Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Jó lesz, köszi. Majd átfordítom angolra, oszt csókolom. A némettel nagyon nem vagyok kibékülve, akkor már inkább ezerszer az angol...pláne ha google fordítós magyar nyelv van, akkor meg pláne

De akkor szted mi csinálhatja? A modok? Mert régen nem csináltak ilyet a kombájnok, hogy átlósan álltak neki aratni. Meg nem csak az aratás, hanem a vetés, kultiválás, stb. Egyet gondol a gép, és mikor benyomom a H betűt,. mert lenn más dolgom is, egyből elkezd átlósan meg keresztbe menni. Nem értem. Meg hát nincs annyi lóvém, hogy a moddal berakott gépeket végignézegessem, hogy most műxik e vagy nem. Az egyik legnagyobb LOL, amit láttam, az egy középen csuklós NewHolland gép volt, biztos tudjátok melyik, kék színű, és van belőle duplakerekű is. Vettem egy bálázót, és rá akartam tolatni, de nem megy fel az 5 centis patkán, mondjuk nem gáz, hogy másfél méteres kereke van
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest