Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
SnIpEr2 #3703 üzenetére
A kép előtt álló pár szó ''Csakneked Baba
'' kifejezett valamit.. ennek az előzményét nem ismered, a lényeg hogy a kép nem azt hivatott alátámasztani hogy nyertünk. Ahogy a képen látható '':'('' üzenet is jelzi, nem voltam elégedett a teljesítményemmel. Ami talán betudható annak hogy 2hónapja még gépközelben sem nagyon voltam nemhogy játszottam volna. Azt megsem említem hogy egy idegen helyen nyomtam szokatlan billel+egérrel és a hang sem volt bekapcsolva. De nyugodtan lehetsz büszke hogy 10pontal többet találtál
Befejeztem a témát!
Ha bárki reagálni akar valamit, priviben tegye, ha nem bírja magában tartani -
SnIpEr2
csendes tag
válasz
SnIpEr2 #3704 üzenetére
Csak mert mindenki belemerült a szitkózódásba én meg szerettem volna leirni a véleményemet, hogy ennek ugyan mi értelme van??? Meg az embernek vannak jó és rosszabb napjai, van amikor megy a játék van amikor nem! Ez nem csak velünk de sztem veletek is elöfordult!
PLS próbáljunk meg egymással kulturáltabban beszélni és koncentráljunk a warra! És ott mehet a csihi puhi!!! Idö mint a tenger, ugyhogy lesz idö összeverbuválni minden fontos gamert egy konkrét idöpontra!
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
válasz
SnIpEr2 #3694 üzenetére
Ne keverd a faszont a szezonnal
))illetve a szerencsétlenséget a csesznerétlennel.-))
az üzi nem neked mennt te,,,Krotosnak szántam!!
az egy másik dolog hogy beírtam hogy többször is láátalak játszani néztelek is,illetve tdm-ben pubon is és tudom hogy gyengébbek vagytok,ez nem baj,Csak azt nem értem hogy miért Krotos a szószóló?--amikor nem is volt lekes a war ideje alatt,sem utána-és mégis neki van a legnagyobb szája.
ha megvan az arcom a bulihoz felőlem mehet--páran bepróbálkoztak már
nekem is wirelles netem volt megértem krízishelyzeted ,,de jobb mint a vodefonos 7kb/sec-es
Ez szólt neked Sniper---------
ez a pár embrhez,,tényleg ezért regeltetk hogy ide írkáljatok?és osszátok a népet? -
Detox!
senior tag
válasz
SnIpEr2 #3668 üzenetére
Úgylátom az egyetlen értelmes exLEK-eshez van szerencsém. Nos veled nem volt semmi bajom, a LEK alatt azt a 4embert értem aki ott volt a waron.
Ráadásul Kratosnak semmi köze nem volt a LEKhez ö az XFF nél játszott! most nyer bizonyosságot amit anno hangoztattam, hogy kratosnak semmi keresnivalója nem volt a waron ehhez képest tessék [link] ez ugye becsület kérdése..
Én eddig 3embert láttam az FMJ-ből játszani abból mind a 3 neve előtt ezelőtt 3hónappal még a LEK szerepelt. Bocsáss meg a ''vélt'' párhuzam miatt..
Nem szeretek veszekedni (mert a vitához ugye érvek kellenek abból pedig egykét ember híján van) így csatlakoznék a kezdeményezéshez ami a ''férjünk meg egymás mellett'' jegyében működhet is akár. Ehhez viszont szükség lenne arra, hogy Swen, Gonzo és Kratos túltegyék magukat a csúnya Detox mégcsúnyább és valóban emberi mivoltukban porig alázó kijelentésén, ami miatt tényleg szükséges regelni..
Ismétlem: veled nincs gáz
Puki: nemegész 2órája invitált meg Ati és Norbi a FEARushaba, ha mindenkinek összeáll a masín/net, ráállunk a komoly warokra. Az FMJ-vel kezdjük
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest