- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y #11208 üzenetére
Szvsz a fegyverek sebzése van elállítva teljesen sajátos szájíz szerint.
ASP-vel pirítom 2X hátba kb. 3embernyi távból, utánna még egszer tuti talál két skúló, és SEMMI!!!Erre kapok a mellembe 4x piszollyal, oszt szasz!
Ezen a téren (talán sajnos) a megszokások rabja vagyok, és az ilyet nem kamázom, de naon nem!
Már csak a Kratter féle RPG-mod hiányzik, és pároslábbal deaktiválom a sb4-emet. Az tuti 100!!!Gyepi: -Kitartás! Éljen Szálasi!!!
Egyébként ha lenne rá keret, akkor én is nekiszaladnék egy ilyesféle túrának.
-
Kutyu6119
csendes tag
válasz
v!ct0y #11195 üzenetére
Nos Hölgyek, Urak
)
A Hungarian<-HFC-> TDM szeró valóban elindult még nem állt be teljesen, de igyekszem korrigálni.14s/24/7.
Banán nagyon ritkán lesz, tekintettel arra, hogy nem adok teret ebben a dolgozóknak
)
Igen mi a fanos pályákat szeressük.), ugyanakkor az alappályák is bekerülnek.
14s/24/7.
-
Lajkó
őstag
-
S4ND3R
tag
válasz
v!ct0y #10963 üzenetére
Mindenesetre szerintem tökre fölösleges ez a fórumwarriorkodás, szájkarate.
A legjobb az lenne, ha v!ct0y lenyugodna, ti pedig mint a HFC klán nagyszellemű, emberséges leaderei, már ha ezt tartjátok magatokról, elmondanátok szegény emberkének, klántársamnak, miért lett bannolva? Szerintem ez nem olyan nagy kérés...
-
Kutyu6119
csendes tag
válasz
v!ct0y #10960 üzenetére
Viktorom
Tudom emlitetted már fosok vagyunk
), de mesmeg nem figyeltél!
A HFC szerver közkedvelt erre céloztam nem arra, hogy milyenek vagyunk!
Állandó jelleggel küldöd a fiatal barátaidat, hogy kérdezősködjenek mindenféle okos dolgokat
Skypon most is irogat egy xy, hogy ő aztán kő jól nyomja az 1 vs 1-et,,,és?
MÁS, én tisztelem a kemény munkát, szorgalmat, emberséget, stilust!
Az a baj, hogy ezekből idáig nem mutattál sokat, igaz van időd csiszolódni.
-
Kutyu6119
csendes tag
válasz
v!ct0y #10952 üzenetére
Viktorom nem ennyire fekete ez
)
Valóban néhány embert röptettem a szeróról, de elenyésző számú játékosról van szó.
IP Pegasust, IP klánt
Alisont és egyéb neveit
FMJ Victoyt és egyéb neveit
BiauaztMIndösszesen őket.
Azért azt is sasold meg, hogy a HFC a szerverek sorában hányadik helyet foglalja el, keresd a tizedik hely környékén
?.
Tudom, csak velünk van a baj
-
Iq Nuku 74
csendes tag
válasz
v!ct0y #10928 üzenetére
Kedves Viktor Barátom. Nem tudom honnan veszed hogy én rugtalak ki de hát azt gondolsz amit akarsz . Én nem fogok magyarázkodni de utoljára mondom el hogy nem én rugtalak ki mert kiléptem az adminbol mert nem akartam megtenni . De tudod mit azt hiszel amit akarsz . Iq Nuku 74 alias <-HFC->Gamer Amúgy minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szerverünkre
-
tupacamaru
veterán
válasz
v!ct0y #10920 üzenetére
Deho'nem. Most ban-oltak a HFC szeróról.
Ez a hfc-gamer csávó mekkora egy newbie már. Gondolom addig ban-olgatja az embereket amíg +-ba nem tudja verekedni magát. Kár hogy sosem jön össze szegény Little Monkey-nak.
Szerintem csak ő gyökér, a többiek nem. Már véreset hugyozok mert mozog a kő a bal vesémbe a nevetéstől.
Nem tudom mennyi idős lehet de ha 10-12-től több akkor szellemileg nem gyengén lehet visszamaradva. Egyébként ismerek 11 éves csákót aki ebben a játékban cipóra verné.
-
Peti78
őstag
válasz
v!ct0y #10755 üzenetére
Én csak egy klasszikust idéznék, de nem idézem, mert nem tudom. A lényeg, hogy az ellenfél gyenge pontjának kihasználása a győzelem érdekében üdvös. A sok ua durva, lehet h túlzásba estem, (ezért elnézést is kérek)de kompenzálni kellett. Emellett a karakter ua ban teljes terjedelmében látható, nem úgy mint "más" esetekben. Tudod, ez az ide lőjetek...
De mindegy, mert ez messzire vezet és tulajdonképpen sehova. Azért megnéztem volna egy két vörös arcot -
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y #10636 üzenetére
Itt van nektek 25 éves Szidánygáré xD
Aztán verjétek rá keményen!!! -
eddie17
addikt
válasz
v!ct0y #10531 üzenetére
Egyébként ha valamelyik elindul akkor ki szokták írni, hogy megy és , hogy mi a pass.
Akkor itt egy gyöngyszem pár nappal ezelőttről.
A szerver megy már most is. Talpi kb 20perc múlva jön. A név közismert, a pass alma
Na itt mi a kínom volt a szerver név? Kerestem én mindent, de nem találtam semmit...
Se hunteszt, se fasz, se prohardver, semmi.
Na de nem lovagolok annyira rajta, csak tényleg néha jó lenne, ha az ember tudná hova menjen a ph-sokkal egy kis csatára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest