Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #10784 üzenetére
Azt is belekalkuláltad, hogy pl. az RPL-nek lehet hogy azért van olyan gyenge sebzés beállítva, mert irtózatosan idegesítő A hangja?
(Bár annak lehet, hogy inkább a szórása van nagyra állítva, nem pedig a sebzése?)
Vagy az ASP-nek a 'sétálva-célzás' alatt a Átalakitottad, hogy csak szűkült célkeresztet lássunk, ne pedig távcsövet? -
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #10684 üzenetére
Na jah, de mi lesz az ugyanúgy 10-15ezres árkategóriában mocorgó AKG, Sennheiser, vagy akár Zalman fülcsikkel? Azokat nem tesztelte ki senki játékban. Azok a tesztek, amikben meg egy deLOL gyerek lövöldöz műanyag dínókra..., háát nem vettem túl komolyan.
Eléggé polipropilén íze volt, vagy nem?
Szvsz, biztos hogy jó, de anyiért találni más gyártótol is.A Barracuda meg ...
egyébként tegnap ismét sikerült bebaxni mint a picsa, fáj is a fejem, de keményen
-
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #10271 üzenetére
Tegnap este nálam is előjött a lassulás. ~200fps-ről ~60fps-re esett pár perc game után.
Mivel az egyetlen változás a rendszeremen egy új billentyűzet amit usb portra kell kötni így kipróbáltam, hogy mi történik ha visszarakom a régi billentyűt a ps2 portra. Láss csodát a lassulás megszűnt. Valószínű, hogy az usb portra kötött eszközökkel van kapcsolatban a lassulás. -
Armahun
addikt
válasz
Kr/\toS #10258 üzenetére
Nem, feladtam a küzdelmet
.
Vista nekem is stabil 38, első w7 18, w7 b1 44 (valamit javíthattak).
Próbáltam ati és nv videókártyával, 2 féle hangk. ill. nélküle, különbözö felbontásokkal, de az eredmény ugyan az.
Richternek elmondása szerint jól fut és csak a processzorban van különbség a gépeink között.
Uac nélkül rendszergazdiként telepítettem, próbáltam kül. kompatibilitás módokat is, de nyugaton a helyzet válltozatlan. -
Richter36
őstag
-
Armahun
addikt
válasz
Kr/\toS #9634 üzenetére
A tartály ereszteni fog, floureszkálós csíkot húz majd maga után és így lehet majd lekövetni a hordozóját.
Mostmár birtos vagyok benne, hogy minden új játékot szellemileg fogyatékos lusta hülyegyerekeknek készítenek.
Meg ez a regenerálódás..... Totál kedvez a kis núbparasztkempereknek.Lehet ballábbal keltem
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #9294 üzenetére
Hát őszintén én valami sokkal belépőszintübbre gondoltam volna (főleg árban)
Az az igazság, hogy nézegettem egy Audigy SE-t occsóért itt a PH.-nEz nem felelne meg a célnak? pl. hardvers gyorsítás, meg ilyenek végett ? Nem akarok 5knál semmiképp sem többet áldozni erre a célra(sem).
Nekem az lenne a fontos, hogy megszünjön a lagom a refin !!!
szerk.:jah ez itt off
-
magi20
senior tag
válasz
Kr/\toS #9201 üzenetére
hehehehehehehehehe-anal anal anal anal anal anal anal anal
rem összehozzuk azt amiről beszéltünk,és csinálunk egy fasza killer Klánt:-)-akik megállják a helyüket világviszonylatban is.
Igy azért más lesz hogy nem a game megjelenése után 1,5 2évvel később kezdjük el játszani:-)
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #9045 üzenetére
Kit mi motivál ? Valóban olyan szinten nem ismerem a csapatársaimat, hogy az már szinte fáj.
De Csaszy-n kívül szerintem senki nem akar orrvérzésig nyomulni a 'csúcs' felé.(persze nem szó szerint)
Az érvelésedre, meg csak annyit:
Nem hallottál még olyan futókról, akik körbefutják a földet, és ha megkérdezik töllük akkor csak annyit mondanak, hogy: -CSAK ÚGY !!! na ezt hívják FUNnak.De hiába a szó, mert mit sem ér. Ereje célt úgysem ér. by Lajkó.
magi20: Az nevet aki utoljára nevet.
, de mikor van utoljára?
Na meg ha elég lesz hozzá a kareszom.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8710 üzenetére
Az igaz, csak akkor mivel én most vagyok, az azt jelenti, hogy nem sikerült megoldani hogy ne legyek, és így akár verhetném a mellem, mint azok, aki nem vagyok, hogy kárpótlást kérek, mert azokat is irtották, aki vagyok.
Mehetek én most ebben a helyzetben valahova, mert a másik népirtó banda meg az én nagyszüleimet csesztette azért amik voltak?
Sajnos hiába megyek oda és mondom, hogy: Te feri, hát nem a te jó kurva anyádat?
Ilyen esetben most mondja meg valaki, hogy jól jártam-e, hogy az vagyok aki, vagy annak kellett volna lennem, aki nem vagyok?
Tisztára összezavarodtam... -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8696 üzenetére
Szerintem meg az sem kell vitatni, hogy a kommunizmusnak sokkal több halálos áldozata volt, és ezeknek az embereknek a hozzátartozóik sosem kaptak kárpótlást, és nem csinálnak az elhunytak véréből sem politikai, sem gazdasági hasznot mint akikről szól az a film. Másrészt aki utána olvasott a témának, szintén tudja, hogy a "filantróp" nyugati országok már jóval hamarabb tudtak a nácik szándékáról. Csak hát az érdekeiket különösebben nem sértette.
Tudomásom szerint nem is élt annyi zsidó Európában amennyit állítólag elpusztítottak.
Mindkét oldal jelentős csúsztatással emlékszik, illetve próbálja bizonyítani az igazát.
Én a magam részéről sokkal jobban gyűlölöm a nagyszüleim padlását többször kisöprő kommunistákat, arról nem is szólva, hogy még mindig az ország tönkretételén fáradoznak.
-
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #8642 üzenetére
Lacika, ha már igy közelíted meg a dolgot. Szvsz az volt a rulez, amikor az említet 'IE6'-os vita második felében meg akartál győzni arról, hogy nem neked kell a honlapod hibáit kijavítani, hogy az látható legyen az úgymond elavult bongészőkkel is. Hanem azok akik az 'elavult' böngészőt használják, azok telepítsenek, és frissítsenek. Mire én csak annyit mondtam hogy: -ez szerintem nem így természetes, mert mi van ha annyira nem érdekli a dolog ?
Mellesleg szerinted ez nem GAGYIÍÍÍÍ ??? -
tzimash
őstag
válasz
Kr/\toS #8596 üzenetére
már regeltem is
van két dolog amivel nem tudok kibékülni:
1. nem találom az új hsz gombotfél órája azt keresem.... csak "idézet"-et találtam. kész...
2. melóból nem tudom elérni. extra.hu oldalak tiltólistán vannak. bratyizni kéne a rendszergizdávalamúgy jól néz ki, grat hozzá! remélem pörgős kis fórum lesz. igazából ezt oda szerettem volna írni, de.... lásd 1-es pontot
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8562 üzenetére
Az ötlet jó.
Felmerülnek azonban olyan kérdések, mint pl. hogy azt a fórumot ismeretlenek nem tlálják meg. Tehát új emberekkel nem nagyon bővülnénk. Talán ha ebbe a fórumba néha néha belinkelnénk azt, akkor.
A PO fórum meg aztán tényleg csak a PH-s embereknek lenne a gyűjtőhelye.
Aztán moderátorra is szükésg lenne. Namost tudom, hogy én tökéletes lennék erre a szerepre. Pártatlan vagyok, és nehezen jövök ki a sodromból.Ja és nyugodt, higgadt, stb.
Egyébként a magam részéről nagyra értékelem Kratos erőfeszítését. -
Lajkó
őstag
válasz
Kr/\toS #8497 üzenetére
Jó a videó, nagyon jó. Csaszy is ott van ám.
Nem nyalizás képpen, de ezt a külsőnézetet néhe nagyon jól elpcsípted. Pl. amikor H.T.-n a Repeating Cannon-nál szaladgáltak unarmedben akkor összeszorítottam a fogam, hogy milesz ha nem látom a killt.De aztán mégis sikerült elcsípni.
Amúgy szvsz van valami konverter progi a neten ami tud 'lopni' videót, akár a youtube-ról is. -
S4ND3R
tag
válasz
Kr/\toS #8456 üzenetére
Hehe! Nem olyan rossz az...
Vazze, amióta Lajkó alias ZED mondta, hogy próbáljam ki 640*480, vagy 800*600-ban, azóta így nyomom.../Asszem akkor is 1vs1-eztünk a Capmuson, ASP-vel
/ Elötte meg 1280*1024ben toltam még az 1950PRO-val, azóta meg már lassan minden alkatrészt újra cseréltem a gépemben, és még mindig ilyen alacsony felbontásban tolom, lassan fél éve. ZEDnek köszönhetően, közelre könnyebb headshotot adni, távolra már nem tudsz pontossan lőni ilyen felbontásban az tény... De meg lehet szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged