Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Iq Nuku 74 #10931 üzenetére
Na, látom pörög a topik 1000rel!
"<-HFC->Gamer Amúgy minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szerverünkre" Néha már rászántam magyam, de sosincs kedvem kiseggelni annyi időt!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Iq Nuku 74 #10927 üzenetére
Mondhatnám azt hogy névválasztásod is találó Kedves Nem Barátom. Mondhatnám azt is hogy ha sokszor elismételgeted az általad leírt dolgokat akkor igazak lesznek Kedves Nem Barátom. Mondhatnám azt is hogy az általam leírt jelzők nem illenek rád, de akkor hazugságba kényszerülnék Kedves Nem Barátom, és beláthatod ezt nem szeretném még a te kedvedért sem. Hogy ilyen szép jelzőket nem mondtak még rólad?? Kétlem.
És még mielőtt eljátszanád itt a nagyhalált, Én egy rossz szót sem szóltam a kedves édes anyádról, nem úgy mint te IQ Fighter barátom.
Amúgy minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szerverünkre. Azért szólok majd a 11 éves Tomek-nek nehogy felmenjen mert csúnya ban lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged