- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
A nehézségi szintet kellett csak levenni, jól elvolt dugva. Mostmár könnyebb, de még így is zavar, hogy amikor nagyon lesebződök akkor csak csigaléptekben tudok haladni és stimpak nélkül most a bevásárló központból kell vissza lassúzzak Megaton-ba a dokihoz, elég idegörlő játék...
A robotot hogy sikerült beindítani, valahova el van dugva a kód? -
sti10p
senior tag
Én még csak most kezdek el vele mélyebben játszani és van vele egy kis gondom, mondjuk az hogy túl nehéz. Az elején vagyok amikor Megatonból adnak küldiket, de már az első is túl nehéz, túl sokat sebeznek és pontatlan a célzásom, elég idegesítő.
Vagy esteleg a fővonalat kellene követni, az könnyebb (a radio station-ös)?
Valami jótanács segítségnek így az elején? -
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Csinálhatnátok egy kis kedvet a játékhoz, mert lehet ki fogom próbálni, de van egy csomó fenntartásom. Pl. nekem Fallout 1 nem jött be, unalmas és szürke volt szerintem, de pl a Morrowind 1 se tetszett, túl bonyolult és fárasztó nekem ez a stílus. Szeretem az elmélyült RPG-ket, ahol kidolgozott a világ de nem akarok elveszni a részletekben. Ha túl sokat kell tökölni/szöszmötölni az apróságokkal azt nem bírom, ahogy a hosszú és mellékes párbeszédeket sem. De mivel mindeni áradozik róla kíváncsi lettem. Ez a "game of the year" dolog nem túlzás egy kicsit?
Várom a pro érveket, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest