- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
Igy volt, nem is fűznék hozzá semmit.
Kratosal előző nap beszélgettünk hogy mennyire résen kell lenni, de eztán úgy lesz, minden egyes beszélgetésről screent lövök. Ha ezt a DEA ellen is csináltam volna, akkor most mehetne a conflict, és meg is nyernénk mert ugye csak extrém esetben (gépfagyás, netszakadás) van player csere, azért mert érzik a vesztüket..... azért nem......, itt pedig nem állt fenn semmilyen extrém eset, mert még maradni is akart hogy nézze a meccset.. nc...
A legnagyobb baj hogy így 3meccs után nem tudok mondani egy olyat amire azt mondom: minden ok, ez korrekt volt.
Corps-ot úgy játszottam hogy közbe cigiztem... -
stikyo
tag
Én volnék Shinji[HUN].Te vagy Obi1one? Bakker jól nyomod!
És sajnos nem a gép tehet róla -legalábbis nem a teljesítménye.. Én anno 2500+bartonnal játszottam, 512 MB RAM és egy ATI 9600 pro kíséretében. És akkoriban nem volt olyan sok gond vele, mint most. Amióta kétmagosom van 1G rammal, meg x1600xt-vel, azóta -bár jóval gyorsabb- több probléma lép fel... De szerintem valami bug lehet a gaméban. Asylum betöltése után, rendszerint jelentkezik a probléma. És más szerveren is.
Anno mikor gépet cseréltem, 1 hónapig nem is tudtam rendesen játszani fearrel, mert folyton fagyott.. ráadásul pont úgy, mintha valami túlmelegedés, vagy memóriahiba végezne vele,,,aztán úgy néz ki, hogy csak a drivert nem bírta, ezért most régebbit használok. Mindegy. nem van jól optimalizálva a game.. főleg hogy én meg ATI kártyát süttetek vele...
CS@SZY.. nemtom itt hogy hívják.. -
Detox!
senior tag
a cold-os los a következő eszmefuttatás alapján több szempontból is érthetetlen.
kezdésnek itt van a cold clan statja: coldstat itt látszik hogy elég jól megverte őket a maD 2on2-ben.
itt pedig a maD clan playerei, jól látszik hogy 2on2-ben összesen 4aktív tagjuk van.
Namármost mi tegnap cipóra vertünk ezek közül kettőt :kép.
Marad kettő, ^cid a leader, aki 1on1-ben szintén butusra lett csapkodvakép, és marad Star akivel még csak pubon ütköztem, de ő sem az a kat. akitől annyira félni kell.
Tehát a fenti (általunk már több esetben is magabiztosan legyőzött) team, verte meg határozottan azt a cold-ot, akitől mi meg kikaptunk... Ezt vhogy kurvára nem tom összerakni. Az egyetlen magyarázat csak az lehet hogy a maD ellen 2 gyengusabb cold tag állt ki. Bár továbbra is tartom hogy ha nem lagol a server (és nem szarik be a géped, és le tudjuk nyomni docksot) akkor megvertük volna a cold-ot.
Tudom hogy ezen már kár rágódni de bosszantó.
Mind1 az esti meccset kötelező lesz hozni, és ha nem jön vmi atomvillanás akkor sztem fogjuk is. De inkább nem iszok előre.Richter köszi, majd lövünk screesotit
Soak válaszát borítékolom: nem
(de talán majd hogy csakazérselegyen igazam azt mondja h igen
)
bolondember: senki sem kezdi úgy a játékot, hogy több a killje mint a deathje, mondhatom magamat is példának, vagy akár Arnit aki (talán nem sértődik meg) a hősidőkben korántsem volt a parkett ördöge, és nézd meg most hogy nyomja.
Gyakorolni kell, és megpróbálni úgy játszani hogy csak 1életed van. Tehát ha 10hp-d van akkor fuss el és töltsd fel, nem menny a biztos halálba hogy "áá úgyis csak 10hpm van tök mind1", és hidd el, hogy igenis le tudod nyomni a sarkon megjelenő ellent.
Vagy ha hátulról kezdenek el lőni, ne törődj bele szintén "esélyem sincs" gondolattal hogy meghalsz. Fordulj meg, guggolj-ugrálj stb. és próbáld meg viszonzoni a tüzet, könnyen lehet hogy kiürül a tára, kevés a hp-ja, vagy lámább mint te. Persze soxor így is le fognak nyomni, de 10esetől 1-2szer tutira te kerülsz ki győztesen. Annak pedig csak örülj hogy jó gémerekkel játszhatsz, mert CSAK így lehet fejlődni. Egykét menetet szentelhetsz annak is hogy specből figyeled, hogy nyomják a nagyok, tanulságos az biztos.
Nekünk Pukival pl. olyan (talán mondhatjuk h rendszeres) edzőpartnereink vannak, akik az esetek 90%-ban hülyérevernek minket, és általános hogy 2* (vagy 3*...) annyi deathünk van mint killünk (de bizony őket is leptük már meg) . De a skill csak így növelhető. Ha felmész egy serora ahol porig alázol mindenkit, attól nem fogsz fejlődni, sőőt.
Szal kitartás a nyitja az egésznek, és a fejlődni akarás. Én például minden nálam erősebbel játszot meccs után rájövök, hogy mennyi fejlődési lehetőség, trükk, és takika van, amiről még nem tudok, az aimról nem is beszélve.
hmm *pwer*. Rémlik nekem ez a srác azt hiszem dual pistolal nyomja, ráadásul eléggé Soak szinten. Ha találkozk velek mindenképp meginvitálom egy 1v1-re
-
stikyo
tag
Én "pwet" nevűvel találkoztam sokszor anno, nem "pwer" -rel. Asszem Ő volt az, aki pisztollyal osztott mindenkit, és nem hittem el, hogy ilyen jól lehet azzal a kis sza**al játszani... Aztán kipróbáltam, és miután belejöttem !sokkal jobban ment, mint a golyósza*óval
Azóta "kispisztollyal" megyek. De mostanában kezdek visszatérni a puskáraTágas pályákon mégiscsak jobb...
-
-
Detox!
senior tag
Sztem kicsit félrement ez a züzi, ha Haxy mosolyogna szépen az eladóra, sztem mindent kapna csak ajándék pasztát nem
.
Jó lenne már tényleg vmi kis gyili, nagyon ellámultam mostanság, semmi war semmi gigamegapro ellenfélSoak: nekem csak az agáz hogy nincs indítatásom hogy megint mindent előről kezdjek. Örülök hogy fírben elértem egy erős közepes szintet, pubra elég
, nem megin újralámulni vmi más gémben:S. De CoD4 hívogató
, UT meg már túl rushos annak ellenére hogy anno a sima UT-t rengeteget nyomtam.
BolodÚr (
): nincs konkrét időpont, sztem én olyan 7-8 között joinolok
-
haxy27
aktív tag
Elhiszem nem vitatkoztam senkivel csak felvázoltam a lehetőségeket.
én anakidején ugy 10 éve 520ft ért vetem egy dobozal, talán 1/3 deci, de még mindig van belöle. Az ezüstözötet meg a hütő borda mellé kaptam, ugy évente egyszer újra pasztázom a procit, és hát elég sokat számit. látványos a hőmérséklet csökenés.
-
Detox!
senior tag
Refin remgett, tudod amikor joinoltál a 3v3-ba. Valami Ufo klán ellen mentünk épp. Na az a meccs végig para volt, szentül hittem hogy bukjuk, aztán mégse
. Utána már megnyugodott a kezem, mert tudtam hogy hiába erőlködök a 4kilós pingel
.
De GK sero első 5perce azér nem volt gyenge. Brok3n, Hype, Protocol, tele prokkal a sero, de az összes csak pislogott hogy elmaszatolja őket a 4rusher. Aztán felszöktek a pingek és a csillagom leáldozott, de szép momentum volt amikor egyszerre baxtak le mind3unkat (de lehet h 4ünket), riszpekt GK...
A cocacolát ne is említsd, szánalom... Jól nyomta de mint egy hisztis riban* úgy vinnyogott. Meg a csíterezés. Pedig inkább mint ha nála lett volna egy kicsit sok megmagyarázhatatlan eredetű medkit..
Jó volt a buli na, csak azt bánom hogy icU-ékkal nem jött össze a 2v2, de ami késik..;)) -
Detox!
senior tag
Az egész klánra ezt így nem mondanám
, a PH!-s Oi-soknál rendben a színvonal (mind az értelmi mind a skill
). Viszont filasnál és mirosnál a felfogással kib@szott komoly problámák vannak..
Ui. (nem Oi
): remlem ATi meg Norb befutnak este, különben gondolkozhatunk az új prefixen
-
Detox!
senior tag
lehet felállítok az ajtó elé egy mobil vécét (testnedveket ide kérném táblával), má én is unom a hugyszagot
Tegnap este mekkora pofája volt annak a PH505-nek
Szerencsélye volt, lelépett mielőtt bepötyögtem a ban parancsot;))
Miros gyerek meg meg akart hívni az Oi-ba (vágod aki rusher akart lenni), aszonta hogy talán beférek. Aztán átvedlettem FEARushba oszt meglepődött
.
Meg találkoztam egy titokzatos E nevű pléjerel is, csak remélni tudom hogy látom még
-
Padree
senior tag
Ez PB-s lista, amit a PB derített fel, nempedig élő agyak, szal szvsz ezek téleg csalók (de csak a töredékük az összesnek ...)
-------------
Dedikált szeró aza PH! fix? Csakmer lehet jólenne [SEC]-essé tenni, a mútkor Duncnak azvolt a gongya vele hogy nemtudott róla jáccani csak SEC-es szerókon - jáccik róla egyálatlán valaki?
-------------
Detox!: kabbe -
NandApc
csendes tag
Jó volt a tegnap esti,csak a sok névcsere miatt azt se tudtam ki-kicsoda
A végét már 1kicsit untam a sok önjelölt csáknorris miatt
Az ifjú Sekszpír hősnek köszönjük a segítségét,hogy feljött és kivágta azt a népművészeti cserépedényt.
Az állandó vote party-val totál elvonta a figyelmem,GyL-be is belevágtam 2tárat,azt közbe velem volt,mééég ilyet -
Detox!
senior tag
Tegnap volt dara fatter, megbeszéltünk Kratosékkal egy 2v2-t de nem vótá sehol. JuL1EtT beugrott, de egész más irányba fordult a játék képe mint ami várható lett volna
. A lényeg hogy nem is rossz arcok ezek az FMJ-s suhancok no (
), még Tésasszonság dühkitöréseit is elviselték
. (Azért majd jó lenne ismételni egyet, kicsit komolyabb hangvételben
)
sOaK: a sero beépült a köztudatba, jónéhány nagyobb név is tiszteletét már, és még tegnap 3kor is majdnem fullon üzemelt
. De ha nincs helyed, csak szólj
.
JuL1EtT: hova fejlődsz még Te istencsapása, kezdek félni Tőled. (azé még mindig sokat lámulsz:-*
)
-
Detox!
senior tag
Hohogyne lenne, vázoltam hogy korrekt kis vérfürdőt kéne rendezni, de dunc májsztró nem igen van gépközelben ahogy látom
. Nyomhatnál te egyet vagy vki más, 512es upal már mehet a 10fő de sztem egy max 12es elég. FF-hez ''felnőtt'' hozzáálás kell, de nekem mind1 hogy lesz-e. Esetleg le is kódolhatná az a valaki a serot, és akkor külsősök nem szüttyögnek befele.
Júliám.: szavadon foglak, ha ma rimótot látok a picike kezeidben, romantikus erőszakkal fogom letépni a fejedet és belehányok a tüdődbe. bfáhh ígyni -
Detox!
senior tag
Azért az egy kicsit más volt
Killerre talán jobban emléxel ha azt mondom ő volt Crusader. Aztán volt AK-47 is, ő akart mindig DM-et. Egyszer vártam a többieket a PH!-s seron és bejött ő is, aszongya 1v1-ezzünk mondom ok. Nagyképűen kezdte a dolgot, aztán kicsit letörtem a szarvát: [link] akkor nekem is magyarázta hogy ha nem ismerne azt mondaná csalok..
Azért ennyire ne szidjuk szép Hungáriánkat, de tényleg nevetséges/siralmas a dolog.
Lényeg: Mikor leszel újra???, szervezkedni kéne
JuL1EtT-em: valld be hogy csak a kvázi-tag titulus miatt volt a közjáték(remlem
)
Te Dög: Viccposztolás egyesével: látod csak ezé vagy Te Addikt
X-fire nálam is felüdült, de nem szarxik (kopp-kopp) -
Detox!
senior tag
Ezt ecseteltem Nimrodnak is, de hát Ő még nem látta őket játszani..
itt [link] mindent megtalálsz róluk, nemtudom hogy mostanság mennyire aktívak, de nagy skalp lenne lenyomni őket egy waron, majd egyszer..
A fatter meg a kiccsaj együtt életveszélyes, nem hiszem hogy láttam náluk jobb kempereket. És gerillaharcban sem gyengébbek. Az öreg úgy kűld heccsátot visszafordulásból, ugrás közben asp-vel hogy azér má én kérek elnézést.A vájlingnak meg ha soti kerül a kezébe HT-n... Nem foghatatlan egyikőjük sem, és kiismerve őket, egykis rafkóval ölhetőek, de piszkosul észnél kell lenni.
Vájlingal amikor utoljára taliztam pubon jobb volt a scoreom, de láttam milyen amikor komolyan nyomja, és még van hova fejlődni (nekem legalábbis). GA-val már nem olyan veszélyes de hát nem is azzal nyomja.
N1 player nekem a mai napig icU`Tempo, nála még nem láttam jobbat. A mozgása, a skillje, a taktikája is példaértékű. A kövi screen még a néhai SaD seron készült, sztem életem eddigi legnagyobb formáját hoztam akkor [link]Büszke is vok rá
, killeket tekintve pariban voltam vele, a deatheken viszont látszik hogy azért az egy másik szint..
Oks, akkor legyen hivatalos, ezentúl FEARush/RoMeO. Amint kész a honlap linkeskedd idefele
Meg majd CB-n mindenképp regelnünk kellene
-
Detox!
senior tag
Éreztem hogy valamit ellámulok, így már átlátom hogy nem gyenge a szitu..
Nem akarok semmit elkiabálni, de nekem is alakulnak a dolgok
Te Dögvész: mégcsak azt lehet igazán rosszul.. Viszont egy pro campert (szinte) lehetetlen kiszedni. Gondolj csak vissza a híres/hírhedt |SZ| klán tagjaira (bár akkor még lehet nem voltál). Ha ott Szikorarobi (PH!-n Okoska) vagy a lánya WhyLeeng (Okoskakislány) komolyra vette a kempet, akkor abból vérengzés volt.. Szal érdemes rágyúrni, de ugye haszna csak waron van (legalábbis feltételezve hogy mindenki betartja az etiketet és pubon nem kempingel). A pro kempert onnan ismered fel hogy azt sem tudod honnan lőtt fejbe..
-
Detox!
senior tag
Mit vártál, de most őszintén??
. Ha kihívást keresel kezd el a stalker-t valamelyik durvább fokozaton.. Teljesen más mint a feri, de ku.. nehéz
Köttesd a netet, mérlegelj hogy megéri-e. Én mostmár keresek valami 3Ghz, 1GB, 76GT körüli gépet (találtam is úgynézki) amin emegy a fear, oszt lehet hogy hagyom a C2D-t meg a 88GTS-t a pébe, ha van időm úgyis csakafír. Szal mérlegelj, de úgyis úgyjársz mint én és az észérvek ellenére be fogod köttetni..
Jaigen: az öregség jele ha kaja után már csak az alukáláson jár az agyam?
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Nekem az a 2hét inkább 2hónap lesz, de ne húzzátok addig 3v4-ben is verés lesz, nem verekedés. Atival meg Norbal ma besztünk, és eljátszottunk a gondolattal hogy mi lenne ha összeállna a vázolt 4es. Igen meghívtak, de nem mondtam biztosra a dolgot a PH!-s őstagság miatt. Ezekután viszont örömmel ragadok fegyvert, és indulok az FMJ ellen. Aztán ha összeszokunk (Te sem vagy egy csapatgémer meg énse
) gyurmás kis klán lehet a FEARush
szerk.: irány az éccaka ide a hp-mat
[Szerkesztve] -
#Cyber||Sven
csendes tag
Sértegetés az továbbra is megy. nem titkos az msn címem amugy ut2004@vipmail.hu.. Velem lehet beszélgetni real time. ha értelmezési problémád van keress fel egy szakorvost, ez nem iskola sem hasonló környezet hogy akármijen hejesírási szabájnak eleget tegyek, sijófok,juk,halyó. úgy írok ahogy akarok, de legyen ez a te egyéni nyomorod.
-
SnIpEr2
csendes tag
Csak hogy értsd a vita nem is a Lekes waron kezdödött! Hanem ezen a linken:
http://kepfeltoltes.hu/view/070815/evinek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Illetve Detox kijelentésén! A lényeg hogy mi elvagyunk kapva egy fun meccsen ahol mindkét PH-s statja rosszab mint az enyém! De amugy nyertek! Egy olyan fun meccset ahol ki be mászkálnak az emberkék! Jé csak pont a screenshot végére igy maradtunk! Ez elég lol! De igaz ! És még1* az is hogy nyertek!
Ja már megint szar a netem! Tiszta röhely!!! Nem lehet 140es pinggel játszani! -
SnIpEr2
csendes tag
Öreg!
Én azt hiszem próbáltam normálisan beszélni! Nem sértettem meg senkit, föleg nem fikáztalak le téged, hogy mennyit tudsz! De láttam az arcod az meg van a bulihoz! Most már elmondhatod ,hogy én is keménykedtem! Pedig messze nem! Csak magamat próbáltam meg védeni! Amugy csak hogy tudd áprilistól nyomom a F.E.A.R.-t és egy kibaszott szar wireless internettel 100 körüli pinggekkel! Most talán megcsinálták normálisan,ugyhogy várom a wart, hogy letörüljük azt a qurva nagy vigyort az arcodról! Ez csak neked szólt Obi!
By
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
Öreg te magadnál vagy?! Gond van 1 meccs kiértékelésével?! NEKED az azt jelenti hogy lenyomtál 1 csapatot ha megfogtok 2 tagot publikban ahol 2/3 részt láma játékosok voltak??!
Na akkor itt komoly matek/statisztikai hiányosságok vannak....
Na este ezt lerendezzük a PH-s publicon, csak gyere TE is. Mert ARC az van....de a többi cccc
Egy szót sem vesztegetnék(és a tagok sem) többet erre, mert AZ a szánalmas amit beszóltak, meg azok is akik kérdőre vonják a csapat jogos felháborodását! És persze MI vagyunk azok flame-elnek...., holott csak kikértük magunknak hogy: ''nem-oda-buda''!
Persze persze, gyertek csak, várjuk a ''lovagias'' felállást, majd akkor mikor anyukáék már kisütötték a mézeskalácsot négyszögletű kerekerdő üveghegyén túl, jah és persze mikor hófehérkének bekötötték a netet(de csak utána).
Eddig is csak ezt akartuk.Jó látni hogy rászántátok magatokat.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Puki csönbe légy, mindig ilyen voltam
ha kanos lenni, akkor nem egy olyan lánnyal irogatni akiről még asse tudni hogy hol lakni
Az nem tuti, de ha Szhelyi vagy környéki lenne akkor vagy az exem lenne, vagy az aktuális bnőm, vagy a következő
hiányzik b+ nekem is, főleg hogy ki akarnám már próbálni a PH!>>Romeo-t
Te Dög: idéznék Kab válasz privijéből: ''Hehe, b+ jólbenyomtad pubra, de Nimród elég érett hozzá'' egyetértek
Alvásról nem nyilatkozom, de megnézném milyen, amikor reggel mellettem szuszog(()) <<<<angyalszmájli
-
Detox!
senior tag
Kabra minnyá ráprivizek de beszélt anno vmi BF-es kitérőt meghogy nem fearkál egy jó darabig, mer énis leléptem meg Te is kiszálltál a képből
10K-s ping azigen. Amire Te megszületsz, a többiek már rég a másik pályán vannak
Amúgy sry a múltkori msnes megszakadás miatt, de havertól nyomtam és igen csak sietős volt a szitu úgyhogy az egyik barom teso a lépcsőházban lekűtte az egész fázist hogy mennyek má... Hallod.. Az én helyzetem se túl fényes most a celerongyal meg a 9550el, de b+ a tiéd az igazi szopás
De mijazhogynemphsleszel??? Aztlássam énmeg hogy vmi idegen előtaggal pukiskodsz B+.. Kabal lemegyünk oszt fölszögezünk az első kibaszott lenninszoborra!.
FeaRusher leszel??
Tupa: beKab6od(egyébként bnő után szabadon..)
Te Dög: nem azt mondtam hogy fullra nyomd fatter
különben is had viríjjon, virul az ellen is
[Szerkesztve] -
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Ez egyúttal válasz a mélyen tisztelt moderátorotok(TIV83us) rendkívül pártatlan hozzáállására is amellyel ezt a fórumot takarítani igyekszik. Ezzel csak az a baj, hogy nagyon nem sikerül neki. Biss törölt (és nem kipontozott-vagyis moderált-) hozzászólásait nem ismerem, mert ami -nagyon nagy észre vallva- törölve lettek. MODERÁTORKÁM!!! A te munkád nem a törlés. Nézz utána. Pontozd ki ami nem tetszik, alpári, személyeskedő, esetleg türhő. Türhő mint ennek PH-s csapatnak egy része, akiből csak úgy ömlik a falusi tapírság. A kis MAGI kölyök reagálásai enyhén szólva megérnének egy orrbavágást. Személyeskedő kis hülye gyerek vagy. Lehet hogy megtanultál játszani, na és. Biztos nincs más dolgod mint egész nap a gépnél ülsz, biztos nagyon üres az életed.(Na ez már személyeskedés). Szándékosan nem használom rád magi a gyökér szót, bár te is így fejezted ki magad. MODERÁTORKÁM sasold már meg ennek a kölyöknek a stílusát!!!!
Idézem a biss-hez intézett megnyilvánulását:
Hallod gyerek te tuti hogy egy hülye kis faszarcú balfasz lehetsz.............
Ez nem veri ki nálad a biztosítékot?
Ráadásul még hazudik is ez az egyén! Ismét idézek!Figyelj:
szerintem beszéld meg a történteket jó édesanyáddal,és ha ő sem érti,akkor családon belüli gáz van az agyi kapacitásotokkal..............
Utána pedig azt mondja, hazudja a kis türhő (ez még mindig MAGI) hogy nem szidja biss anyukáját.
Tudod mit MAGI?? Mond meg a jó édesanyádnak, hogy baszott hülye gyereket nevelt fel, és adja vissza az államnak a családi pótlékot, mert nem érdemli meg.
Te pedig MÉLYEN TISZTELT MODERÁTOR!
Nézz szét a gyorstalpaló tanfolyamok között, mert ha továbbra is így folytatod amit jelenleg kontárkodsz -ami ismételten közlöm veled nem moderátorkodás- akkor jobban teszed, ha más tevékenység után nézel!
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket! Minden jót! -
biss
csendes tag
Te meg valószinüleg 1 otthonülő kis pöcs vagy
Ha van vér a pucádban akkor ird meg priviben a neved, címed.
Te ki Te
Amúgy én az anyukádat nem sértegettem, de ha már itt járunk, nemis fogom.
Mellesleg el kellene gondolkozni a PH klánnak, hogy érdemes-e +tartania 1 ilyen bomlaszó elemet.
Mert bizony most nem csak a saját nevedben beszélsz, hanem az egész PH nevében azt tudod? Habár lehet, hogy mások nem így gondolkoznak mint te, és emiatt csodálkoznak hogy van olyan PH-s, aki csak szitkozódni jár a szerverre, és a honlap topikjára nem?
Jah és úgy gondolom ahogy írom. A FEAR-ben GYENGE VAGY!!!, mert hát mi az a dupla pont, és kiellen?
Ha lesz 1vs.1 ellenem akkor rázd magad!!!
Azis szégyen, ha 12 éves vok és lenyomlak, + azis ha csak most kezdtem kb. fél éve, és 27 éves vok, mindenfélle játéktapasztalat nélkül!!! -
-
TbneT(HUN)
csendes tag
Napközben gályázni kell, meg amúgy is circegnének a júzerek ha drasztikus sávszélesség management-el stabil connection-t csinálnék magamnak. Gondolj bele képeskönyvként kéne nézegetniük a gumicsizmás és youtube-os videjókat nem bírnák koncentrálni az állandó telefoncsörgéstől és ha kinémítanám szerveznének egy rush-csapatot és swarmolnák az irodámat.
[Szerkesztve] -
haxy27
aktív tag
Akábel egy sima 75ohmos koax kábel veszel rá 2db F csatlakozot 150ft/db ehez veszel 2db F/RCA csatlakozot enek is ugy 150ft/db ára van a kábel az 50ft/m, na ezzel már meg is volnánk. Jöjön a rögzités. Ez már inkáb a tuner kártyátol függ lehet az eredeti progival de én special a nero vision nal szoktam. De jó alternativa a nandub, vagy virtualdub, sajna nem minden kártyával megy.
Nero Vison: Videó merevlemezre rögzitése opcioval lehet ez mpg fájlt hoz létre a dokumentumok mapa alat nerovision mapa alati valameik könyvtárban.
ja igen a kábel szerelése: a koaxrol levágod ugy 1cm külső burkolatot majd az árnyékolást viszahajtod a külső burkolatra igy most maradt egy centi belsö ered burkolatal ez a burkolatot szintén levágod ugy 8mm nél marad a szabad belső ér most fogor éy simán rá tekered az F csatit ami ugye a külső burkolatra tekeredik rá ahol vissza van hajtva az árnyékolás. aztán ebe beletekered az F/RCA csatit. Arra figyelj hogy mikor veszed a kábelt akkor nézd meg az F csatit hogy jó e a kábelra mert több méret létezik.
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
Jólnéznékki éjszaka űvöltözök hogy ''ottvana tetőn b+'', a gyerkőc meg ittalszik ebbe a szobába (kis geci lakás), szomszédok meg kihívnák a SWAT-ot.
De ahoz TS szeró is kellene nem? Vagy vmi mint a játéknak szeró asszem, az honnan lenne?
Amúgy van mikim, meg megpróbálhatok suttogni (érdekes lesz)... -
Detox!
senior tag
Jahh igen az ''én megyek Detokxal'' kijelentés gyk egyszer sem érvényesült, miután nemigen mozogtunk együtt, gondoltam (és ahogy észrevettem Te is) hagyjuk a píbe a dolgot oszt rusholjunk
Azé jóvolt, egyszer még killing spreem is volt
GAB: leja kalappal, alaposan közzétetted amit kurvára nem kellett volna(vicc volt)
Egyébként a holnapira jó kis gyúrás volt, viszont holnap ígérem nem hősködök és ésszel játszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest