Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Szia!
Én jövőhéten beszállnék ha lehet. mivel jelenleg pároméknál vagyok, és itt UPC 20 megás net van, így mehetne a game kicsit. Gépeket adok akkor majd amiket szeretek. Map kell majd nekem, amin toljuk. Óriást válassz, mapot, hogy sokan rendesen elférhessünk rajta.
Pl Gross_Kern_Land így simán van a neve. Kicsit kopaszka, de legalább kevésbé akad. Vagy pedig, a Gordons Big mapot. Ez is óriás map, viszont már nem olyan csupaszka mint a Gross Kern Landos első map. Ha kell linkjük, megadom neked vagy bárkinek, és akkor lehet letölteni és tudja mindenki használni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pl Gross_Kern_Land így simán van a neve. Kicsit kopaszka, de legalább kevésbé akad. Vagy pedig, a Gordons Big mapot. Ez is óriás map, viszont már nem olyan csupaszka mint a Gross Kern Landos első map. Ha kell linkjük, megadom neked vagy bárkinek, és akkor lehet letölteni és tudja mindenki használni őket.