Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
bolondember #5309 üzenetére
ne izélj már
igaza van Richternek, tényleg csak a jobbaktól lehet tanulni, inkább legyél utolsó a ph! fix-en, mint első, valami gagyi noname szerveren.
legalábbis nekem nagyobb örömöm telik abban (bocs), ha 1-2x beviszek detoxnak, vagy gabnak 1 heccsátot, mintha valami ismeretlen noob szerveren toronymagas első vagyok.
van egy cseh szerver asszem winet a neve, szerintem elég jó hely, cheaterekkel ott ritkán találkozom, az evilinside már kicsit keményebb dió (mostanában). -
Armahun
addikt
válasz
bolondember #5309 üzenetére
" Nekem aztán nem el kámpicsorodni, különben kénytelen leszek kendet hasbarúgni"
PiócásemberÍrtam pm
-
Richter36
őstag
válasz
bolondember #5307 üzenetére
Legyen türelmed.Hidd el ők is így kezdték.
-
Richter36
őstag
válasz
bolondember #5305 üzenetére
Tanulni,tanulni,tanulni!
Ismerős ez a mondat
Engem is kiszoktak lyuggatni rendesen, de nem szoktam bánkodni miatta,mert az iylenektől sokat lehet tanulni.
Valamelyik nap eltévedtem egy klán szerverére (talán SH vagy ilyesmi volt a nevük) és úgy aprítottam őket ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ennek az lett az eredménye, hogy vagy fél óráig könyörögtek, hogy álljak be a klánjukba.Én azt mondom,hogy olyan emberektől nem fogok tanulni semmit ahol én vagyok az über király.Inkább megyek és kilyuggatom magam és tanulok, előbb vagy utóbb úgy is lesz hogy én lyuggatom őket -
Richter36
őstag
válasz
bolondember #5201 üzenetére
Holnap este gyere puffogtatni.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
bolondember #5198 üzenetére
Szeretnék beállni a sorba, hoyg fos voltam mint a platty....
-
Richter36
őstag
válasz
bolondember #5193 üzenetére
Majd belegyüvöl tesvír ne add fel
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember #5184 üzenetére
itt vagyok - van szerver, lehet hová menni golyófogónak?
-
Armahun
addikt
válasz
bolondember #5159 üzenetére
A legtöbben a forumos nevükkel játszanak. kivéve Detox aki Romeo, Evelyn aki néha Juliett, én meg Arma vagyok
-
Detox!
senior tag
válasz
bolondember #5155 üzenetére
Golyófogónak sem vagy jó, de a beírásaiddal mosolyra húztad a szám
(egyébként én is pofázós gémer vagyok
)
Szal kifejezett kérésem hogy gyere holnap is -
Detox!
senior tag
válasz
bolondember #5144 üzenetére
a csapattagjaid neve és választott avatara fel van tüntetve a fejük fölött, szóval nem gázos. Egyébként meg az ff (friendly fire) ki van kapcsolva szal ne fossá nem tudod lőni a veled lévőket
én már fönnt vok a seron
-
Armahun
addikt
válasz
bolondember #5110 üzenetére
Szépjóreggelt mindenkinak!
Boldog születésnapot kívánok neked!
-
Soak
veterán
válasz
bolondember #5099 üzenetére
Azokon röhögtem amikor speedhackelt aztán shotizott a láma, senkit nem tudott leszedni
-
Detox!
senior tag
válasz
bolondember #5092 üzenetére
faliszőnyeg fícsőr bájos, de igazán csak a GA-val bevitt headshotot kísérő, koponyát széthasító acélköpenyes bullet koppanásáért érdemes élni
Amúgy 10milissel is lehet szigorúan nyomni, a bizonyíték egy -=acid.eiffel=- nevű suhanc-aki ismeri az tudja miről beszélekRichter: én is ezzel nyugtatom (áltatom
) magam. De ne köpködd mán magad, egyeltalán nem nyomod rosszul. Télleg mikor is kezdted?
-
Detox!
senior tag
válasz
bolondember #5087 üzenetére
A gyüjtőhely mindig a ph-s sero, de használj x-firet, így mindig látod ki-mikor-merre hentel
Néhány szintesebb sero: =GK= Recruiting, TDM Bloody Angels, FEAR Neostrada TDM, HS Hunting Squad. Term mindegyik TDMA penetrator nem a prok ismertetőjegye
szerk.: botrány milyen szar voltam ma
, lehet a takony teszi
-
Richter36
őstag
válasz
Ph! FIX by Fercsa.
Megelőztek
-
Dashes
őstag
válasz
PH! fix 8-11( este
)
-
Detox!
senior tag
válasz
bolondember #5084 üzenetére
nem vagyunk mink olyan n00bok, a super fegyók banolva vannak a Ph! FIX-ről
De egykis GA eső majd lehet hullik rád, pár finom kis granyós kíséretében(ha Evelyn is feltűnik akkor még távirányítós bombikra is készülj fel
)
Minden este van élet a seron, a társaság összetétele viszont már nem ilyen állandó. De általában magyarok vannak, és jó esetben szinte csak ph-sok -
Richter36
őstag
válasz
bolondember #5063 üzenetére
Gyere csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest