- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
hali
A földet trágyázni a vetés előtt kell trágyával vagy a Hígtrágyával, amit a trágyaszállító tartály pótkocsival tudsz kiszállítani a földekre, pl ezzel a pakkal is ki tudod szállítani [link],
de ahhoz hogy át tudd tenni egy "locsoló" ba a hígtrágyát, ahhoz kell egy köztes konténerhez hasonló tároló, de azt most nem tudom hol van, ezért egy pótot adok linkben, szedd le és azzal tolass oda a nagy hígtrágya tartályhoz ahol a cső kivezetés van, és úgy tudod feltölteni. Nah, megtaláltam közben neked/nektek a köztes konténert amibe a fent linkelt tartály trailerből át tudjátok tölteni a hígtrágyát [link],
aztán utána ehhez a konténerhez (valamelyik végére) odatolatni a mindjárt linkelt locsoló póttal, és tölthetitek is át. Én nekem 60ezer literes ilyenem van.
Tesék a locsoló tridem pót.
[link]
25000 literes. szedje le mindhármat akit érdekel és nincs meg, érdemes.
A konténert, én többet is venni szoktam, és a távolabbi földeknél nem az út közelébe, hanem az úttól távolabbi részen félreállítom, hogy pl a vetőgép ne akadjon fenn benne stb, aztán teletöltöm, és amikor kell, akkor fel töltöm a locsolót, kimegyek a földre, kilocsolom amit vittem, aztán utána a konténeresből után tudom tölteni. Ha kifogy, akkor pedig a legelső linkes tartály póttal viszek ki és feltöltöm.

Új hozzászólás Aktív témák

- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest