Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz
Depression #10456 üzenetére
a játékban keresd!
-
OnSeT
őstag
válasz
Depression #10453 üzenetére
úgy mint többire.
mi a gond a csatlakozással?
-
Peti78
őstag
válasz
Depression #10453 üzenetére
rányomsz
-
Lajkó
őstag
válasz
Depression #10217 üzenetére
Nyugi, nehogy felizgatsd magad, mert még megárt a végén.
csak kérdezz bátran, előbb vagy utúbb biztos válaszol rá valaki.nincs mit, én is köcce mindenkinek.
-
Detox!
senior tag
válasz
Depression #10212 üzenetére
ez esetben találó a kifejezés
Pupil szoval Te voltál!!
Hát ez már csak ilyen műfaj, én lenémítom és eldugom hogy ne is lássam ha villog, bár ha nagyon benne vagyok akkor azt se veszem észre ha tesóm nyaggadt mer má őt hívják hogy elérjenek.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10212 üzenetére
Pedig jól csináltad.
Az ellenség zászlóját el kel csorelni. Ha nálad van akkor egy kis ikon is jelzi, és a csapattársaid is látják. Ezután már nincs más dolgod mint elvinni a saját zászlódhoz, ha átmész vele a saját zászlódon akkor lesz egy pontotok. Csak akkor érvényes mindez ha közben a te zászlód még a helyén van, ha nincs ott akkor el kell bújni és megvárni amíg valaki vissza nem szerzi.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Depression #10185 üzenetére
leszel jobb is
van x fired ??
-
Gergello
addikt
válasz
Depression #10180 üzenetére
A patch amit a topik elején linkelnek az nekem is ezt csinálta. Ezt raktam fel: patch
Ezzel jó.Szervert nekem sem talált, ezt pár hszel feljebb kitárgyaltuk. X Fire nevű progit kell használni.
-
Armahun
addikt
válasz
Depression #10121 üzenetére
Rövid vistás pályafutásomból olyasmi rémlik, hogy nem adminként lett telepítve az alapjáték, igy nem teljes az install, és ezért nem tud a javítás települni.
Próbáld meg leszedni, és jobb klikk, futtatás adminisztrátorként opcióval telepíteni.Richter: Az valamelyik kieg volt ami nem akart csak c-re felmenni, combat nálam mindig is más meghajtón volt regpiszka nélkül.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10127 üzenetére
Az UAC ki van kapcsolva?? Próbáld már meg úgy. Nekem nem volt semmi gondom Vista alatt, pedig másik partición volt a gém.
-
Richter36
őstag
válasz
Depression #10121 üzenetére
Azért van mert nem a C:-re telepítetted és a patch ott keresi.
Ha jól tudom ahhoz registry trükk kellett, hogy másik particióra tudd telepíteni. -
v!ct0y
veterán
válasz
Depression #10124 üzenetére
tűzfal, vírusírtó kikapcs
más játékkal megy a multi???
ja és póbálj meg csatizni a régi verziójóúkhoz -
v!ct0y
veterán
válasz
Depression #10117 üzenetére
Cső !
De a legegyszerűbb az hogyha elfogadod a játék felajánlását amikor a legújabb verziót ajánlja fel.
Lekapod oszt jó is leszMár alig várom az esti parázs csatát (gyere te is fafej
)
Detox nem kell felvágni......téged se
-
tupacamaru
veterán
válasz
Depression #10117 üzenetére
kérem kapcsojja ki...
Biztos hogy jót szedtél le? Mert többféle van. Egyébként Vista-n is mennie kell mindegy hogy hova telepítetted. Nekem ehhez az exe-hez: fearcombat_en_107.exe ez a patch való: fearcombat_update_en_107_108.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged