- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bannani
tag
válasz
Pearce #14144 üzenetére
Jobb napokon, amikor pihent és koncentrált vagyok, 3 sorozat:ebből az első kettőben megy a 8, a harmadikban már csak 6-7 ismétlés. Széles fogással, kontrolláltan, nem beforgó könyökökkel -még mielőtt valaki feltenné a szokásos kérdéseket-.
dekrer:tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy valamennyi izom is ragadjon rám. Meg azt is tudom, hogy a költségvetésbe nem fér bele... A kérdésem csupán arra irányult, hogy valaki ért-e el fejlődést az elmúlt 2-3 hónapban, amíg nem olvasgattam a fórumot.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem kell számolgatni. Mindkettő amit említettünk nagy adatbázissal rendelkezik, sok boltban vásárolható dolog is benne van, meg sok házi dolog is. Persze utóbbiakat legjobb ha saját recept alapján összerakja, de ha az macera neki, még mindig jobb ha kikeres egyet az adatbázisból, mint ha nem írja. Myfitnesspalnak ráadásul mobil appja is van, amivel vonalkód alapján nagyon sok terméket felismer, szóval még csak keresni se kell
Persze ráerőltetni senkire se lehet semmit, de ha nem írja a kalóriákat, akkor sose lehet biztos benne, hogy jól csinálja-e a dolgokat... Súlymérés nagyon esetleges, főleg ha ugye nem is a kiló csökkentés a fő cél, hanem az alak változtatás. Ugye lehet 85kg fixen úgy is az ember, hogy szépen megy le róla a zsír, de jön fel az izom, meg úgy is ha ellazulja az edzéseket (nem feltétlen szándékosan), és nem változik se a zsír se az izom. Persze erre lehet testzsír százalékot méregetni, de ha nem szeret számolgatni, akkor azt se fogBuster17:
Tippre a teljes szélességét jelenti, cm-ben. Szóval nem magasságfüggő, hanem inkább válszélesség. -
Bannani
tag
Akkor magyarázd el neki, hogy a zsír eltakarja az izmait, szóval edzhet kedvére, de ettől még a zsír maradni fog.
Kalóriát pedig kénytelen lesz nagyjából belőni, mert ez a kaján múlik legfőképp. Ha nem hajlandó egészségesen étkezni és 5 perc alatt kiszámolni, hogy kb. miből mennyit kell bevinnie akkor megette a fene.
-
westcoastog
veterán
Nagyobb intenzitású mozgásra van szüksége, azt meg sajnos nem tudom megmondani hogy a bőre fog-e vagy mikor fog feszesedni.
"zsíros" kaja elhagyása meg tág fogalom.
A szemét kaját hagyta el vagy csak nem eszik cupákos csülökpörköltet például? Mert a kettő nem ugyanaz.Először az étrendet kell rendbe rakni, szemét kajákat, cukros üdítőket, feldolgozott élelmiszereket, édességeket, mindenféle segédanyaggal teletömött vackokat felejteni.
Sok víz, tea, főzött kávé, mindenből próbáljon meg egészségeset, kajánál a lényeg hogy a szemetet el kell hagyni, tudni kell mit vesz meg és mit eszik.
Ha a kalóriát nem is kell számolgatni, de ha már elkezd tápanyagban gazdagon étkezni, nem fog annyit éhezni mintha 0 tápértékű szarokat enne, azok után persze hogy éhes mindig, és hízik.
-
Cathfaern
nagyúr
Rossz hír: nem lehet kifejezetten egy helyről fogyni. Ha pechje van, és hasra hízik elsődlegesen (mint én), akkor hasáról fog utoljára lemenni a zsírréteg. Ha direkt hasra / derékra edz, azzal csak annyit ér el, hogy a zsírpárna alá szép izomzat fog felépülni. De a zsírréteg nem lesz kisebb.
Szóval amit tehet, hogy nekiáll edzeni, minél több izomcsoportra, annál jobb. Ha 85kg alá nem akar menni, akkor szerintem direkt nem is kell nekiállni fogyóznia, hanem izomépítésre koncentráljon inkább (ugye ugyanannyi tömegű izom negyed annyi helyet foglal, mint a zsír). A lényeg, hogy kalóriát úgy lőjjétek be, hogy hízni ne hízzon kilóra az izomépítés ellenére se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest