 
Na mindegy a lényeg hogy eddig fasza ez a hét. Holnap meg egy meccsel megkoronazzuk, aztán jó lesz a pihenés.

-
itouchfan
őstag
Edzettem, atta.

Kicsit éreztem a hétfőit, de jól ment.
Most meg betoltam 30 deka durumtésztát (főzés előtt mérve.) csomó párolt zöldséggel és hallal.

-
madmike
őstag
Sziasztok!
Holnaptol 5000ft-ért lesz a Lidlben TRX koppintás. Van ilyen valakinek? Milyen minőségű? Megéri? -
mark!
őstag
Atyaég, mifolyikitt? Egy délelőtt alatt 23hsz. Ilyen se nagyon volt még

-
brownus
veterán
válasz
Shingen
üzenetére
ja, átment, de minek??
ezért?
vótam, atta
vótam, nagyon atta
jajjjj, megettem egy csokis kekszet, elhíok a gecibe
jajjj, egy napra vidékre megyek, leeseik az izom mer nem tom számolni a makrókat
most 15,666% tzs lement 15,444% tzs-re E
guggoltam x-vel
fáj a térdem
már nem annyira fáj a térdem
most a derekam fáj
izomláz jó
izomláz lenni barát

-
Shingen
addikt
válasz
Karcub
üzenetére
Nézz szét a neten vannak ilyen programok amivel megállapítod a jelenlegi testtömegedhez hány kalória kell a fenntartáshoz.
Na ha fogyni szeretnél annál kevesebb kalóriát kellene bevinni.
Ha megvan a kalória vannak a neten különböző étrendek összeállítva a bizonyos kalóriákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ne viccelj már, ez most komoly?