Új hozzászólás Aktív témák
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #13057 üzenetére
Fostalicska
Nekem közel 1 hónapig kellet egy régi P4 esel tolnom a játékot
Mert az alaplapom garanciális ügyintézése kicsit elhúzódott fura volt azt a 20 gb nyí vinyót be osztani.A mértékkel fogyasztott nagy alkoholtartalmú védőital nem árt senkinek!!
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #13054 üzenetére
Azta még mindig toljátok a Feart
Nekem sajna már elszokott a kezem az fps töl bár a sok szép emlék még meg van -
Mc Röff cpt
csendes tag
Halihó mindenkinek!!!
Végre valahára sikerült elköltöznöm és be kötettni a netet a házikóba.
Baromi rég játszottam de néha azért még felmegyek majd játszani!!
Bár csak golyófogónak vagyok jó -
Mc Röff cpt
csendes tag
Látom szépen pezseg a forúm éllet
Evelyn: Sok sikert és szerencsét az uj klánhoz
Richter : Neked szintén
Remélem ott meglesz a pezsgés ami a magyar klánokból álltalában hiányzik! -
Mc Röff cpt
csendes tag
.
Amugy szépen felpezsdült ez a fórum
Én személy szerint IE7 et használok nekem nem jöt be a firefox.
Túlontúl kényelmes emberke vagyok ha valami mükszik és nekem jó akkor nem akarok még anyi idöt sem elveszteni abból a kevésböl ami van hogy uj böngészöt probálgasak
IE6 ról is csak azért váltottam mert sokszor behülyült -
Mc Röff cpt
csendes tag
Szerintem aki megint kezdi a sulit az most tolja ezerel és nem forumozik
A másik forumon sem zajlik az éllet mindenki punyad
Én most kezdem ujra pakolni a cucokat a gépre egy teljes vin re instal után most Xp3 van fent de mintha picit lassab lenne igy nah mindegy ez marad jelenleg a ház vásárlás meg a költözés ki üriti a kaszát gépre már nem marad -
Mc Röff cpt
csendes tag
Mindenkinek Gratula az új cucokhoz
Amugy egy Ati 4870 est milyen procival lehet teljesen ki hajtani?
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
Bioshock #8420 üzenetére
Én nem mondom meg neked hogy mit csinálj és nincs kedvem oktatni sem,az én szudjektiv véleményem mondtam ell az eseményekröl én nem látok a szinfalaitok mögé és öszintén szólva nem is vagyok már kiváncsi nagyon az egészre.
Különváltatok ez van ezt kell szeretni én nem estem a te torkodnak én sehol sem beszélek a hátad mögöt csúnya dolgokat én egyenes embernek tartom magam ha valami bajom van meg mondom,azon hogy mit müveltél a servereden meg csak mosolyogtam.
Hogy mért mentem a serveredre mert publikus volt,mert magyarok vagytok,és ami sokszor elö fordult mert hivtak én soha sem eröszakoskodtam hogy már pedig én itt akarok játszani
Csordaszellem???Behizelgös jópofizós stilus???Szerintem itten mindenki a saját véleményét mondta ell én pl nem egyezetetem senkivel sem arról hogy mit irjak a forumra és bár ell olvastam a többiekét van nekem is saját véleményem a dolgokról amit meg is irtam és nem is bántam meg.
Jópofizok?én mindig igyekszem kulturáltan irni mindenhova még ha a helyesirásom hagy is kivánivalókat maga után
Az hogy neked ez a stilusod én elfogadtam bár szeretni nem fogom de tiszteletben tartom!Részemröl az ügy le zárva további sok sikert.
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
Bioshock #8381 üzenetére
Tisztel Bioshock!!
Ezzel a hozászólásal csak saját magad ástad még mélyebre nekem személy szerint még nem volt se veled se más valamikori klán társaddal problémám!
Nem sokat játszottam veled de amikor ott voltak a klán társaid is a seron te akkor sem a csapatmunkát favorizáltad hanem magányos kommadós voltál.Mindig egyedül törtél a céljaid felé hollot a csapatodat kellet volna segiteni ha meg ki kaptál akkor duzzogval elvonultál mint egy 10 éves gyerek szemtanuja voltam neki amikor elhúztál azt visza jöttél de csak mint sima rétes mert a te szavaidal élve a nem égeted az magad a többiek teljesitménye miat.
Amugy sokszor mikor be csörtetél mundjuk az fmj serora éppen jól elvolt mindenki élvezte a gamet a volt klán társaid is és értetlenül,kedvtelenül vették tudomásul hogy te ki adtad az utasitást az azonali távozásra mert inditod a serod és hogy inkáb ott játszanak ne pedig az FMJ serveren!Klánt ne azért alapits hogy te lehes a fönök!
És ne is azért mert te mekkora PRO vagy!
Klánt akkor alapits ha tudod hogy azokal akikel alapitod szeretsz játszani ha tudod hogy a többiek is birnak téged ha téged nem zavar hogy vannak gyengéb képeségü gamerek is a csapatban és hajlandó vagy önzetelenül tenni azért hogy a csapatod elöbre jusson .
Ha nem vagy csapatember és már a kezdetektöl zavarnak csak a többiek akkor ne klánoz az nem a te világod!!Ne feled ez csak egy játék!!
Ez elméletileg azért lenne hogy ki enged a gözt nem pedig hogy miatta legyél ideges. -
Mc Röff cpt
csendes tag
Köszi Tupack majd meg nézem azokkal a beállitásokal nekem amugy eddig mediumon volt minden mert aszonykám álltalában itt üll melletem amikor játszok és nem szereti ha nagyon kockás
Victoy te egy rendes srác vagy jó fej jól nyomod és nincs elszálva az agyad!
Maradj ilyen
Nekem személy szerint nincsen bajom Rétesel,de tudom hogy szeret le lépni a vesztes csatákból ahelyet hogy végig tolná a gamet és elviselné a vereséget !
Amugy ez várható volt hogy meg szünik az MRK!Sok sikert az uj klánhoz rem hoszab élletü lesz
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #8356 üzenetére
Nekem olyan 20 körül szokott mozogni magyar seron de még igy is lassúnak érzem magam mint az állat ha pl uj fegyvere váltok akkor az egész szinte fagyásig lassul olyan 15 mp re nem tudom hogy mért pedig 2 gb ramom van a gépben 4 mb os netem jó a procim nem olyan izom csak egy 3800+ de szerintem a fear nek egyi is ellég kéne hogy legyen
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
parabellum12 #8339 üzenetére
Jó látni hogy végre lesz valami magyar seró
!
Bár ti Gonzo val simán elpicsáztatok,sajna nekem már nincs anyi time hogy toppon legyek
Jó ujra Látni Pupil
a régi srácok mindig visza térnek ugy veszem észre
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #8318 üzenetére
Én például nem.Csak sok idött elvesz az életemböl a lányom nevelése igy nem marad gamelésre idö
Néha fell nézek de csak olyan 23:30 körül addigra meg sokan már nem is játszanak -
Mc Röff cpt
csendes tag
Nekem személy szerint semmi bajom velük az más hogy ha valaha lesz egy fiam akkor nem szeretném hogy ö is ilyen legyen
De amig nekem nem ártanak én sem ártok nekik élni és élni hagyni én igy vagyok a dolgokal.
Lehet öket utálni lehet öket szeretni de ez mindenkinek a saját dolga attól hogy valaki igy néz ki lehet még normális.
Sajna rengeteg emberel találkoztam már akik tök normálisan néztek ki szépen beszéltek jól öltözködtek de ha meg ismertem öket kicsit akkor kiderült hogy ök a legszemetebb emberek akikel valaha találkoztam.Ha gamelek akkor nem érdekel a másik kinézete sem hogy sexuálisan hogyan viszonyul másokhoz akkor csak a game számit ha jót tudok vele gamelni nem bunkó nincs teljesen ellszálva hogy ö mekkora pro akkor már szeretek vele játszani még akkor is ha sokszor csak a pontszám alján vagyok
Sajna egy durva faragatlan világban éllünk ahol agyon lehet verni a tanárt az utcán ahol a kisebbség egy része szabadon lopkodhat ahol senkit sem érdekel szinte az egyéniség mert az lassan a civilizáció kukájában végzi -
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #8276 üzenetére
Én is tervezem a gép tuingot de én nem fogom ki cserélni a monitorom az tuti.
Mondjuk hagnkarit sem veszek mostanság mert csak akkor tudok gamelni ha a gyerek alszik és akkor nem lehet hangoskodni fülest pedig azért nem használok mert akkor nem hallom a gyereket hogy mikor ébredt fell.
Nomeg aszonyt sem hallom olyankor és ha nem hallom mit beszél melletem akkor morci rám -
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #8277 üzenetére
Ezek nem tisztán homók hanem metro sexuálisok tehát fiukal és lányokkal is csinálják
Amugy az alján ott van ki irva hogy ezt állitsátok meg a ti országotokban meg hogy mi kell hozzá hogy te is az lehes
Nagyon remélem hogy ez nem fertözi meg a Fear t -
Mc Röff cpt
csendes tag
Én személy szerint nem szeretem a kempereket
Nekem az a stilus nem is fekszik igazán én amióta az eszem tudom rush emberke vagyok és szeretek magyar serón játszani bár sokszor szét lönnek de akkor is
Persze tudok taktikusan is játszani de amikor csak napi 20 perced van gamelni nem biztos hogy ugy mész fell játszani hogy most le glitcseled vagy kampeled a mapot akkor egyszerüen a fun számit !
Én szeretek játszani és szeretek veletek is játszani bár soha sem leszek egy nagy pro de én legalább tudok veszteni ami a mai teljesitmény orientált világban már nagy szó!!
Életem nagy értelne pedig most hiv ugy hivják hogy Kornélia és ma pont 1 éves !! -
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
tupacamaru #8198 üzenetére
Hali Tupa!
Sok helyen nézelödök de csak ritkán irkálok sajna mostanság nincs nagyon idöm még gamelni sem
Amugy sincs sok esélyem ellenetek
már rég nem vagyok formában
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #8193 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem sem jó dolog használni a glitch eket bár nekem amikor probálgatam nem is sikerült soha ugy gamelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged