Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
üdv. olvasgatom a fórumot az elejétől kezdve (1200. hozzászólásnál tartok) és lenne pár kérdésem amire eddig nem találtam választ. rengeteg infó van itt, de sajnos kevés az olyan ami nekem is hasznos. mivel én nem pc-n hanem xbox-on játszom így modokat nem tudok használni.
1. a szabad helyek növelhetők valahogy? nem tudok új gépeket venni mert nincs helyem.
2. nagy (kör)bálák összeszedésére és elhordására valami jó módszer? (a földről a szénaforgatóval szoktam "legereblyézni" egy helyre, de onnan még el kéne hordani. bálavilláról folyton leesik, vagy éppen ráragad és már a bálaszállítót borítom fel de még mindig nem jön a villáról, stb..)
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest