- Google Pixel topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
hali.
elméletileg kell tudnia vetni, majd adok neked egy vetőgépet, ami nekem is megvan, azzal próbálhatod majd. mint írtam már asszem többször is, mapot szerkesztek így nem igen volt időm tesztelni az alap mapon kívüli mapokon a vetőgépjeim. de a pronto 27 méteres vetőgépjénél megnéztem az XML fájljaiban, hogy miket lehet vele vetni, de nem hogy az alapnövények, de semmilyen növény neve nem volt odaírva. ettől függetlenül, jó a vetőgép mert használtam már az alap mapon.
ez az: [link]
ezt szedd le, és nézd meg majd. a permetező is megvan amúgy nekem, ami a gép orrán van a képen, 2 féle színbe is.

ezt is meglesheted: [link]
de ezt nem teszteltem sehol, és meg sincs. nekem a Kinze 3800 nevű van meg, ami elvileg ugyan ez, csak más színű.
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest