- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
-
Ebből a képből indulok ki, ezt mindenképpen szeretném megdönteni:
Mondjuk erről pont nincs hwboton pont nincs más info, hogy ddr3, vagy ddr2, milyen lap...
Ergo sztem nem sokkal, de gyengébb az eredményem eddig a többiekénél.
Ezért vmi os tweaket keresek, ami még dobhat annyit. Pedig már elég sok mindent próbáltam xp szinten.
Ram meg többet nem bír... -
Köszi a tippet!
Most DDR2-vel kínlódok egy ideig még...
UD3P+2x1 CellShock D9GKX chipes ram a felállás. A memória már határon üzemel így is...
1333MHz Cl5-5-4-14-34-et mentek pl8 mellett 5:6 osztóval. Ebből hogyan tudok még valamit kicsikarni?
"...és sok tweak" os, vagy memtweakre gondolsz? Mert mind a kettőt kapott dögivel.
1m-et inkább silver lunával, vagy classic-al toljam?
Ja, légen vagyok egyelőre, jég-nitró később jön. -
joker1220
őstag
Szia
Nem is akarom tovább húzni, tudom hogy az a vége, legalábbis léggel
Nem kételkedem a tanácsodban,
azért írtam ide, mert a Bull topic -ban és a többi erre szolgáló
topicban képtelenek érdemleges választ adni, ha adtak volna
akkor 100% hogy nem zargatlak titeket ilyennelAnnyit szerettem volna tudni hogy HT és NB órajel meddig növelhető
normális körülmények közt, valamint ezeknek a feszültsége
szintúgy meddig növelhető normális esetben.Tisztában vagyok vele hogy off, ezért tettem off ba és azért írtam
ide mert máshol nem kaptam választ, ezzel is kezdtem az első
hsz-t.Mivel a választ megkaptam így, köszönöm szépen, fel lettem homályosítva.
Ha lesz új proci hamarosan akkor mindenképp meghajthatjuk, egyébként
szép eredmények, erre is kíváncsi lettem volna hogy egy ilyen műveletet
túlélnek e, vagy általában kuka!?Köszönöm mégegyszer a segítséget!
-
-
nightmare13
őstag
Köszi a gratulációt, de kicsit olyan ez a nyeremény, hogy a francba, hogy ez
Néztem, az AX belét a Flex gyártja. Ha jól néztem, utoljára a hx1050 volt CWT-s. Hogy-hogy váltottak bérgyártót? Ennyire leromlott volna a CWT minősége? (Azt nem tudom megmondani, hogy megeszi-e reggelire, de biztos nem rossz a tápod
Mennyiért vetted, ha szabad kérdezni?)
-
-
-
Köszönöm a nem kicsit lelkesítő választ!
Az első, offtopikba tett sorom teljesen viccnek szántam
. Mindig olvasom a topikot és láttam jónéhányszor, hogy ilyen dolgokkal jönnek ide a kissé tudatlan népek. Tudomén, hogy nem extrém, amúgysem vagyok ATI párti.
Oda is írtam, hogy "nem ezért jöttem ám", na mind1, biztos nem volt elég érthető és vicces
Az előzőben a link helytelen volt, itt van helyesen:[link]
Remélem niróval/jéggel is szépen fog skálázódni. Alapfeszen 800MHz-es core clock megvan. Csak megyünk 1000 fölé.
"fél életed felemészti." ez kell nekem, ezért is a platform nagy szeretete. -
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy tetszik uraim, én jelenleg max egy i5-2410M-el tudok beszállni, még wolfdale sincs se közel se távol
szoval ez a ti mókátok lesz sandy-sek... de megprobalok egy versenyszabályzatot irni nektek, és mivel az octeamhungary.hu-t ujra online allitottam, mar csak a backupokat kell visszaállítani, ott akár egy toplista is elfér, valami nyereményt meg kitalálok a győztesnek...
-
-
szab.tam
nagyúr
arra még a mugen2b pont nem. (asszem.) legfeljebb faragok valami lefogatót, úgyis lesz rá időm, mire megjönnek a csövek (ha megjönnek egyáltalán...)
csak ugye ahhoz akkor hátlapi merevítő sincs. azaz fúrni kell arra is lyukat. majd megnézem a furattávot.thx.
450w...
elvileg arra is lehetne blokkot faragni. de oda már a hőcső nem elég. egy cpu kupakra max 5 db 8as, 55w-os csövet lehet odatenni lapjával, szögletesítve, direkt érintkezéssel.. (a gpu kupakjára ugye 6 db-ot tudtam.)
tehát 5x55=330w.
tehát oda valami nagyon speciális hőkamra szerűséget kellene építeni, ami csövekben végződik. mint egy sündisznó.
de ezt összefaragni házilag, kivákumolni, kimérni a szükséges vizet hozzá. gyakorlatilag lehetetlen....na, nem csövezek tovább a nitrósok között....
ha elkészült, újból jövök... -
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Írtak egy másik helyről: 360 Ft/m3+ÁFA az LN2. Ez hány liter valójában?Ugye ez gázköbméter. Ilyenkor bánom, hogy csak 2 évig volt kémiám. Itt azt hiszem a hőmérséklet és a nyomás nem meghatározó tényező, az csak a tömeg kiszámításában lenne fontos. De akkor mi alapján számoljak?
mod: Bár most hogy így belegondolok, az kb 0.85l lehet.
-
MPowerPH
félisten
Hát igen, ez azért messze nem olyan egyszerű, mint amilyennek kinéz. És abban sem lehetek biztos, hogy a nálam lévő procit érdemes e nitróval öntözni. Mert ahhoz drága, hogy lutrira vegyek 20 litert, közben meg lehet már -40°C-től cb -be ütközök. És úgyis 1.6v körül stop van, arra meg megint csak elég az a hőmérséklet. Ahogy néztem, az SB-E azért elég szépen reagál a hidegre. Nekem 18 fok különbség mínuszba 100MHz+-t hozott, és ez még mindig bőven plusz.
Ellenben szárazjéggel ilyen formában még nem volt dolgom. 1 órára átlagosan mekkora mennyiséggel érdemes számolni?
-
MPowerPH
félisten
És még panaszkodunk, hogy mennyit drágult az üzemanyag pár év alatt.
Ez pont a duplája lett, ha jól emléxem a 2009-es árakra. Főleg, hogy anno olcsóbb volt, mint a szárazjég. Most a szárazjég 462Ft/kg+ÁFA áron megy, ehhez képest elég sokat nőtt az LN2 ára.
Írtam a Linde -nek is, elvileg van paksi telephelyük. Kíváncsi leszek, náluk mennyibe kerül.
-
MPowerPH
félisten
-
ferike123
csendes tag
Ah igen,megnyugodtam,egyébként lenne is kérdés,láttam a hwbot-on,hogy intel p4-es procik és a hozzájuk illő deszkák és 3dmark 03 verseny van,lehet elindulok,de annyi a gondom,hogy 03-ban, az x1650 pro-m nem igazán serény,mi lehet a gond?Az intel cpu,értem ezalatt azt,hogy nem hajtja ki az ati kártyát vagy a 3d mark motorja nvidiás,vagy szimplán a kari nem jó.
Ja egyébként köszönöm szépem a szivélyes fogadtatást,remélem fel tudok fejlődni hamarosan,addig viszont nagyon sok válaszra lesz majd szükségem!mort látom subaruwrb,hogy te is benne vagy a versenyben,a csapatoddal.Elég durván oda tettétek.Én csak a részvétel miatt tolok egyet.
-
Zé_Mester
őstag
kicsit off, de egy kérdés :
ezzel a Ceramique pasztával nem volt olyan gondotok régebben, hogy szinte lemarta a prociról az infókat ?
mert találtam most a nagy pakolás közepette 2 ilyen kis fecskendőnyit, de nekem ez ugrik be róla, hogy annó az E8500-amról az összes infót "leszedte" és alig akarták visszavenni garibacsak azért kérdezem mert ha tesztre adnám a fejem, lehet ezzel kenném össze a procit
-
-
CosmO_O
tag
Ha rajtad kívül még két ember beszáll akkor az fejenként 10 ezer.
Ebből kijönne 2 m2 lap és 50 cm cső, abból már egy pár alkalomra való szigetelés megvan.
Ha esetleg van más, olcsóbb lehetőség, oszd meg velünk, úgy sejtem lenne érdeklődő, nehogymár ezt is külföldről kelljen rendelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest