Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyu6119
csendes tag
OnSet
)
Pár nappal ezelött iccaka voltunk Fantival egy malac ölös szerón, sirtam a nevetéstől
)))))
Lekushadtunk guggolásba, és mint ha egy futószalagon ülnénk
egyfolytában robogtunk
, nem mellékes körülmény az sem, hogy jóval gyorsabban haladtunk, mint azon játékosok akik állva döcögtek, karaj nagyon.))
-
Peti78
őstag
Igen, én elismerem ha sok az ua. Ellentétben mással ha sok a lean és a gliccs. De az mind sportszerű, sőt még tagadható is.
Természetesen nem csak az a meccs amit nyerünk, de érdekes látni, hogy a kör felétől hogy megváltozik a taktika a vesztésre álló csapatnál. Nyilván azért mert mindenki nyerni szeret. És ez így van jól. -
Lajkó
őstag
A noobozást arra értettem, hogy ha megszokod a saját beállításaidat, akkor mi lesz? mellesleg én a granyó+puska, proxi+puska, granyó+granyó felállás a számomra kedvező.
A medkit-et csak azért állítottam át, mert azt (szinte) mindenki optimálisnak tartja.
Nem fogom 10 év múlva is ezt játszani, pont az ilyesfajta hozzállás miatt. Amiért nem játszok cs1.6ot sem. Azt is szétvágták a sok moddal.
Néha azért lehet hogy belibbenek egy két menetre csak hogy femlérjem a tudásotok esetleges nővekedésének a sebességét.Sajna én csak 6 személyes szeróra vagyok biztosan kompatibilis, mert vacakol a kapcsolat néha.
Pont ezért lett volna jó, ha ...na sebaj.
-
Peti78
őstag
Azt nem mondtam, hogy neked, de biztos nem is nekem
Respawnkor fegyver van a kézben, szal rögtön lőni kezd, pláne, ha nincs nagyon közel hozzád, szal az nem vált, megy oda és bök szembeA követést nem olyan távolságra értettem, hogy 2 másodperc alatt beért téged, mert az nem követés. Csak olyan sietés
De aki fegyverrel való közlekedés során nem tekint néha hátra (vagy ha jó füle van vagy jó fülese, akkor nem kell persze) akkor megérdemli, hogy levegyék hátulról. Én ilyenkor saját magamat szidom, nem azt aki kihasználta a bambaságomat. Majd legközelebb jobban figyeLEK. Ha pedig szemből jön az ua áldás, akkor még egy BÁZZ-t is kimondok, legalábbis akkor, ha nem is tudok reagálni, és már koppan is. Erre sem szoktam kiakadni, mert ezt én is meg tudom csinálni, és ez sokszor a pillanatnyi reakcióidőtől függ.
A folyosó meg nem mindig használ az uanak, pláne, ha hosszú. E tekintetben nem sokkal rosszabb a helyzete annak aki fegyverrel megy éppen.A panasz pedig, ami a 3-4 leuazott csapattársról szól az pedig további kérdéseket vet fel. A számomra izgalmas szervereken VAN TK. A sorban leütés leginkább akkor könnyű, ha sűrű libasorban, illetve tömörülésben van a team. Nyilván bemegyek, mert a sűrű célpont nagyon vonzó. De ilyenkor lehet ám kapni egy gránátot is az arcba, ami történetesen leterítheti egytől egyig a team-et.
Ilyen esetben akár "ua noob", akár "luck" mindegy, de semmiképpen a "nice" kommentet kapja meg az ember. így is úgyis negatív a kommentPedig a helyzetfelismerés is ott van. És persze az is, hogy mi a jócsudának jár együtt az egész csapat? Az utolsó 2 úgyis csak azért van,(pláne egy folyosón) hogy nézze ahogy lövik a másik kettőt, rosszabb esetben meg még oda is lőnek.Tudod, még véletlenül sem kioktatásnak szántam, de azt el kell mondanom, hogy az only ua játékosok ellen is van egy biztos ellenszer. Egyszerűen ne menj arra, ahol ő van. Vagy mozogd ki.
Félreértesz, még csak rövidtávú krízisbe sem kerültem a pass hiánya miatt, egyébként is láttam, hogy tele van.
Ezt meg aztán végképp nem tudom, hogy mire írtad
"és nem tudom honnét veszed hogy nem látlak szívesen a szerón...."
ezt pedig csak nyugodtan mormold
"Nyilvánvaló, hogy ha nyílt terepen szalad vki felém ua-val, akkor nem fogok felé sétálni azt mormolva hogy üss ki b+" -
Kr/\toS
senior tag
Csináltam én is egy modot, felerősítettem az RPL-t, emeltem az assault sebzésén és a penetrátorén cserébbe csökkentettem a tárkapacitást és növeltem olyannál aminél szükségét éreztem. Az UA-t is levettem a felére, igy nem billenti meg a játékegyensúlyt, cserébe nem is öl azonnal de ha tényleg gyors vagy 2 ütésből lenyomható 1 ember. Mi már teszteljük pár napja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- DJI topic
- Autós topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged