Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Azt hiszem a jelenlevok tobbsege megerdemli, hogy a topikot bezarjam a turosba es majd ha elszallt a lila kod a fejembol, akkor kinyitom. Mondjuk holnap reggel. Addig lehet elgondolkodni azon, hogyan hasznalunk egy forumot kulturaltan.
-
tiv83us
veterán
G^zC^mp€r
magi20 es a tobbiek /akinek nem inge.../,Ha tovabb folytatjatok, ki fogok hajingalni par postot innen par taggal egyutt. Remelem egyertelmu voltam. Thx.
-
tiv83us
veterán
Kedves PETIKEM!
Hsz-ed ossze-vissza van, alig lehet kihamozni belole kinek melyik resz szol, maskor jobban szedd ossze a gondalataidat.
Ha problemad van a moderalassal, azt kerlek jelezd a Jogos moderalals [link] cimu topikban.
Hagy tudjam mar en, mi az en dolgom, jelenleg en vagyok itt a moderator es nem te PETIKE.
Magi20 forumtagot /ha nem tunt volna fel/ 3 napra kiraktam pont ezek miatt, biss kollega pedig figyelmeztetve lett es meg lett neki mondva, hogy utolso huzasa volt.
Te is jobban teszed, ha visszaveszel a kioktato stilusodbol.
ps: Koszonom a jotanacsokat, naponta 10-12 orakat dolgozom, rendes munkahelyem van, csaladom es normalis maganeletem.
Ha tovabbra is ketelkedsz a moderatori kepessegiemben, akkor barmikor irhatsz a fenti linkelt topikban, illetve irhatsz a PH! Hazigazdajanak es uzemeltetojenek, Parcinak /parci@prohardver.hu/.
Minden jot. -
tiv83us
veterán
magi20, Kr/\tos: Konyveljetek el egy moderatori figyelmeztetest magatoknak, ilyen szinten /sot semmilyen szinten sem/ nem szemelyeskedunk es tragarkodunk.
Ha vitazni akartok vigyetek at privibe, vagy lepihentetlek mind a kettotoket.
biss: Te pedig legyszives ne sormintazz a szmajlikkal, nem arra valo. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest