- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
hali
A földet trágyázni a vetés előtt kell trágyával vagy a Hígtrágyával, amit a trágyaszállító tartály pótkocsival tudsz kiszállítani a földekre, pl ezzel a pakkal is ki tudod szállítani [link],
de ahhoz hogy át tudd tenni egy "locsoló" ba a hígtrágyát, ahhoz kell egy köztes konténerhez hasonló tároló, de azt most nem tudom hol van, ezért egy pótot adok linkben, szedd le és azzal tolass oda a nagy hígtrágya tartályhoz ahol a cső kivezetés van, és úgy tudod feltölteni. Nah, megtaláltam közben neked/nektek a köztes konténert amibe a fent linkelt tartály trailerből át tudjátok tölteni a hígtrágyát [link],
aztán utána ehhez a konténerhez (valamelyik végére) odatolatni a mindjárt linkelt locsoló póttal, és tölthetitek is át. Én nekem 60ezer literes ilyenem van.
Tesék a locsoló tridem pót.
[link]
25000 literes. szedje le mindhármat akit érdekel és nincs meg, érdemes.
A konténert, én többet is venni szoktam, és a távolabbi földeknél nem az út közelébe, hanem az úttól távolabbi részen félreállítom, hogy pl a vetőgép ne akadjon fenn benne stb, aztán teletöltöm, és amikor kell, akkor fel töltöm a locsolót, kimegyek a földre, kilocsolom amit vittem, aztán utána a konténeresből után tudom tölteni. Ha kifogy, akkor pedig a legelső linkes tartály póttal viszek ki és feltöltöm.

Új hozzászólás Aktív témák

- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest