Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Na most kipróbáltam, hogy gyorsra állítottam a növény-növekedés sebességét, meg 120x gyorsításra az időt és így a kaszálás/széna-betakarítás után kb 1-1,5 nappal később kezdett újra kinőni a fű (bár a menüben a térképen még mindig olyan többnyire barna maradt a kérdéses terület).
Az egyes növekedés-sebesség fokozatok között mekkora a "szorzó"? 2-szeres?
Mert így normál sebességgel kb ~2 napig tartana míg visszanő a fű. Számomra szokatlan az eddigi növekedési ütemekhez képest...
(Furcsa, hogy angol nyelven, fórumokon nem találtam semmi hasonló jellegű "problémát"/észrevételt - egyedül arról volt említés, hogy a véletlen lekultivátorozott füves területen nem nő vissza a fű, csak szántás/újravetés után. És a wiki sem említ ilyen megnövekedett időttartamot - márpedig ez egy hivatalos kiegészítő térkép lenne)
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs