- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Jó lesz, köszi. Majd átfordítom angolra, oszt csókolom. A némettel nagyon nem vagyok kibékülve, akkor már inkább ezerszer az angol...pláne ha google fordítós magyar nyelv van, akkor meg pláne

De akkor szted mi csinálhatja? A modok? Mert régen nem csináltak ilyet a kombájnok, hogy átlósan álltak neki aratni. Meg nem csak az aratás, hanem a vetés, kultiválás, stb. Egyet gondol a gép, és mikor benyomom a H betűt,. mert lenn más dolgom is, egyből elkezd átlósan meg keresztbe menni. Nem értem. Meg hát nincs annyi lóvém, hogy a moddal berakott gépeket végignézegessem, hogy most műxik e vagy nem. Az egyik legnagyobb LOL, amit láttam, az egy középen csuklós NewHolland gép volt, biztos tudjátok melyik, kék színű, és van belőle duplakerekű is. Vettem egy bálázót, és rá akartam tolatni, de nem megy fel az 5 centis patkán, mondjuk nem gáz, hogy másfél méteres kereke van
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Path of Exile (ARPG)
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest