Új hozzászólás Aktív témák
-
Iq Nuku 74
csendes tag
válasz
tupacamaru #10933 üzenetére
Naaagy mosolyt csaltál az orcámra öreg Tudod a Kedves Barátom az egy megszólítás de ha nem teszett volna elnézést kérek .
-
Iq Nuku 74
csendes tag
válasz
v!ct0y #10928 üzenetére
Kedves Viktor Barátom. Nem tudom honnan veszed hogy én rugtalak ki de hát azt gondolsz amit akarsz . Én nem fogok magyarázkodni de utoljára mondom el hogy nem én rugtalak ki mert kiléptem az adminbol mert nem akartam megtenni . De tudod mit azt hiszel amit akarsz . Iq Nuku 74 alias <-HFC->Gamer Amúgy minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szerverünkre
-
Iq Nuku 74
csendes tag
válasz
tupacamaru #10924 üzenetére
Kedves Barátom. Bemutatkoznék hogy tudd ki is vagyok valójában . Először is 6 éves vagyok és anyukám segit nyomkodni a WASD gombokat. Másodszor miért is panaszkodsz ha egy ijeen fos gyerek mint én kirugtalak? Kérdés és a válasz . Többbszöri felszólitásra sem hagytad abba a kempelést ami csunya dolog. Tudod ez olyan mint a számháboruban bujkálni és letakarni a számot a fejeden. Tudod ezt az Óvonénim mondta aki megtanított a F.E.A.R Combattal játszani és simán kinyomná belöled a szuszt mint és a lekváros palacsintából fél kézzel . Köszönöm szépen az jelzöket amivel illettél ijen szépet még senki nem mondott rólam
. Maradok Tissztelettel Iq Nuku 74 Alias <-HFC->Gamer
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged