- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
a legjobbat nem is irtam, eltartott egy ideig mire megszoktam, hogy a hullák után nem marad, szuri
az első gyilok után is mentem oda és kerestem, mondom hova a francba esett, itt kell lennie valahol...
Detox!:
tényleg, azon a pályán elég érdekes hangok vannak, a többinél nem emlékszem hogy lenne ilyen. ennél is talán azért vettem észre, mert ez az a pálya, ahol mindig(!) túl kevesen vagyunk! ezért nem is szeretek rajta menni. -
magi20
senior tag
jah én vagyok obi1one-----
hát egyébként az a durva hogy amióta ugymond nekem is durvább gépem van,,én is ezt tapasztalom,de nemtudom miért.---
vista xp alatt is.---fasz ki vanjah amikor a 650-es q-tecem volt átmeneti állapot,volt olyan hogy elvesztette a merevlemezt,és szétfagyott az egédz war közbe is:-))
ez volt a coldék ellen is.
meg ház ugye a nekik 150-es pingjük volt nekünk meg 30--- -
magi20
senior tag
ki ez????
jah ma cb-s meccs drukkoljatok:-)))
Hallod Bro-----azért tegnap jók voltunk,látszik mennyit számít a gyak-gyak-gyak.
figy amugy multkor ezt a cold teamet,pöppet hát félrenéztük,mert igaz van 3 lossuk,de lehet a kiálltak a legelsők ellen.--ám:-)ezen filóztamhát nemtudom de szerinted rá lehetne venni soakot hogy visszatérjen 4v4-be??
és cb-meg miegymás.-norbi helyett,mert ő nem fog jönni. -
Detox!
senior tag
Yiha
Jó meccs volt bizony, a netem szarakodott de megmondtad a frankót: FUN! volt
A picike lag, meg kisebb pingugrások egy 10fős rusholós TDM-ben, azért sztem döntően nem befojásolják a teljesítményt, de egy war valóban elcsúszhat rajtuk.
Mint írtam várunk legközelebb is, de azóta se láttalakRákerestem erre a portalra, youtube ilyen teleportkapufegyós gémet dobott ki, erős HL2 beütéssel. Ha ez az amire gondoltál, hááát izééé
Köszönöm a mait is uraim, jó lett volna egy n00boktól menetes 2v2-s kis partit nyomni, de sajna nem sikerült
Az ff bekapcsolása sztem jó dolog (nincs az a kurva gránáteső
) , de ehhez olyan emberek kellenek akik vagy már megszokták, vagy ha nem, legalább figyelnek rá. Külsősök nélkül biztos vok bennt hogy jót meccseltünk volna mellette, egész más ízt ad a játéknak az biztos.
-
Detox!
senior tag
Mint vendég én sem a fényt meg a pompát keresem. Nem is olyan rég Végállóba (amikor még a Nagyi vitte
), Vipersbe, Harmadik félidőbe, Zöld Szigetbe (
) voltam bútordarab
. Mostanság meg már lusta vok menni, ha mégis akkor ált. Cherrybe (közel van
), Maliganba, Malomba, vagy Londonba (vagy a Járműjavíó mögötti prócsitercsibe
) kötök ki
.
Sejtettem hogy vki másnak hittél, ezért írtam: aszitted hogy.. pedig dehogy
Este mindenképp gyere
(de ne 11kor b+
)
szerk.: thx
-
Detox!
senior tag
A mag olyan 8-fél9 körül szokott gyűlni, és nagyjából 10 fél11ig megy a parti.
Simpla pistollyal a GA-sok ellen...szeressük mink az ilyen ambiciózus gémereket
Mediamarkt??
Ott sose melóztam. Pincér/mixer vok, lehet már találkoztál is velem.
Wesker: Arni mondja a tutit
szerk. helyesírás
-
kitsikatsa
tag
CS! Cimbi...
Tutti biztos hogy itt mindenkitől kaptál már 1x-2x ''heccsátot''....
Joo kis csapat ez csak az utóbbi időben mintha kicsit szétesni láccana, de hálistennek azért mindíg befut egy újarc és frissíti ill. erősíti a HUN-ok táborát...
Te amúgy merre szoktál rendszeresen nyomulni mer emléxszem rád csak az nemugrik be hogy honnan... viszont azt vágom hogy nemtolod rosszul
üdv.: <KACSA_[HUN]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest