- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Mozso26 #12573 üzenetére
A probléma a win7el van, egyenlőre mindenki kussol a microsoftnál meg creative-nél is. A helyzet az hogy a világon seninek nem sikerült még működő eaxot kicsiholni a win7ből egy játéknál sem alchemyvel. Nativ Openal alatt valószinű nem ez a helyzet.
Sokan hőbörögnek Creative éknál a fórumokon; egyenlőre nem tudni hogy uj driver megoldaná-e a problémát.
-
Richter36
őstag
válasz
Mozso26 #11271 üzenetére
Azt sehogy, mert azt csak spectator módban látod.
Peti: GV-s dolog... a punkbuster screenshotokat küld a game-violation.com-ra és így ki lehet szűrni az olyan csalásokat mint pl. a wallhack, célkereszt mod stb... Ezt sokkal megbízhatóbbnak tartom mint a SEC-et.
Bővebb info: -
haxy27
aktív tag
válasz
Mozso26 #5811 üzenetére
Azt inkább nem tenném mert gondolom azért véd valamit nekem meg nem tom miért de naponta vagyis 20 - 30 percenként behatolás kísérletet jelez a panda és tuti igy is van mert 2 hónapja simán lenyomták
a gépemet akkor csak nod32 volt. Panda ota nem bírják
Utána tőbb mint 7000 vírus volt a gépemen szinte minden exe fájl és htm, hta, html fájl meg volt fertőzve valamien szarral de mindegyik trojan volt. Szinte mindenem elveszett a gépröl. és minden azért mert WinXP rendszeergazdaként ment nálam mindig. Mondjuk a Vista is de ott alapból nincs rendszergazdai jog.
-
Detox!
senior tag
válasz
Mozso26 #5800 üzenetére
Nem vettem magamra és nem sértődök meg ha lecampereznek sem, az vagyok amikor az célravezető
(pub seron term. soha)
Mint írtam, az elején kezdtünk amolyan komolyra vett campel, de ha nem ismerjük az ellenfelet, akkor mindig így (campel és szigorú taktikával) játszunk, mert mindig nyerni megyünk, nem "csak" résztvenni.Aztán a meccs komolyságához és az ellenfél szintjéhez kicsit idomulva játszunk. Én szeretem ha a vesztes fél is tényleg élvezi a játékot, ezért is szoktam/tunk engedni a sokak számára idegölő campből. (Persze ez "tétmeccsen" nem érvényes, ott nem érdekel senki lelkivilága
)
Habár nem vagyok otthon ctf-ben, nem hiszem hogy ott egy waron nincs camp (pláne védéskor). játszottam már 2v2-t TDM funwart a tudomásom szerint ctf-ben legerősebb =HF= team ellen (katt ), és csont nélkül végig campeltek. (kis adalék: a társam itt kivételesen icU°Dímí volt).
A campet pedig egyik jobb pub serveren sem tolerálják.JuL1EtT(?): Rómeo??
Dög: nem tok segíni, és hulla is vok most még játszani is :S
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Mozso26 #5782 üzenetére
Én a nagyon nagy waros múltammal hozzászólnék a dologhoz. A rush és a rohangálás nem warra való. Waron minden bevethető, a fragszerzés mindent megenged. NIncs becsület, van camp és minden ami rushgyilkos. Rimóttal campelni is ugyanolyan mit mással.
Ha nem vagytok sokan egy public szerveren, és nem túl nagy a pálya, bújj el valahova, és az ellenfeled "megmutatja" a hangokkal, hogy merre jár.Ha cuccot vesz fel, ha konganak a léptei stb. Ja és kamera is van.
Igaza van Soaknak, (ha jól emlékszem ő mondta vagy Rómeo) hogy a jó játékos él a pálya és a játék adta lehetőségekkel.
A CTF szerintem ráadásul sokkal nagyobb összmunkát, taktikát igényel mint a sima tdm (nem leszólva a tdm híveit-magam is az vagyok-). Ott sem lehet bevédeni a lájszlót rusholok és istenvagyok taktikával. szvsz.
Ezzel a hszemmel senki pártját nem kívánom fogni, csak a "tag"-ságomat szeretném magasabb szintre emelni. -
Detox!
senior tag
válasz
Mozso26 #5786 üzenetére
Sajnálom hogy ez jött le a dologból
, a képet csak viccnek szántam, gondoltam muris lehet a kontraszt a hszedhez viszonyítva amire válaszoltam. Nem szoktam/tunk senkit megalázni és amikor minket vernek el relatíve nagy különbséggel azt sem szoktam megaláztatásnak megélni. Vertek már el engem is csúnyán, de a nagy többség olyan szimpatikusan tette hogy még örültem is a fejemnek. Aki pedig nagyképűzik meg flegmázik, azt nem tartom igazán pro játékosnak. Mert sztem egy pro legalább akkora tisztelettel viseltet a gyengébbek iránt (persze ha ezt ki is érdemlik) mint vissza.
Ti nem csítereztetek, campereztetek, meg kerestetek kifogást h miért vagytok gyengébbek, és nem is léptetek le a meccs felénél, ezért írtam hogy minden tiszteletem a tiétek.
Tényleg sajnálom ha lenézőnek hatott a hsz-em és a kép -
magi20
senior tag
válasz
Mozso26 #5786 üzenetére
nem azért linkelte be hogy megalázzon.-----szerintem,erre 100%-ban fogadnék.
mindig beszoktuk linkelni a meccseket.
Amúgy:-)
a baráti meccs nem a barátságról szól,mivel itt azért ne beszéljünk barátságról--ne keverd a szezont a fazonnal.A baráti meccs annyit tesz,hogy nincsen véresen komolyan véve,azaz csak fun. tehát lehet tényleg hülyülni,meg dumálni közbe.--ilyenek
Nem azért linkelte be:-))))
verjetek el minket ma ctf-ben,és te is linkeld be.persze csak ha sikerül -
Detox!
senior tag
válasz
Mozso26 #5782 üzenetére
A jobbakat nem támadni kell, hanem tanulni tőlük. Mellesleg az egész meccs hangulata baráti volt, egyszer sem hallottál tőlünk nagyképűző, lenéző mondatot, részünkről az egyetlen lol is akkor hangzott el amikor rimóttal kempeltetek.., ezért nem is értem a támadó postot.
Ha a fórumosok előtti hírneved miatt aggódsz ki kell ábrándítsalak, nem is volt. Büszke,,,, az vagyok hogy elvertünk egy olyan clant aki megköszönhetné hogy játszottunk vele .. (igaz meccs végén megköszönted, de mit ér ha utána nyomsz egy ilyen hsz-t.).
Camp?? nem láttál még minket campelni.. Az első 1perc után már láttuk a mecs komolyságát és kevés kivételtől eltekintve (azok sem voltak campelések de gondolom a kihajlás már az a szemedben) csak rushból ("mozgásból" és "reagálásból") öltünk. Azért pedig bocsánatot kellene kérnem hogy nem futok bele a lövéseitekbe, és fedezéket használok(mennyél cod4ezni ott átlőheted a falat). És ahhoz képest h ezzel mentegetőzől, összvissz 2szer, max 3ször öltetek meg fegyverrel, a többi gránát, rimót meg ua.
Az egészhez pedig hozzá sem teszem hogy még meccs előtt az első mondataim között szerepelt h mi lesz a mapotok, és hogy funwar volt.Egyébként meg nem a győzelem a fontos, hanem Az őszinte részvétem.
-
Detox!
senior tag
válasz
Mozso26 #5769 üzenetére
bármikor kivéve ma
katt.
de minden tiszteletem a tiétek h nem léptetek le félidőben. Aim meg mozgás szempontjából szerintem nem vagytok rosszak (gondolom public servereken nem uccsók vagytok), de nem járhatok messze az igazságtól ha azt mondom hogy ez volt az első warotok ugyeArni: már el is felejtettem milyen zúzda van DM-ben HT-n 10+ player mellett, jólesett
good game
-
tzimash
őstag
válasz
Mozso26 #5775 üzenetére
annyira nem is!
a fearezhetnék meg hullámokban tör rám, hónapokig nyomom, de akkor csak azt, aztán kicsit leállok, mint most is 3 hete kb. de már kezd hiányozni. a másik meg, hogy monitorvásárlás küszöbén állok, 15' crt-ről 19 tft-re váltok, és majd az új moncsin akarom viszontlátni kedvencemet. azon a fejetek is nagyobb lesz majd -
tzimash
őstag
válasz
Mozso26 #5767 üzenetére
ez a megoldás a problémádra:
1.Start->Futtatás beírod regedit és ok
2.megkeresed benne ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
3.a jobb oldali ablakban lesz egy ilyen h: Prograrm FilesDir
itt értéknek vmi ilyesmi van: C:/Program Files ezt megjegyzed mert utána vissza kell állítanod.
4. átírod arra amit alapértelmezettnek akarsz h telepítésnél ide telepítsen (megváltoztathatod csak ezt fogja lecsekkolni h van e elég hely)
5. Felrakod a játékot
6. Visszaállítod eredetire az értéket mert néhány program erre hivatkozhat és kis gubancot okozhat.
7. Játszol. -
tupacamaru
veterán
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Mozso26 #4220 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy mennyire kell jónak lenni ahhoz, hogy ilyeneket írjanak az embernek..Gondolom inkább a véleményem, mintsem a skill-em váltotta ki ezt a reakciót. A ctf eddig még nem mozgtatta me a fantáziámat, de felnézek egyszer, HA megmondod a szerver nevét és szólsz, hogy mikor szeretnéd elkenni a számat
-
Soak
veterán
elmondanád hogyan játszol állandó kapcsolat nélkül élvezetes CTF-et?Hát elárulom ,hogy sehogy,m ert mindenki csak össze vissza menne, egyébként a TDM is van annyira taktikus mint a CTF mert ha játszanál egyser egy igazán erős csapttal egy igazán erős csapat ellen akkor rájönél ,hogy nem ugy van hogy megyek és leszedek mindenkit ,mert kettőt nem lépsz ésm ár leszed egy kisebb csoport
-
dunc
nagyúr
Úgylátom nagyon agasztanak mindenkit a csalok ,és ha gondoljátok a szerveren bekepcsolom punkbustert ,amit nektek is engedélyezni kell a client settingsbe! És természetessen le kell frissiteni a legújabb verzióra![link]
kapjátok le és frissitsétek le!
a szervert inditom 18-00-tól-sokáig
prohardver.hu TDM DUNC
kod nincs
punkbuster on
futás 1.4
szuperfegyver on
player 12
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Hello nem szeretem a ctf-et
Nekem a sima dm a kedvencem,de tdm-et szoktunk játszani,ma is az lesz 19-tól inditom a szerót elötte beírom a pontos adatokat...
UI:a csalókat én is piszkosul utálom!!!Ha nálunk feltünik akkor őrök ban!!!
És nem fogom bekapcsolni a punk bustert majd mi szürjük!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest