- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fferi50 #25463 üzenetére
Köszönöm eltettem a megoldásokat.
Az első replace-es megoldás most azért nem jó nekem mert pont azt a célt nem valósítja meg ami miatt a Select Case-es szerkezetet le akarom cserélni. A második természetesen jó lesz.
A valódi makróban nem használok ékezetet az csak a illusztrációba került bele.
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50 #25241 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi a válaszodat, most jutottam csak odáig, hogy érdemben foglalkozzak vele. Egy felvetés: a
timevalue(kovetkezo) > Time
feltétel mindig igaz lesz, hiszen a kovetkezo az egy valódi dátum (Now + Timeserial), ellenben a Time függvénnyel, ami csak az adott napon belüli időt adja vissza, és utóbbi az excel dátumábrázolásában nullánál kisebb érték.
Szóval nem lehet hogy inkább atimevalue(kovetkezo) > Now
feltételt kéne használni?
Őőő, nem szóltam
If the time argument contains date information, TimeValue doesn't return it. ... -
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #25424 üzenetére
Hmmm, teljesen máshogy közelítetted meg mint ahogy én de ez is szép képlet lett
közben rájöttem a hibámra szóval akkor az én képleteim szintén 3 tényezős szorzásig:
Bal széle:
=HA(SZÁM(A2)=IGAZ;A2;BAL(A2;SZÖVEG.KERES("~*";A2)-1)*1)
Közepe:
=HA(SZÁM(A2)=IGAZ;"";HAHIBA(KÖZÉP(A2;SZÖVEG.KERES("~*";A2)+1;SZÖVEG.KERES("~*";A2;SZÖVEG.KERES("~*";A2)+1)-SZÖVEG.KERES("~*";A2)-1)*1;JOBB(A2;HOSSZ(A2)-SZÖVEG.KERES("~*";A2))*1))
jobb széle:
=HAHIBA(JOBB(A2;HOSSZ(A2)-SZÖVEG.KERES("~*";A2;SZÖVEG.KERES("~*";A2)+1))*1;"")
Egyedül a ha szám amin lehet változtatni kéne de ha alapból általános a cella beállítottsága akkor nem lesz gond ha előre be van állítva szövegre akkor át kelll állítani általánosra.
-
alfa20
senior tag
válasz
Fferi50 #25313 üzenetére
valóban igazad van ott elírás van +300% akart lenni...
a logika ahogy én értelmeztem:
adott pl: -100.000Ft terv (eddig mehetnek le mínusz árréssel), de csak ténylegesen -80.000Ft-ot csinálnak így azt szeretnék ha +20%-ot látnának mivel ennyi maradt, ha csak -50e-ig mennek el, akkor +50%-ot mert "csak" a fele teljesült. ebben az esetben a 0Ft a +100% és innentől már túl is teljesítenek.
a másik véglet mikor a tervet meghaladják ebben az esetben mínuszba menne a % érték.
Terv:-100e, tény:-150e, ebben az esetben 50%-al több lett a negatív árrés ezért -150% -
Gyufaaa
veterán
válasz
Fferi50 #25266 üzenetére
Ez sajnos nem jó. Megpróbálom a gondolatomat képpel illusztrálni.
Ezt szeretném megoldani.
C5-C9-ig fix adat és D5-D9-ig a fix adathoz tartozó érték. F4-F8-ig készülne egy legördülő lista, ami a C5-C9-ig fix értékekre mutat és ha ezt változtatom, akkor G4-G8-ig cellákban a fix adathoz tartozó érték jelenjen meg.
Tehát, ha F4-ben a legördülő listában kiválasztom C7 értékét, akkor G4-ben jelenjen meg D7 értéke.
Remélem érthető a levezetés.
-
wolfman
veterán
válasz
Fferi50 #25242 üzenetére
Áh, a központból küldenek nekünk ki a telepre ilyen és hasonló táblázatokat, amivel dolgoznunk kell. Ez a fajta mentalitás, hogy ehhez értenek, majd a sz@rban találjuk meg mi az aranyat, ők már nem turkálnak bele. Mindegy is.
fél megoldással megcsináltam, ha így nem jó, nem is érdekel.
-
wolfman
veterán
válasz
Fferi50 #25234 üzenetére
Nem nagyon értem amit mondasz, de meg lehetne csinálni azt is mind a 6692 sorral, hogy beleírom az A oszlopban található megfelelő adatokat, de üljön neki ekkora volumenű sz@rságnak akinek 2 anyja van.
Most meg kitalálta kolléganőm, hogy én vagyok az infó szaki, oldjam meg, holnap reggelre kell.
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #25219 üzenetére
Szia,
2010-es verzió. Egy alap lenne. A forrás ugyanabban az excelben lenne, hogy ne kelljen másik fájlt megnyitni az eredmények frissítésekor.
Holnap leprogramozom makróval, szerintem pár sornyi kód lesz csak.
(A makrótól azért félek, mert pár éve, amikor nem voltam jártas excelben, elég sok makrós fájlt kaptunk és sűrűn futottunk a készítőikhez, hogy hibaüzenet, nem fut, meg se nyilik. Szóval ezért törekszek a minél optimalizáltabb excelekre.)
-
Louro
őstag
válasz
Fferi50 #25215 üzenetére
Ööööö, ezt is ismerem...De....az a cél, hogy lekérdezek egy listát. Több ezer rekordból áll. Betolnám egy munkalapra. Másik sheet-en már rengeteg függvény van és ezek aszerint változnának, hogy mit választok ki a legördülőből.
Amit átvettem munkát, ott külön-külön sheet-eken valósították meg, ami azért nem jó, mert ugyanazt a rendszerezést lemásolták annyi sheet-re, amennyi a legördülőben lenne. Mivel én csak a forrást állítanám elő, így a vezetők választhatnák ki, hogy mire kíváncsiak.
(Így minél kevesebb manualitás lenne benne.)
A makrón gondolkodtam, de kb. 20-25 megás a fájl...de lehet kipróbálom azt a megoldást, hogy nyomnak egy gombra és befrissítené a legördülőt. (Csak nehogy összeomoljon a makró miatt
)
-
-
bteebi
veterán
válasz
Fferi50 #25182 üzenetére
Szia!
Köszi az észrevételeket!
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50 #25100 üzenetére
Értem, és valóban működik is! (Nem probléma angolul beírni.) Köszönöm!
Persze számformátummal fogom megcsinálni!Elegánsabb.
Már csak egy (költői) kérdésem maradt:
"Ezt a sort így :=HA(valami = 0;"nincs kitöltve";valami) a VBA és az excel szövegként értelmezi."
Miért?
De ha belegondolok, akkor pont azért, mert a VBA számára a Formula property ha nem angol fv neveket tartalmaz, akkor text. -
nebulo0128
csendes tag
válasz
Fferi50 #25044 üzenetére
Szia!
nem értek egyet veled, másik gépen amit használok teljesen jól működik a másolás oda vissza, attól függetlenül hogy hány külön excelt indítok.
ezen a gépen is jó volt, aztán valamikor gondolt egyet és most már nem jó..
az is fura, hogy az elsőt engedi, aztán csak a 2. beillesztéskor írja a hiba üzenetet.
valami más lehet a háttérben, gyorsítótárra nem enged írni vagy passz, nem jöttem még rá.
Próbáltam appdatából is microsoft excel dolgokat kiüríteni hogy újrategye de semmi.
Valakinek még ötlete?
Köszönöm! -
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24981 üzenetére
Szia Fferi50,
Office 2010.
A bajom a Change vezérlés ki-be kapcsolásával, az az, hogy odáig értem, h legyen egy változó, ami "vezérli", hogy működhet-e a Change rész... (bár ez sem teljesen világos előttem), hogy hogyan?... de a problémám az elméletben ott van, hogyha egyszer kikapcsoltam, mi fogja visszakapcsolni, engedélyezni, h a Change rész lefusson, lefuthasson?
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24979 üzenetére
Szia Fferri50,
Néztem. Át is írtam a kódomat a KeyDown-ra... aztán a tesztelésnél jött ki, h nem jelzi a Backspace-t. Mivel ott voltak a konstansok, azt hittem sínen vagyok...
Igaz nekem nem
"Private Sub object_KeyDown( ByVal KeyCode As MSForms.ReturnInteger, ByVal Shift As fmShiftState)" -dal hívta meg az eseményt, hanem
"Private Sub object_KeyDown( ByVal KeyAscii As MSForms.ReturnInteger)" vagy
"Private Sub object_KeyDown( ByVal KeyANSI As MSForms.ReturnInteger)" formában. Ez lehetett baj?Azért, ha tudod, a Change esemény figyelés megoldását leírnád érthetőbben? Kérlek... :-)
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24973 üzenetére
Szia Fferi50, és Szia Mindenki,
Végül visszatértem a Change eseményre, mert a karakter most sem volt kiolvasható rendesen... noha még konstansok is vannak...
A problémát megoldottam - nagyjából - még egy változó segítségével, amely azt figyeli, h éppen rövidül-e (backspace, delete) vagy növekszik a TextBox.Value sztring hossza.
Viszont keletkezett egy új gondom... Change esemény akkor is bekövetkezik, ha éppen inicializálom a szövegdobozt és / vagy valamit - a felhasználó beavatkozásán kívül - magam írok hozzá a karakterlánchoz (pl. telefonszámban a tagolást, (, ), jeleket és szóközt) ... így gyakorta többször is meghívja önmagát a Change, nem várt eredményeket hozva.Próbáltam kikapcsolni az eseményfigyelést a
Application.EnableEvents = False és
... esemény programkódja ...
Application.EnableEvents = True
utasításpárossal, de mintha rá se hederítene... Mit kell még átállítani, hogy ne következzen be esemény, vagy hogy lehet megkerülni? -
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24969 üzenetére
Szia Fferi50,
Megpróbáltam azért... már majdnem nagyon örültem, h ez mégiscsak megoldás lesz, mert valóban ez megmondta a billentyűnyomást... egy Integer formában vissza is adta...
... kivéve éppen a keresett Backspace-t
, meg társait, mert ezekket megnyomva a TextBox végrehajtja a műveletet, de a TextBox_Neve_KeyPress (ByVal KeyANSI As MSForms.ReturnInteger) nem hívódik meg...
Namármost, ha tudtok olyan beállítást, amely ezekben az esetekben is meghívja a eseményvezérelt rutint, akkor helyben vagyok!
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24969 üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos, ez sem az amit kerestem... Mert nekem egy TextBox_Neve_Change eseményen belül kellene megmondanom, h mi volt a karakter...
Az a módszer sem jó, h leválasztom az utolsó karakterét, mert pl. egy Backspace rögtön el is vesz egy karaktert a TextBox_Neve.Value tartalmából...
Szóval, azt kellene megmondanom, h pl. a Backspace-e az utolsó billentűnyomás, kb. még az előtt, h kivonná a TextBox_Neve.Value értékéből az utolsó karaktert. -
-
air
nagyúr
válasz
Fferi50 #24891 üzenetére
Igen, tudom, hogy ki lehet tenni akár a gyorselérési eszköztárra, akár a menüszalagra. Ki is tettem, de mindenhol inaktív.
Azt gondoltam, hogy a különböző verziókat homogenizálni kell, de ez a kisebbik gond.
Ezek egy webes alkalmazás riportjainak exportált listái.
Minden fájlban egyetlen egy munkalap van, és azon x, y, z db sor.
A feladat, az összes fájlból a munkalap tartalmát összemásolni folytonosan, egymás után. Semmi flikk-flakk, csak egymásutáni másolás.
Sajnos, a kézzel történő összefűzés nem megoldható. 300 fájlnál ez még egy gyakorlott Excel felhasználónak is legalább 5 óra, ha csak 1 percet számolok fájlonként.
Makróval hogyan nyitogatok meg fájlokat, és hogyan mondom meg, hogy az egyikről x, a másikról y, és így tovább, különböző darabszámú sorokat másoljon át? -
válasz
Fferi50 #24576 üzenetére
Sziasztok!
Én is beleütköztem ebbe az "Az objektum nem szúrható be." problémába. Utánanéztem, és ezt a megoldást találtam. Nekem bejött, és működik.
From other forums, I have learned that it is due to the MS Update and that a good fix is to simply delete the file MSForms.exd from any Temp subfolder in the user's profile. For instance:
C:\Users\[user.name]\AppData\Local\Temp\Excel8.0\MSForms.exd
C:\Users\[user.name]\AppData\Local\Temp\VBE\MSForms.exd
C:\Users\[user.name]\AppData\Local\Temp\Word8.0\MSForms.exd
Of course the application (Excel, Word...) must be closed in order to delete this file.
-
Wyll
őstag
válasz
Fferi50 #24876 üzenetére
Hmm, jó ötlet, nem tudtam, hogy a Range-nek address property-je is van
Valószínűleg csak otthon fogom tudni kipróbálni, ezért addig is egy kérdés:"kitoltendo" és "KELL" ugyanolyan alakú, sokcellás (1sor magas, 25 cella széles) range-ek.
A copy-paste ehhez pont jó, mert a "kitoltendo" összes celláját beállítja, de van egy olyan érzésem, hogy a kitoltendo.formula -ra ez már nem lesz így igaz, hanem egyenként kell beállítanom... Egyetértesz? Ha igen, hogy csinálnád?Amúgy(1): az enyém vajon miért nem működik?
Amúgy(2): itt van egy csávó, aki azt állítja, hogy bármennyire is furcsa, PasteSpecial helyett simán elég volna Paste-t használnom. Nyilván kipróbáltam, de így sem ment...
Szerinted (is) hülyeség? Ha igen, akkor megy neki a mínuszpont
-
gaborlajos
csendes tag
válasz
Fferi50 #24859 üzenetére
Szia!
Teljesen igazad van, de mivel akár néhány száz emberről is lehet szó, ezért listát készíteni nem reális alternatíva. Bízom benne, hogy annyira azért vannak értelmesek, hogy elfogadják az Excel által felajánlott nevet a kezdőbetű beírására. Ezért aztán elég lenne a kód is.
Köszönöm, hogy ennyit foglalkozol a problémámmal.Üdv: G.L.
-
gaborlajos
csendes tag
válasz
Fferi50 #24857 üzenetére
Szia!
Igazából semmi mást nem szeretnék, mint a többször is előfordulható dolgozók nevét, egymás alá íratni.Itt nem kell összesíteni semmit.Ez majd átkerül egy másik lapra a megfelelő helyre, az már nem gond. Azért van két oszlop mert abba is kerülnek nevek ugyan ezen elv alapján. Az Office 2015-ös, és magyar nyelvű.
Üdv:
-
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #24836 üzenetére
Sub megrendeo_nyil_tart_masol()
'
' megrendeo nyilvantartas masolasa utolso ures sorba a 2-es munkalapramasol Makró
'
usor = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1
Munka2.Cells(usor, 1).Value = Munka1.Cells(2, 2).Value
Munka2.Cells(usor, 2).Value = Munka1.Cells(3, 2).Value
Munka2.Cells(usor, 3).Value = Munka1.Cells(4, 2).Value
Munka2.Cells(usor, 4).Value = Munka1.Cells(5, 2).Value
Munka2.Cells(usor, 5).Value = Munka1.Cells(6, 2).ValueEnd Sub
ez a makróm de nem müxik
-
tgumis
tag
-
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #24826 üzenetére
Mint írtam készűl egy szebb megoldás viszont most csak egy olyan makrót szeretnék ideiglenes megoldásnak,hogy kijelöl egy adott területet(a sárga tartományt) az 1. munkalapon majd azonnal be is illessze a 2.munkalap utolsó üres sorába. A gond ott van, hogy hogyan adom meg neki a transzportálást és az utolsó üres sort.
-
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #24785 üzenetére
Az én megoldásom:=HA(JOBB(A1;1)*1<3;KEREKÍTÉS(A1;-1);HA(ÉS(JOBB(A1;1)*1>=3;JOBB(A1;1)*1<=7);(BAL(A1;HOSSZ(A1)-1)&"5")*1;HA(JOBB(A1;1)*1>=8;A1-JOBB(A1;1)*1+10)))szintén A1
Ferié szebbnek tűnik vagyis nem csak tűnik
szerk2:
nem egész számoknál az enyém tuti hibás lesz!!!!! erre miért nem gondoltam
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Fferi50 #24776 üzenetére
Igen, csak ugye a Törzskönyv nállam már Xlsx máshol meg még XLS.
Ezért egy ciklussal végig szaladok rajta a pontigutvonal = Workbooks(File_Ez).FullName
While (Sor < Len(utvonal)) And (betu <> ".")
betu = Right(Left(utvonal, Sor), 1)
If betu <> "." Then
File_Ki = File_Ki & betu
End If
Sor = Sor + 1
Wend
File_Ki = File_Ki & ".TXT" -
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #24737 üzenetére
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget.
A feltöltött mintafájlt leszedtem de nem történik semmi.
De majd próbálkozom hátha megértem.
Amúgy valami hasonló adatbázist kellene összehoznom de nem tom excelben menni fog e és a végén ugye összesítve kellene kimutatnom
Persze több munkalapon lennének az adatok és egy beviteli panelen kellene bevinni az adatokat ami megint csak a megfelelő táblázatba rakná az adatokat. -
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50 #24738 üzenetére
Tisztelt Fferi50,
A véleményednek ellentmondani látszik a Microsoft által az Excel FKERES függvényéhez kiadott leírás. Idézem:
Szintaxis
VLOOKUP(lookup_value, table_array, col_index_num, [range_lookup])Az FKERES függvény szintaxisa az alábbi argumentumokat (argumentum: Érték, amely egy művelethez, eseményhez, metódushoz, tulajdonsághoz, függvényhez vagy eljáráshoz biztosít információt.) foglalja magában:keresési_érték: Kötelező megadni. A táblázat vagy tartomány első oszlopában keresendő érték. A keresési_érték érték vagy hivatkozás is lehet. Ha a keresési_érték kisebb, mint a tábla első oszlopának legkisebb értéke, akkor az FKERES a #HIÁNYZIK hibaértéket adja eredményül.
Tábla: Kötelező megadni. Az adatokat tartalmazó cellatartomány. A tábla argumentum lehet tartomány (például A28) vagy egy tartomány neve. A tábla első oszlopában lévő értékek a keresési_érték argumentum szerint keresett értékek. Ezek az értékek lehetnek szövegek, számok vagy logikai értékek. A függvény a kis- és nagybetűk között nem tesz különbséget.
Oszlop_szám: Kötelező megadni. A tábla azon oszlopának a táblán belüli sorszáma, amelyből az eredményt meg kívánja kapni. Ha az oszlop_szám értéke 1, akkor a tábla első oszlopában lévő értéket kapja eredményül, ha az oszlop_szám értéke 2, akkor a tábla második oszlopában lévő értéket, és így tovább.
Ha az oszlop_szám értéke:Egynél kevesebb, az FKERES függvény az #ÉRTÉK! hibaértéket adja eredményül.
Nagyobb, mint a tábla argumentum szerint az oszlopok száma, akkor az FKERES a #HIV! hibaértéket adja eredményül.
Tartományban_keres: Logikai érték, amellyel az FKERES függvényhez pontos vagy közelítő keresést írhat elő:
Ha a tartományban_keres értéke IGAZ vagy hiányzik, akkor a visszaadott érték közelítő lehet, azaz ha pontos egyezést nem talált a függvény, akkor a következő legnagyobb, de a keresési_érték argumentumnál kisebb értéket adja vissza.
Fontos: Ha a tartományban_keres értéke IGAZ vagy hiányzik, a tábla első oszlopában lévő értékeknek növekvő sorrendben kell elhelyezkedniük, különben az FKERES hibás eredményt adhat.További tudnivalókat az Adatok rendezése tartományban vagy táblázatban című témakör tartalmaz.
stb. stb... -
törölt tag
válasz
Fferi50 #24632 üzenetére
Szia!
szerintem az a legegyszerűbb akkor, ha bedobom magát a fájlt.
[link]a névsoron pedig azért rugózok, mert vizsgán pontos választ kell megadni és emiatt bukhatok nem kevés pontot.
számomra is az lenne az értelmes, amit mondasz, de itt a tanárok által összeállított dolgokat sajnos nem mindig úgy kell értelmezni, hogy "szerintem ez a jó"... mondjuk én már azzal boldog leszek, ha sikerül összerakni egy megfelelő szűrőt. -
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #24600 üzenetére
Így sem tökéletes, mert ha egyszer írtunk bele jó időt de ki kell javítani valami miatt akkor már engedi az isnumeric miatt a 34:67 (34ó:67p)-t. De ennyi baj legyen.
Köszi.
jaja az n/a (csak szövegként kell) az csak azért kell mert ha valamiért nem lehet időt párosítani az adatokhoz akkor legyen beleírva valami, meg úgy van most megcsinálva a lap hogy addig nem is enged kilépni vagy munkalapot váltani míg nincs megadva az idő de ha nem lehet idő-t megadni akkor kell valami oda hogy továbbengedjen.
-
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #24594 üzenetére
Mert ahogy idő kerül a cellába átvált a cella típusa időre és valamiért ha idő a típusa az adatérvényesítés elfogadja az n/a helyett az "akármit" is.
De ez az applictaion undo ez nagyon jó lehet kihagyom a fenébe az érvényesítést és csak makró fogja ellenőrzizni ha már úgy is kell bele makró is.
(#24595) Fferi50
pont ugyan ezt raktam még bele az előbb de még mindig nem tökéletes valami kezdek nagyon belekavarodni -
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #24585 üzenetére
Számítottam rá, nem igen találtam semmi érdemlegeset a témában, vagy ha valamit igen akkor az meg túlon túl bonyolult volt és nem is 100%-ig arra vonatkozott. Nem nagy gond eddig is kikersték ezután is
Más
Van egy adat érvényesítésem ami a következőt engedi: csak N/A értéket és idő formátumot. A képletben a D9 az nem cella hanem a forma idő típusára utal: ó:pp.
=VAGY($O4="N/A";CELLA("forma";$O4)="D9")
egy gondom van vele ha jó időértéket írok bele akkor a cella típusa átvált általánosról időre és ezután bármilyen szöveget elfogad már az a cella ha időértéken marad a formátuma
Addig eljutottam hogy worksheet change-be raktam egy ilyet:
If Target.Column = 15 And IsNumeric(Target) Then
Target.NumberFormat = "h:mm;@"
Else
Target.NumberFormat = "General"
End IfEz annyiban segített hogy 1 jó időérték után egyszer be tudok írni rossz szöveges értéket de utánna már csak jót mert átváltott generalra, csak ki kéne küszöbölni még azt az 1 rossz érték engedését is. Gondolom előbb kéne egy format ellenőrzés is de nem jövök rá a megfelelő megoldásra
-
MC Pite
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest