- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jones965
Modder
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #4933 üzenetére
le lehet hűteni a négy kártyát jéggel, csak nyolc kéz kell hozzá meg 4 vga pot, rendes szigetelések és full koncentráció
én jegezni nem jegezném azokat, sokkal előrébb nem lennél mint a jeges vízzel, sőt ha valamelyikre nem figyelsz még meg is sütheted, ha mondjuk feltapad a pot falára a jeges massza. a vízre legalább nem kell figyelni.egyébként mind a négy kártya jeges vízzel megy nálad?
mákos vagy továbbra is tartom, nálunk 3/3 lightning nem tudott 1250+-t léggelJones
köszönjük! -
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #4879 üzenetére
arra érdemes alatt azt értem, hogy nem olyan embert ( eket ) keresnék ( már nem ) akik 0.1 hardware ponttal be tudnak szállni a csapatba, mert annak semmi értelme. olyan jelentkezőnek lenne esélye aki képes magától is rájönni dolgokra, nem kell mindent a szájába rágni, hajlandó belefeccölni az időt arra hogy fejlessze saját magát akármilyen benchmarkban ha arról van szó. nem árt alap dolgokkal tisztában lenni ( pl win7-en nem benchelek superpit, vagy 3d01-et stb ) ezenkívül nem árt ha kacsintgat az extrém tuning felé, első körben szárazjéggel, de később nitrogénnel is.
-
helkis
veterán
válasz
tom_tol #4879 üzenetére
én már járom az óvódákat utánpótást és 3dmarkillers-supporton felnővő nextgen tunereket keresve..
1.tesztfeladat középsősöknek: 1-1.5m-ről leejtett procit kapj el sérülésmentesen..
2.tesztfeladat nagycsoportosoknak: 60s alatt hajts végre egy tetszőleges tweek-et az óvónénin.. -
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #4833 üzenetére
jegezni fogsz ?
amúgy, cpu socket, pwm környéke legyen rendesen betuszkolva papírtörlővel, hogy ne csapódhasson le pára. ( a pwm bordát is ellenőrizd, hogy rendesen a helyén van-e, nehogy az elégtelen hűtés miatt elsüljön.. ) ezenkívül jég alá olyan durva előkészület nem kell. pár réteg papírtörlő megteszi. meg egy ventivel fujasd el a kiáramló hideg levegőt
extrém tuning előkészítés, how-to.
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #4809 üzenetére
szerintem dark
már csak azért is hogy egy darabból van ami jéghez előnyösebba lassúság azt jelenti, hogy míg a gemini gyorsabb talpával ha le akarsz jutni -190 fokra, 1 termosz nitrogén is elég, a darknak meg mondjuk kell 2-3 mert sokkal több benne az anyag amit tovább tart lehűteni. lasabban reagál a nitrogén öntésre és a processzor melegedésére is, könyebb vele dolgozni.
-
MPowerPH
félisten
-
jones965
Modder
válasz
tom_tol #4709 üzenetére
A HWBOT-on meglehet nézni-igaz kicsit macerás-, hogy ilyen hűtéssel milyen eredményeket értek el .
Tény, mint subaru is írta, amelyik proci kéri a feszt a magas frekvenciához, annál kifullad.
Viszont a mínuszok miatt is olyan körültekintéssel kell szigetelni, mint LN2 esetén, csak valamivel tiovább bírja.Kérdés: 3770K?
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
tom_tol #4013 üzenetére
Kérdés: milyen hőmérséklethez kellene, tehát mi a hűtőközeg? Jeges víz vagy TEC (Peltier) (némileg 0°C alatt a hőfok), kompresszor (-20...-50°C), szárazjég (-63°C) vagy folyékony nitrogén (-196°C). A három, jól behatárolhatóan elkülönülő hőfoktartományhoz más szigetelési metódusok ajánlottak.
adamssss @ #4011: Ő azt kérdezte, mi kell a maximumhoz. Én nem megmondtam.
HGyu
-
Zsubi
őstag
válasz
tom_tol #2099 üzenetére
Nem csak két képet láttam már a cuccairól
Több milliós cuccokkal tesztel és mellette ő az egyik legnagyobb tuningos akkor azért rendet tarthatna maga körül, mert akárhányszor meglátom a képeit elkap a hányinger.
Miért ha valakinek így néznek ki a cuccai akkor az nem igénytelen!? hanem akkor mi?
Az is elég nagy baj ha ez neked szúr szemet hogy valaki ilyen koszban él, dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest