- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #23667 üzenetére
egy bajom van a táblázattá alakított táblázattal
hogy lapvédelemnél a mocsok nem bővül, így meg nem lehet védeni benne az érvényesített oszlopokat a képleteket semmit
. Van egy ilyen táblázatom amit kb. 10-15-ön töltenek és minden héten javítanom kell rajta valamit. A képletket tartalmazó oszlopkon már macro van hogy ne tudják törölni őket
de arra még nem jöttem rá hogy a búbánatba tudják a feltételes formázást minden héten tönkrevágni rajta...
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #23618 üzenetére
Én tudom, hogy olyan vagyok mint Móricka akinek mindenről AZ jut az eszébe de ez tényleg csak pár sor makró. Feltéve ha nincsen képlettel előállított cellaérték mert a képletet felül fogja írni a cellaértékkel. Bár ha a Word-ös megoldás működött akkor ez is fog.
Sub nagybetu()
For Each cella In Selection.Cells
If Not IsEmpty(cella) Then
cella.Value = UCase(cella.Value)
End If
Next
End Sub -
mexel
veterán
-
m.zmrzlina
senior tag
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #23473 üzenetére
Nem használhatjuk a Selection.CurrentRegion.Select mivel körbe van bástyázva egyéb adatokkal a vizsgálandó terület :/
illetve mindenképpen külön kell vizsgálni a fejlécet mint az adatokat mivel ha a fejléccel együtt jelöljük ki az adatokat akkor előfordulhat az eset hogy jónak minősíti azt is ha több oszlopban van adat mint ahány fejléccel elátott oszlop van viszont azok nem foghíjasan vannakha meg külön vizsgálom viszont csak egy sorban vannak adataim akkor meg valamiért kijelöli lefele az összes üres sort is az ActiveCell.End(xlDown).Row így meg értelmét veszti a countA mivel tuti talál üres cellát a kijelölésben
ez az alap felépítés, a sárga területen jobbra nem nyúlhatnak túl az adatok lefele meg bármennyi lehet. Ez nem fix szélességű 20 különböző variáció van a fejlécekre
-
Mittu88
senior tag
válasz
Delila_1 #23463 üzenetére
Hogy kell úgy változót deklarálni, hogy mindenhol ugyanaz legyen?
ThisWorkbook-on deklaráltam egy 'valtozotte' nevű boolean változót úgy, hogy Public valtozotte as Boolean, de a Worksheet eseményeinél azt írja, hogy nincs deklarálva <Expression not defined in this context>
Ha nem Public-kal kell, akkor hogy?szerk.: Bocsi, véletlenül a válaszol-ra nyomtam.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23370 üzenetére
Szia!
Itt egy példa:
Ez a munka1 munkalapon működik. (Munka2-t felejtsd el, csak nem töröltem ki.)
Ha közben makrót írsz, akkor elképzelhető a hibára futás. Viszont ezt el tudod kerülni azzal, hogy a munka1-en levő, a célkereszthez tartozó feltételes formázásokat a feltételes formázás kezelővel kitörlöd, a többit viszont hagyd változatlanul.Utána ha lépsz egyet, megjön a célkereszt ismét.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23348 üzenetére
Szia!
Sikerült még rövidítenem a Thisworkbook BeforeClose -on:
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
If MsgBox("Valóban kilép?", vbQuestion + vbYesNo, "Bezárás") = vbNo Then
Cancel = True
Else
valasz = MsgBox("Menti a változásokat?", vbQuestion + vbYesNoCancel, "Bezárás")
If valasz = vbCancel Then Cancel = True: Exit Sub
If Munka1.fmtcondis.Count > 0 Then
For Each fmt In Munka1.fmtcondis
fmt.Delete
Munka1.fmtcondis.Remove 1
Next
End If
If valasz = vbNo Then
ThisWorkbook.Saved = True
kilepo = True
Else
kilepo = True
ThisWorkbook.Save
End If
End If
End Sub -
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23348 üzenetére
Szia!
Ezt kell a Thisworkbook kódlapjára beírni:
Public kilepo As Boolean
Private Sub Workbook_AfterSave(ByVal Success As Boolean)
If kilepo Then Exit Sub
Application.ScreenUpdating = False
ActiveCell.Offset(0, 1).Select
ActiveCell.Offset(0, -1).Select
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
fmt.Delete
Next
End If
If MsgBox("Valóban kilép?", vbQuestion + vbYesNo, "Bezárás") = vbNo Then
Cancel = True
Else
valasz = MsgBox("Menti a változásokat?", vbQuestion + vbYesNoCancel, "Bezárás")
If valasz = vbNo Then
ThisWorkbook.Saved = True
kilepo = True
ElseIf valasz = vbYes Then
kilepo = True
ThisWorkbook.Save
Else
Cancel = True
End If
End If
End Sub
Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean)
fmt.Delete
Next
End If
End Sub
Private Sub Workbook_Open()
End SubEzzel elérhető, hogy a "célkeresztet" nem menti le, de a fájl megnyitásakor első dolga, hogy létrehozza: ezért lép oda-vissza egyet az aktív munkalapon.
Mentés előtt eltünteti a célkeresztet, de ha csak mentés volt, utána vissza is hozza.
Kilépéskor végigjátssza a verziókat, ha mégsem lép ki, akkor marad a célkereszt.Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23344 üzenetére
Szia!
Szerintem nem beszéltünk el egymás mellett, de ez nem is lényeges.
A 2010-es exceltől biztosan (de valószínűleg a 2007-ben is már) igen egyszerűen megoldható a feladat:Public fmtcondis As New Collection
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim ujfmtr As FormatCondition, ujfmtc As FormatCondition, ujfmtt As FormatCondition
On Error Resume Next
If IsError(Target.Cells.Count) Then Exit Sub
On Error GoTo 0
If Target.Cells.Count <> 1 Then Exit Sub
If fmtcondis.Count > 0 Then
On Error Resume Next
For Each fmt In fmtcondis
fmt.Delete
fmtcondis.Remove 1
Next
On Error GoTo 0
End If
With Target
With .EntireRow
Set ujfmtr = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
With ujfmtr '.FormatConditions(1)
With .Borders(xlTop)
.LineStyle = xlContinuous
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
With .Borders(xlBottom)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
.Interior.ColorIndex = 20
.SetFirstPriority
End With
End With
fmtcondis.Add ujfmtr, "fmt1"
With .EntireColumn
Set ujfmtc = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
With ujfmtc '.FormatConditions(1)
With .Borders(xlLeft)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
With .Borders(xlRight)
.Weight = xlThin
.ColorIndex = 5
End With
.Interior.ColorIndex = 20
.SetFirstPriority
End With
End With
fmtcondis.Add ujfmtc, "fmt2"
Set ujfmtt = .FormatConditions.Add(Type:=xlExpression, Formula1:="1")
ujfmtt.Interior.ColorIndex = 36
ujfmtt.SetFirstPriority
fmtcondis.Add ujfmtt, "fmt3"
End With
End SubHiszen itt már be lehet szúrni "akárhány" feltételes formázást és elsőnek tenni, ha pedig megváltozik a kijelölés, akkor az előző formázást törölni.
Ha egy kijelölés közben megváltoztatod az oldalon a feltételes formázási szabályokat, akkor nem tudja a kijelölés elhagyása után letörölni a régi formázást - viszont, ha már úgyis benne vagy a szabályokban, egyszerűen ki kell törölni a kijelölésre vonatkozó feltételes formázásokat, utána az új kijelöléstől már ismét működik az automatizmus.2007. előttre olyan ötletem van, hogy az adott munkalapról csinálni kell egy másolatot és arról minden kijelölés váltásnál vissza kell másolni a formátumot az eredetire.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23339 üzenetére
Szia!
"Nem tudod eltárolni az adatokat."
Már miért ne tudnám. A formatcondition objektum egymaga tárolja a benne levő összes beállítást, nem kell mindenhez külön változó - még azt is tudja, hogy mely tartományra vonatkozik.
Tehát elég "csak" az adott területen található formatcondition objektumokat eltárolni. Igaz, az állapotok visszanyerése jóval bonyolultabb az eltárolásnál.Viszont amit én írtam, az egyetlen cellára vonatkozott, hiszen a feladat az volt, hogy a feltételeknek megfelelően történő ugrálásnál váltson színt a cella. Egy színt azért csak meg lehet jegyezni a cella címével együtt...
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23321 üzenetére
Szia!
Az igaz, hogy a makró a feltételes formázás törlésével indít, de ki tart vissza bennünket attól, hogy előtte elmentsük a feltételes formázásnak azt az értékét, amit meg akarunk változtatni (mert nyilván, nem az egész formázás fontos, hanem annak mondjuk a színe), amikor pedig "kilépünk" belőle, akkor visszaadjuk az eredeti értéket. (De most másban vagyok benne, nem érek rá megírni - bár nyilván csak pár sor.)
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23319 üzenetére
Szia!
Akkor azt javaslom, hogy a Thisworbook SheetSelectionChange eseménybe írja be a makrót:
Private Sub Workbook_SheetSelectionChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
End SubA fenti két sor közé. Az Sh.name megmondja, hogy melyik munkalapon van éppen. Ezt megvizsgálva eldöntheti, hogy menjen-e a feltételes formázás vagy nem.
Nem kell sok-sok munkalapra másolni, csak egy változóban meg kell adni a munkalapok neveit, amit aztán többféle módon lehet ellenőrizni. (Pl. Instr függvény)
Üdv.
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1 #23286 üzenetére
Na, így már működik - vagyis egyszer lefut, jól. Azt hogy lehetne megoldani, hogy mindig legyen új inputbox, amíg cancel-t nem nyomok? Úgy a makró újraindítása nélkül több szót is le lehetne cserélni egymás után.
Sub csere()
Dim ws As Worksheet, cserelni As String
On Error Resume Next
Application.DisplayAlerts = False
cserelni = Application.InputBox(Prompt:="Írja be a cserélendő szót.", _
Title:="Csere", Type:=2)
On Error GoTo 0
Application.DisplayAlerts = True
For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
ws.Cells.Replace What:=cserelni, Replacement:="", LookAt:=xlPart, SearchOrder:=xlByRows
Next
End Sub -
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #23204 üzenetére
B oszlopba gyűjtse össze az AH-AI-AJ-AK-AL-AM oszlopból kiválogatva 6 cikkszámot, elsődlegesen 1-1-1-1-1-1 cikkszámot, ha nincs ezen 6 oszlop (AH-AI-AJ-AK-AL-AM) valamelyikében cikkszám, szedje össze a többiből ha tudja(szintén AH-AI-AJ-AK-AL-AM oszlopokból).
B1-be az AH1-AI1-AJ1-AK1-AL1-AM1-ből
B2-be az AH2-AI2-AJ2-AK2-AL2-AM2-ből
stb. szedje össze a cikkszámokat addíg, amíg van A oszlopban cikkszám.A lényeg az lenne, hogy ha van mondjuk 24 találat valahol (pl A240), szűkítse le 6-ra, de továbbra is úgy, hogy szedjen össze legalább 1-1-et a ( példánál maradva az AH240-AI240-AJ240-AK240-AL240-AM240)- oszlopokból.
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #23202 üzenetére
Ugyanaz, csak B2-B7-ig futttatja le, pedig addig kéne, amíg van az A oszlopban cikkszám.
B6-így kéne csinálni a többinél is. Érdekesség, hogy a B5-be ugyanannak kéne lenni, mint B6-nál, mégis csak 3 eredményt hoz.
A vizsgált oszlopoknak ezeknek kéne lenni: AH-AI-AJ-AK-AL-AM. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #23187 üzenetére
Szia!
Bocsánat, hogy belekotyogok, de ha rész szövegre keresünk, akkor a Range.Find utasításban nem elég a lookat paraméter elhagyása.
A Find ugyanis megőrzi a korábbi beállításokat (gyakorlatilag a Ctrl+F nek a VBA megfelelője, olyannyira, hogy az ottani beállítások is "átjönnek" a makróba és viszont), tehát ajánlott beírni a lookat:=xlpart paramétert is hozzá - mivel ki tudja, hogy mit kerestek korábban.
Vagy ugyanazt eredményezi, ha marad a lookat:=xlwhole, de a keresendő betúk elé és mögé egy-egy csillagot teszünk. (Pl.: *lil* xlwhole beállításnál megtalálja a delila szót is - sőt, ebben az esetben nem is jó az xlPart beállítás!!!)De ha már makróról beszélünk, akkor inkább a Range.Replace utasítás jöhet szóba a fenti megkötésekkel, vagy a replace függvény.
Üdv.
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #23189 üzenetére
Szia,
Valami nem stimmel, nálad lefutott, és kihozott az egész B oszlopba eredményt? (ameddig az A oszlopban van cikkszám)
Nekem csak a B-oszlop első 6 sorába hoz ki valamilyen eredményt. Ez is furcsa, hogy a B6-ba jön ki úgy az eredmény ahogy kellene, a B5-be amibe ugyanúgy 6 cikkszámot kéne kihozznia, csak 3-at ad ki. -
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #23183 üzenetére
Lefuttatom a makrókat 1-6-ig (8-ig van megcsinálva, de elég a 6.-ig), mindet egyesével, mert ha csak a modul 3-at futtatom le, akkor a 3. oszlopba futtatja le.
modulkieg1-et ha lefuttatom csak az AH oszlopba dobja ki az eredményeket
kieg2-nél az AI oszlopba dobja ki
modulkieg3-nál csak az AJ oszlopba hozza ki az eredményeket
és így tovább.
Ezzel így nincs is gond, 6-szor lefuttatom, bár ha le lehetne egybe futtatni az se lenne baj, így legalább külön-külön is tudom futtatni.
Azt szeretném, hogy az AH-AI-AJ-AK-AL-AM oszlopból szedjen össze 6-ot, és mondjuk a B oszlopba tegye ki mint végeredmény.
Úgy gyűjtse össze, hogy ha az AH-AI-AJ-AK-AL-AM oszlopban mindegyikben van eredmény, akkor mindegyikből 1-1-et szedjen ki.
Ha nincs mindegyikbe oszlopban eredmény, akkor a többiből gyűjtse össze a 6-ot.
Elsődleges az lenne, hogy mindegyikből összejöjjön legalább 1. -
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #23172 üzenetére
Szuper, működik.
Olyan segítség kellene még, hogy csináltál egy cikkszám kiolvasós makrót nekem, amiben pár hozzászólással feljebb Fferi50 segített egy-két dologban már. (A füzetet ferakom IDE)
Ezt 6-oszlopba lefutattam külön-külön, más értékekkel beállítva, mert 6 különböző értékeket kellett kiolvasnia.
Ezzel kapcsolatba lenne olyan kérdésem, hogy miután kihozta az eredményeket 6 oszlopba, oszloponként van hogy 1-2, van hogy 0 találat van, van hogy 6 találatot is kidob.
Ebből szeretném azt kihozni, hogy egy másik oszlopba gyúrjon össze 6 találatot úgy, hogy mind a 6 oszlopból kerüljön bele legalább 1. Ha nincs mind a 6 oszlopba találat, akkor a többiből szedjen össze 6-ot.Ez megoldható?
Köszönöm a választ előre is
-
-
tomi4506
csendes tag
válasz
Delila_1 #23114 üzenetére
Helló Sürgős segítségre lenne szükségem...
Egy excelben munkafüzetben van több beillesztet nagy felbontású kép. Hogy tudom pdf-ként lementeni, úgy hogy ne csorbuljon a minősége a képeknek. A beállításokban a speciális fülön természetesen nincs bepipálva, hogy tömörítsen, szóval elvileg nem tömörít. Meg nagy 220ppi-re van állítva. De gondolom ezek csak excel formátumban lévő mentésre vonatkoznak. Próbáltam pdf nyomtatóval is, de akkor is rossz minőségű lettek a képek.Szóval, hogy tudom megtartani pdf-be való mentésnél az excelben lévő nagy felbontású képek minőségét?
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #22872 üzenetére
Szia,
tanácsodat megfogadva, kialakult a végleges verzió.
Nagyjából maradt ugyanaz, csak hogy mit, hogy olvasson ki, az tisztázódott.
Tehát, azt szeretném elérni, hogy a B oszlop ki legyen töltve.(6 cikkszámmal "I" jellel elválasztva)Az xls fájlból jól lehet látni amit feltettem: IDE
A cikkszám így áll össze: főkategória - alkategória - 2.alkategória - sorszám (3 jegy)
Tehát 4 részből áll.
Ha nincs mondjuk 2.alkategória, akkor ott "00" szám áll.A-oszlopban vannak a cikkszámok.
B-oszlopba kellene tenni a találatokat.
D-oszlopban lenne a lépcsőköz.Csoportok:
E-oszlop kiolvasás alsó határa
F-oszlop kiolvasás felső határaG-oszlop kiolvasás alsó határa
H-oszlop kiolvasás felső határaI-oszlop kiolvasás alsó határa
J-oszlop kiolvasás felső határaK-oszlop kiolvasás alsó határa
L-oszlop kiolvasás felső határaM-oszlop kiolvasás alsó határa
N-oszlop kiolvasás felső határaO-oszlop kiolvasás alsó határa
P-oszlop kiolvasás felső határaB oszlopba úgy szedje össze az eredményt, hogy A oszlop bármely eleme ha beleesik D oszlop egymás alatti értékébe (D2-D3, D3-D4 D4-D5 stb stb), akkor az E-F, G-H, I-J, K-L, M-N, O-P csoportok oszlopaiba eső cikkszámot/okat adja ki eredményül.
Ha több találat is lenne csoporton belül, véletlenszerűen válasszon ki 1-et.
Kis csavar, ha ez is megoldható: ha nincs olyan feltétel, hogy mind a 6 csoportból tudjon választani 1-1 cikkszámot, akkor, a meglévőből válasszon ki annyit, hogy elérje a 6 cikkszámot.
Tehát a cél, hogy a B-oszlopba 6 cikkszám kerüljön.Remélem érthető
Köszönöm a segítséget előre is
-
csferke
senior tag
válasz
Delila_1 #23047 üzenetére
Delila köszi a gyors reagálást.
Ez eddig OK de szeretném picit pontosítani.
A diagramok egymás alatt (eddig OK) jelennek meg de mindig a G oszlopban kell, hogy legyen a bal széle.Az adatok bevitelénél nem szükséges a diagramok mozgatása. Csak akkor kell mozogniuk le/fel amikor görgetem a munkalapot le/fel és ekkor a diagramok mindig láthatóak legyenek.
Alapállásban a diagramok G1:T26, G27:T53 vannak. Amikor nyomok pl. 2x PageDown-t akkor pl. a G90:T116, G117:T143 tartományban legyenek a diagramok.
Tehát ha bármilyen módom (egér/billentyűk) mozgatom le/fel a munkalapot akkor a diagramok mindig a látható tartományban legyenek a G oszloptól kezdődően jobbra. -
tgumis
tag
válasz
Delila_1 #23044 üzenetére
Teljesen igazad van.
Az a helyzet hogy nem azt szeretném hogy megold helyettem hanem hogy megtanuljam. Màr így is sokat tanultam tőled és nem akarlak fàrasztani csak azt hittem pikk pakk ràjövök hogy a makródban mi miért van. De küldöm az email címedre hogy mit szeretnék. -
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #22942 üzenetére
Nem abban vannak, mert tudod nem ment valami a múltkor, amikor átállítottuk táblázattá. Ami érdekes, hogy 1-7 hónapot mutat csak a pivot (hiába törlöm és indítok egy teljesen újat), úgy, hogy vannak már 8. havi adatok is. Sőt, még érdekesebb, hogy a 7. hónapban ha a táblázatban összesítem az oszlopot, akkor "X" az eredmény, a Pivotban pedig "Y", azaz egy másik érték.
-
Geryson
addikt
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #22905 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben az esetben a
"Sheets("material").Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18") = _
Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18").Value"sajnos nem működik, mindig az első cella értékét fogja a többinek is beírni.
Ez a trükk csak folyamatos tartománynál működik.
Itt sajnos végig kell gyalogolni a cellákon.Üdv.
-
Sasos
senior tag
-
greenface
aktív tag
válasz
Delila_1 #22898 üzenetére
A mappanév tetszőleges, majd oda pakolom a fájlokat.
Minden munkafüzetben 3 lap van, ezek nevei:
- material
- layout-volume
- munka1A ’material’ és a ’layout volume’ lapokon vannak függvények ill. hivatkozások , amik az adatokat a ’munka1’ lapról veszik.
Először tehát azt kell megoldani, hogy csak értékek legyen az első két lapon, utána törölni a ’munka1’-et.A következő cellákban kell a hivatkozásokat értékre cserélni:
’material’: A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18
’layout-volume’: A5, D5, A8, A10, C10, A12, C14,
-
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #22854 üzenetére
Úgy értem, hogy egymásba nem kell hogy passzoljon.
S oszlopot nézze alapul mindig.
Nézze meg, hogy a T és az U oszlop közé esik-e, ha igen, tegye be a B oszlopba. (amit már megcsináltál)
Ezután nézze meg, hogy V és W oszlopot (más értékekkel), és ha igen, tegye be a B oszlopba a másik mellé ha van ilyen. És így tovább még 3x így.Meg lehetne ezt úgy is csinálni, hogy 5x leírni, ezért gondoltam, hogy betenni egymás mellé, így egyből kiolvasná.
-
botond187
csendes tag
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #22796 üzenetére
Szia,
Amit csináltál táblázatot nekem, azzal a táblázattal kapcsolatba lenne még egy olyan kiegészítés, hogy ezt ki lehetne egészíteni még további -tól -ig altáblákkal?
Az a baj, hogy valamelyiknél nem lenne semmi, valamelyiknél 1, valamelyiknél akár 4-5 kiegészítés is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged