- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
, én igen: í (a gránátot is ártaktam az f-re mert a g már túl messze van... és sokszor nyomok t-t helyette
)
eagle: alapból z-vel töltesz, de az olyan rohadtul messze van mint ide irak, szal ajánlatos átrakni az í-re az elég közelvan, hozzáférhető, és nincs útba más gomb miatt.... -
<cafat>
senior tag
hát eléggé undorító h vki csak így tud játszani, és még élvezi is....
1x velem is előfordult 1 szerveren, h úgy kaptam fejlövést h nem volt a közelembe senki, sőt még a környéken se..... azt próbáltam elhinni h biztos ott volt vhol, csak nem láttam, aztán 1x 1 full elszigetelt kis beton lyukba bújtam (a sokadik ilyen eset után...) és ott is headshot. na itt kicsit elkapott a hányinger, azt kiléptem....
+ volt olyan is, h én dual kispisztollyal beleküldtem vkibe 1 tárat (fej, és melkas környéke), és semmi 6ás....., ő meg 2-3 lövésből kicsinált.... (100életem, 100pajzsom volt)
na de mostmár tom h h csinálták, és nemenyhén undorító!!!(kár h nincs okádós smile)
-
Nimrod
addikt
No ez egy aranyos dolog volt. Történt ugyanis, hogy ma futtattam egy Ad-Aware tesztet és a futó folyamatok között jelzett is egyet, de már indította is újra a gépet, tehát nem tudtam leszedni, csökkentett módban sem és más program (AVG, Spybot) semmit sem jelzett. Gyanús volt, hogy a napokban fagyogatott a böngésző (Opera és Firefox is), valamint hogy a folyamatok között megjelent egy PnKbStrA nevű, helye Windows/System32. Kézileg kilőttem, megkerestem az említett mappát ahol volt mellette egy pnkbstB nevű állomány is, letöröltem mindkettőt, majd restart (töröltem a PB frissítőjét is). Teszt, nincs probléma, a törölt állományok nem kerültek vissza. Érdekes...
-
dunc
nagyúr
Szerintem jól vannak megszerkesztve a pályát,az adot pályának a jellegéhez vannak a gránátok is ''hozzárendelve'' én modjuk örülnék egy plusz pályacsomagnak és néhány plusz fegyvernek,és egyedi skineknek dehát valszeg. túl sokat akarok .Az egyedi pályákról annyit ha valakinek van választott +mapja akkor tesztelje töltse fel valahova és ossza meg a többiekkel is....Én nyított vagyok rá.
[link]
[Szerkesztve] -
bLL^
senior tag
''Jobb'' játékoknál console parancsokkal is ki lehet venni olyan hud-os dolgokat amiket menüből nem + lehet hogy a FEAR-nél is van olyan console parancs amivel másodpercenként beállíthatod hogy hány shotot löjjön pl 25, ezeket egybe lehet fűzni avi-vá amit tömöríthetsz és effektelhetsz kül. progikkal, quake3as engine-es gameknél legalábbis ezzel a módszerrel lehet a legszebb minőségű fragmoviekat csinálni.
-
dunc
nagyúr
Megnyugtatlak nem fogok
Probáltál már csinálni saját mappot...na én egyszer igen had ne mondjam.....
mi lett belölle...Na jó azért rápillantok....
Anno én is küzdöttem a custrom mappokért mint te de a vége az lett,hogy nem volt meg senkinek nem tudta letölteni stb,és sajna csak fennakadást okozott mondjuk egy-egy közösen megbeszélt mappot kiprobálhatnánk de csak akkor ha egységes a vélemény!
Helyem az pont van,de sajna holnaptól valszeg kezdek dolgozni......barátnő,munka edzés,,fear á szét fogok esni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest