- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
kezd ujra... nyold le 1-re a strengs-et és told az per-t, luck-ot és ami a gunhoz kell. és told fel a lockpick-et meg a gun-t ameddig lehet. 5.ös szint környéként 100-as gun-al szép sz élet. gyak egy lövés egy halál.
20.es explosive kell megatonban felveszelegy idiota sapkát és megvan a 25 a bombához, akkor kapsz 100 kupakot megy egy házat, amiben van ágy, ingyen tudod heal-elni magad.
-
Azért annyira nem volt eldugva.
Akkor haladsz lassan, ha 10% alá esik a HP-d, vagy konkrétan a lábas sérül meg. Szedj össze mindent, amit tudsz, kaját, vizet, döghúst, akármit, igyál a budikból, kutakból, úgy könnyen vissza tudsz szedni HP-t, igaz, emelkedik a sugárfertőzöttséged is ezzel együtt, de +25HP-ért kapsz +5RAD-ot, ha belekortyolsz a klotyóba, és a RAD elmehet simán 500-ig is, anélkül, hogy komolyabb bajod lenne, és egyébként is mindenfele találhatsz RadAwayt.
-
simron
tag
Kitartás, már nem emlékszem minden küldire, de biztos, hogy az elején is voltak olyanok amelyeket meg lehetett csinálni. Persze azoknak felesleges nekiállni, amelyik a térkép egy távoli pontjára, erős ellenfelektől hemzsegő épületekbe, vagy területekre visz. Amikor az elején Megatonból egy szál pisztollyal és egy rendörpottal elmentem a közeli hipermarketbe, csak úgy néztem, hogy ott már géppisztollyal lövöldöztek rám, de valahogy pisztollyal és közelharcban (meg az egyik raktárban lévő robot beindításával) lenyomtam őket és máris volt egy géppisztolyom. Lényeg a fokozatosság, annak menj neki, akit le tudsz verni, ha nem megy, akkor futás, vagy visszatöltés.
-
GAbre
veterán
Nem hosszú,nem nehéz,a hangulata magával ragadó!
Elgondolkodtat!
Én először végigfutottam rajta,úgy gyors volt és rövid!
Ha unod,h sokat dumálnak elnyomod a beszélgetést a végén úgyis kiírja,h mit kell csinálni!
A beszélgetések arra jók,h informálódj,és az alapján hozz döntést!
10ből minimum 9est adnék a játéknak!Jah,aztán nehogy,az legyen,h :
"Én vagyok az apád!!!!" XD -
Darahian
tag
Na ez aztán a mókás feladat
Hát jó. Képzeld el a játékot, amiben a karakteredet nem generálod, hanem MEGSZÜLETSZ.
Képzeld el azt, hogy a döntéseidnek van következménye. Legyél bár jó, vagy rossz, járd be a pusztaságot, szerezz új ismerősöket... Aztán öld meg mindet, Isten majd szétválogatja. Mindegy mit teszel - felejtsd el végre azt, hogy küldetéseid vannak. Kószálj. Beszélgess. Aludj néha, egyél egy kicsit, élvezd a naplementét egy szemétkupac tetején, ahogy csak kevesek tehetik 2277-ben, kábé kétszáz évvel a nagy Kína - USA háborút követő atombomba-zápor után. Persze viselj mindig fegyvert, hallgasd a híreket a rádióban, és sose köss bele morcos halálkaromba, és kunyhó mögül sárga hóból ne egyél. Hogy lopsz - csalsz, vagy mondjuk tiszta vizet osztasz a szomjazóknak, csak rajtad áll. Segíts az embereknek, hogy előbbre juss, és ne csak cipelni tudd azt a zsebágyút, hanem csípőből válaszd le azt a lábat, rendesen, ahogy tanultadÉs főleg: keresd meg Apádat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest