Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
Richter36 #5678 üzenetére
Azaz. Először azt hittem, hogy valami cheat került a gépemre
.
Egy picit jó volt vele hülyülni, de hamar meg lehet unni.Alig van pár szerver, amin tudok játszani, így találtam erre.
Kölföldiek 400 feletti ping, magyarok 100 körül. pedig a szolgáltatóm csak 30.-ára igért karbantartási munkákat lehet előbb elkezdték
Aszthiszem holnap hívom őket -
<cafat>
senior tag
válasz
Richter36 #5667 üzenetére
jah, már én is gondolkodok rajta, csak az a baj hogy sok normális ember is szereti ezt a szervert, külföldiek is, akik nem ph-sok és jó velük is játszani
de asszem ezentúl az lesz hogy csinálok jelszót, azt ide írom, hogy kész a szerver... itt a jelszó... csak kár, hogy az ilyen bunkók miatt ilyen eszközökhöz kell folyamodni...
egyenlóre próbáluk meg azt hogy amit bejön ban, és mindenki F1 -
<cafat>
senior tag
válasz
Richter36 #5646 üzenetére
jaja én is, de nem kérdezte, kijelentette
nooboktól: voltam már cheater, hacker, "shit" "gay" god mode user ....
normálisaktól: voltam halhatatlan, őrült, állat, nemmormális, és most terminátor is
és ez után még voltam 2 mapon és azokon is elértem az 500 pontot, meg az ez elöttin is 502 pont volt
de azért szeretem ha nálam erősebbek is vannak, mert úgy versenyzünk, meg tudok tőlük tanulni.... -
<cafat>
senior tag
válasz
Richter36 #5642 üzenetére
jah sejtettem, csak nemtudtam mien néven, de ha ottvan nem érdekel, de ne akarjon már bannolni a saját szerómról csak azér mer béna és nem tetszik neki hogy nem ő az első....
(bár lehet most épp ő vezetett, és azér nem akart bannolni
)
jahh, hogy te voltál az....durva, okok, várlak/unk
-
tupacamaru
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Richter36 #5308 üzenetére
engem az zavar, h néha-néha játszok FPSsel, régebben multiztunk is a koliban, azóta fajfenntartás, meló, ilyenek.
erre megtanulnék valamit, kitapasztalnám, de esélyem sincs.
felmegyek egy másik szerverre, akkor két lehetőségem van: lagol vagy tele van csíterekkel. egyik rosszabb, mint a másik.h ki hogyan kezdte, azt nem tudom, nekem napi 1-2 órám van gyakorolni, de akkoris leveszik a kedvem, mert..
áh.
hagyjuk.
sry.
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5126 üzenetére
a CoD4 készítői előtt leborulok, gyönyörű a grafika és az én masínomon 1024 maxon (kevés AA-val) a legnagyobb csata közepén is min 20fps, de jellemzően 35körül megy
A CoD4 topicban már kiörömködtem magamJul: Egész pofás az a házikó, vmi hello kittyset képzeltem el (najó nemis). Ha nem fixre kötöttek a házventik akkor állítsd rá őket a vidkarira (ha nincs hely kialakítva akkor befőttesgumi+tixo elég hatásos
). Lehet hogy ez megoldaná a túlmelegedést, a proccot meg ha nem húzod akkor úgyis mind1 neki hogy hány fok van odabenn, bőven elég neki a gyári zajkeltő.
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5095 üzenetére
Nehezemre esik elhinni hogy csak 2-3 hete.
Érződik az fps múlt, a skillel nincs gond.
Az életkori összetétel elég vegyes itt a fórumon, azthiszem a legsuhancabb még Soak (
) a 16évével
. Viszont nem egy többgyerekes családapáról tudok, aki aktívan nyomja/nyomta
(-talán nem árulok el titkot- többek között Padree és Haxy27 is).
Viszont ezentúl semmi csá csé hi szeva, szigorúan tiszteletemRollins: én nem voltam, de kitalálom: csíter(ek)
jahh igen az egyik legjobb módja a csíter mentességnek (az adminok jelenlétén kívül
), ha csak bizonyos időközönként lehet vote-ot hívni egy embernek. Szal ha egyszer hív várnia kell 20-30mp-t hogy megint hívhasson. Ezealatt pedig (ha csíter) rá tudják hívni a többiek. Tudom hogy ezt is ki lehet játszani, de a lámicsalókat meg lehet így fogni. Talán bevezethetnénk FIX-re is
. Soak?
-
haxy27
aktív tag
válasz
Richter36 #5057 üzenetére
Köszi szépen akkor jól emlékeztem. Most már csak arra kelene rá jönöm hogy nekem mért nincs a gépemen. Mikor a fearal együt kellet volna fel települnie. Na majd holnap nyomok egy uninstalt aztán újra rakom a gamet. bár az AA ban sem volt hajlandó meni a PB azthiszem ez nem lesz ojan egyszerü. peddig má lácik rajatam az elvonási tünetek első jelei.
eböl gyilok lesz de lehet hogy a gépem hal ki először.
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5046 üzenetére
Szted ez mire lesz elég a Király Tigris-ek ellen
Haxy: nevezd át
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #5027 üzenetére
valszeg megint szaraxik a szolgáltató
Durván egy hete beszéltem Csontvázzal hogy szedje le a PB-t a ph2-ről, igaz másnapra már ígérte hogy meglesz, azóta is fennt a pbMind1 várok még picit aztán asztaltborítok
(bár azt inkább a Szőke Veszedelemre bízom
)
Én betippenek a prohardver.hu2-re, remlem nem leszek egyedülföl se tudok menni rá, aztírja hogy full, pedig üres
-
Detox!
senior tag
válasz
Richter36 #4984 üzenetére
Nem igazán klán prefixnek nevezném (lévén bárki felveheti, aki fórumozik
) , a kezdetekkor azért lett kitalálva hogy tudjuk ki-kicsoda. ( pl. PH!>>Detox! vagyis PH! fórumon Detox!).
Aztán a fene se tudja, nevezhetjük akár klánnak is a PH!-t, voltunk már egykét waron-funwaron is, de a lényeg hogy bárki felveheti csak a pontosságra figyeljünk kérem szépen.
NEM ph; <Ph>; PH; hanem PH!>> -
Nimrod
addikt
válasz
Richter36 #1778 üzenetére
Akkor engem még nem láttál amikor végigszáguldok a pályán fegyver nélkül, majd repül feléd 2-3 gránát és amikor azt hiszed hogy nincs több akkor bocs, még egy maradt.
Apropó gránát. Ebből a szempontból sok pálya nincs jól megtervezve, mert például Cafetérián van két darab 2-es csomag egymástól nem is messze (sőt, medikit is) és egész könnyen föl lehet tápolni, máshol meg alig valami.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz
Richter36 #1723 üzenetére
Mindenki kezdöként indul..Én meg is maradtam a kezdö szinten....
Természetesen szeretettel várunk.
A többiek jelezzenek ha jönnek mert minimum 6 főre számitok+én és a körmérközés idejére DM lesz + lejelszavazzuk a szervert Szuper fegyverek nem lesznek ,mindhárom féle gránát használata megengedett,a futás 1.4 ,és a pörgés érdekébe kis map a high tech lesz a játszotér, a szabályok minden kör végén az útolsó kiesik (aki maradhat útánna néző modba,csinálhat képeket frpasal a mecs végi beszámolokhoz) A kezdő pont 200 lesz majd a további mecsekere ezt lecsökkentjük 150 pontra ,majd ezt 4 főnél 100-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest