Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Pate' #1519 üzenetére

hali

A földet trágyázni a vetés előtt kell trágyával vagy a Hígtrágyával, amit a trágyaszállító tartály pótkocsival tudsz kiszállítani a földekre, pl ezzel a pakkal is ki tudod szállítani [link],

de ahhoz hogy át tudd tenni egy "locsoló" ba a hígtrágyát, ahhoz kell egy köztes konténerhez hasonló tároló, de azt most nem tudom hol van, ezért egy pótot adok linkben, szedd le és azzal tolass oda a nagy hígtrágya tartályhoz ahol a cső kivezetés van, és úgy tudod feltölteni. Nah, megtaláltam közben neked/nektek a köztes konténert amibe a fent linkelt tartály trailerből át tudjátok tölteni a hígtrágyát [link],

aztán utána ehhez a konténerhez (valamelyik végére) odatolatni a mindjárt linkelt locsoló póttal, és tölthetitek is át. Én nekem 60ezer literes ilyenem van.
    Tesék a locsoló tridem pót. :)
    [link]
    25000 literes. szedje le mindhármat akit érdekel és nincs meg, érdemes. :)

A konténert, én többet is venni szoktam, és a távolabbi földeknél nem az út közelébe, hanem az úttól távolabbi részen félreállítom, hogy pl a vetőgép ne akadjon fenn benne stb, aztán teletöltöm, és amikor kell, akkor fel töltöm a locsolót, kimegyek a földre, kilocsolom amit vittem, aztán utána a konténeresből után tudom tölteni. Ha kifogy, akkor pedig a legelső linkes tartály póttal viszek ki és feltöltöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák