- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab606
csendes tag
Én mondtam hogy várjunk még, mivel nem voltak ott azok akik itt forumon jelezték hogy bennelennének a warba.
sry Integrator de azt nem tom te milyen néven játszol, lehet te ott voltál.
Az a 4-5, inkáb 2-3 volt mikor felkerült a téma.
Viszont azt is irtam hogy beugrok x. embernek ha nem lennénk elegen.
kezdő klánocskával -
-
magi20
senior tag
ott van a nevem címem,adatoknál...Tamásiban megtalálsz-szinte mindenhol ki van írva hogy merre vagyunk.jó nagy táblákkal!!!!! kb 3 hétig leszek ott--gyere..........
anyádat nem szídtam.
itt nem arról van szó hogy ki-milyen szinten van,mert erről lehetne sokáig vitatkozni-mivel egy dm-1v1---nem feltétlen ér fel a tdm-ben ahol máshogy játszik az ember.attól függ kiinek mi a fontos----pl én 1v1-et utálom mivel unalmas.--te biztos jobban szereted mert tdm-ben gondolkodni is kell-hiába vagy jó.
Hanem arról van szó,hogy miért lettél kirúgva bejössz ide a fórumra,irogatsz baromságokat, egyfolytában warral jössz,de semmit sem teszel ennek érdekében.
és eddig még egyszer sem nyomtál le,,,,,,úgyhogy azért ezt a részét nem vágom.
és ki az a ph-s aki a honlap topikjára nem jár??????????????pl...........
Lépj már azon túl hogy hány éves vagy......láttam már olyan gyereket aki, 4éves korában kezdte...és amúgy lehet hogyha végigolvasod a topicot,akkor rájössz hogy pl,én még később kezdtem mint te,de ki nem szarja le????????
Azon gondolkozz el,hogy szerinted ez normális?
1: olyan névvel bejössz,és ránk utaltál.
2: utána még jól ki is kapsz,de nem csüggedsz-beírsz egy kamuírást mint egy bőgö kis picsa,hogy jajj ki lettem rúgva de nem értem hogy miért?a Perfect zedecskét kirúgta a csúnya Dunc bácsi,,jujujj. szerintem amúgy bannolva leszel és többet nem kell jönnöd-így megoldódott a helyzet.
3: bejössz és utalsz arra hogy legyek kitaszítva a klánból...........na hát ezt beszívtad mert mi nem tekintjük klánnak magunkat.
4: ph-sok,gondolom mindenki zed melett áll.
Verd inkább a matyit -
magi20
senior tag
Hallod gyerek te tuti hogy egy hülye kis faszarcú balfasz lehetsz.............
Bejössz úgy a szeróra hogy GYENGÉKVAGYTOK névvel----------------bazd meg hogy gondolod???????????????? direkt csináltam dupla annyi score-t hogy utána megkérdezhessem finoman tőled ,hogyha majd te csinálsz egy lek-zed szerót,vagy a fene tudja hova tartozol már,akkor majd én bemegyek egy ilyen névvel::::
Dupla scoru obiwan lekhez képest.
te hülye kis gyökér,monnd el az egészet,ott volt arma gab-rollins-és finoman próbáltam arra utalni,hogy ha ilyen névvel bejössz akkor ne legyél már egy ilyen nagy arcú kis faszkalap,csak amikor megkérdeztem tőled hogy hány éves vagy azután hagytam abba:
Mert kiderült hogy 12!!!!!!!!!!!!!!!!--akkor ezért van ennyi agyad.
szerintem beszéld meg a történteket jó édesanyáddal,és ha ő sem érti,akkor családon belüli gáz van az agyi kapacitásotokkal..............
Ilyenkor kéne az ekkora gergőcöket,egy jó nagy nyaklevessel megküldeni,
És a gyengékvagytok a ph-ra utalt.--------mindenki tudta.-lehet mondjuk valakinek rosszul esik...............ezért kérdeztem utána hogy neked hogy esne ha én fenntebb említett névvel mennék be a te szeródra.
Hülye kis----------áhhhhhhhhhhh....inkább menjél csajozni,hogy ennyit fearezel,én is anno 13évesen kezdtem,mai világban mehetsz,vmelyik csak megnevel,hamár anyád nem!
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
Lehet nem úgy viselkedtél ahogy illett volna
. Amúgy nemtom min szólalkoztatok össze, de a faxér nemtuggyátok megállni b+
. A szerver olyan amilyen: mókázós szerver, sok ember különböző igényének kell megfeleljen, szal valami középút féle. Ha fullrealisztikus dolgot akarol akkor jáccál Ostfront-ot (asszem kijött a Sourceos változata is), a FEAR nem a realizmusról szól. (Bár személy szerint énis jobb szeretem a FF-es, objektíves játékmódokat.)
-
dunc
nagyúr
Hello nem kéne szétku*ni a topikot ezzel a sok smile-vel köszi......
A másik az igen ez a ph-os topikja sorry de ahogy bemutatkoztál max vendég lehetsz.....de az se nagyon! Állitsatok magatokon és valamilyen másik topikba powerkodjatok.......
Amúgy az ide nem illő hozzászólásokat probálom töröltetni!
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
ne haragudj de----------ahogy láthatod pl detox hiányzik--soakkal fene tudja mi van...padree-val rég nem beszéltem.
ezek után hogy álljunk ki?????????
próbálj szedj össze--amúgy krotosnak mennt az üzi-kezd a pöcse tele lenni szerintem mindenkinek abból hogy ide írkáltok be hülyeségeket -
dunc
nagyúr
Hello ne csináld már itt a parádét!
Mi vagy te war mániás?
De egyébként szerintem bármikor jó lenne egy kis harc csak meg kell beszélni a részleteket......Én jövö héten reggel melozók,tehát este egész héten tudom biztositani a játszóteret....Ja és ha esetleg összejön a war akkor természetetesen lejelszavazóm és végrehajtom az egyéb igényeket is (szuperfegyó leves stb. )
-
magi20
senior tag
jah te vagy Zed??????nem voltál rossz,de ha akkor maradtál volna megkaptad volna
)
Lekes voltál?te vagy a lekeknek a besúgója.
hát kikaptak ez van,legközelebb még jobban kifognak,mert pl én lebecsültem őket egy pöppet bevallom.
de volt vmi beugrotok,,,,,vmi cristus vagy ki,ő volt a legjobb szerintem ő csak ilyen áll lekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest