Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
#Cyber||Sven #3710 üzenetére
Én szóltam hogy magasröptű ez ide...
-
magi20
senior tag
válasz
#Cyber||Sven #3710 üzenetére
Nemtudom basszus,de ha ilyen hosszú szöveg megírására veszed a bátorságot,akkor tanulj már meg írni.ez szörnyű.
kb 160 -as IQ kell hozzá hogy ki lehessen néhol hámozni hogy mit akarsz,te tudod egyáltalán?
sry-lehet én vagyok a LÁMA-de ha felül vagy iskolázva akkor erre vedd a fáradságot.KÖSZI
Ezért érdemes volt beregelned.
Azért arra kíváncsi lennék hogy: gondolom msn-en mondjátok egymásnak ezt a sok okosságot,majd utána 5-6 -an beregeltek, hogy minnél többen lehessetek itt a ph-s fórumon a ph-sok nagyon-nagy örömére.!!! -
Soak
veterán
válasz
#Cyber||Sven #3658 üzenetére
Az FMJ klán nagyon erős csapat vitathatatlanul, aki mást állít az hazudik. Ezt az eredményeik is igazolhatnák ha lenne ellenfelük.
ESL és CB is bünteti az el nem fogadott war felkéréseket. Nem értem ezt a mondatot igazán -
Soak
veterán
válasz
#Cyber||Sven #3654 üzenetére
Ez nem válasz arra ,hogy miért az egész ''klánt'' sértegette.
Nagy a szátok itt a védett környezetetekben.
Védett környezet? MIért , más forumon nem moderálják ki az anyázásokat? -
Nimrod
addikt
válasz
Szervereken miért nem lehet tisztességesen beszélni egymással?? (kemper, láma, csíter, köcsög , köcsög láma, lámacsíter, stb...stb...)
Ez nem hungarikum, az összes szerón ez megy. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
#Cyber||Sven #3666 üzenetére
Utánozd le, (kellő kreativitással) úgy kell kultúráltan anyázni ahogy ő csinálja és akkor 1 szava sem lehet.
Pedig volt PH! elleni kihívásunk tetszik-nem tetszik, napokig húzódott a dolog a részükről végül, meg lett jelölve 1 időpont, de persze akkor PONT senki nem olvasta a fórumot.
Mind 1 nem fognak kiállni ez van sajnos, csak hát akkor ne ajánlgassa senkinek a képet hogy elkapták az FMJ-t. Mert olyan ez nekem mint a tiszai homok a szememben..... Szúr.
De ha netán becsúszna az ajtón a FEARrush, azt is jónéven vennénk, mert beígérték de ők sem jeleztek felénk se itt, sem máshol.
A fórumunk pedig belső használatra van,a tagoknak és akikkel kommunikálgatunk.
Én kérek elnézést a ''szánalmas'' ajánlattról, bár ha jobbna belegondolok nem is szeretném ha csöpögne a csajfogós nyálveréstől.
[Szerkesztve] -
Kr/\toS
senior tag
válasz
Sven szerintem ezt fogalmazd át, mert túl magasröptű a fogalmazásmód, és megfexi sokak gyomrát....
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
Neked nem tudom mi a bajod, de legalább kúltúráltan mondtad meg a nyilvánvalót...
Az ilyen nagy pofánk van saját fórumon meg mennyünk át a Tiétekre dolgok pedig szánalmasak.. Mi lesz bazmeg, úgy leanyázol hogy etörik az orrom???
ez neked szólt az előzőből..
[Szerkesztve] -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
#Cyber||Sven #3654 üzenetére
Már nem játszok én sem csak olvasgatok.Miféle moderálás?Látod ha el tudod mondani a véleményedet anélkül, hogy bizonyos csúnya szavakat használnál nincs semmiféle moderálás.különben is mit izgat annyira h ezek az egymásnak benyalos Ph-sok mit írogatnak?
.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged