- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
egy oszlopban szereplő elemeket be lehet másolni egy sorba?
tehát az lenne a lényeg, hogy mondjuk van egy A oszlopban 5 elem egymás alatt. ezt be tudom illeszteni máshova, hogy ne függőlegesen (ahogy a forrás), hanem vízszintesen illessze be (B1,C1,D1, stb cellákba)? van erre valami billentyű kombináció?
-
DS39
nagyúr
a DARABTELI függvénynek lehet több kritériumot megadni, plusz feltételt?
azt szeretném megoldani, hogy adott C oszlop benne számok, a darabtelinek megadtam hogy nézze az egész C oszlopot, és kritériumnak egy adott értéket. ez eddig rendben is van. de szeretnék egy plusz feltételt is, ha pl. a C3 cella értékét akkor számolja, ha a B3-ban egy másik adott érték szerepel. a lista nem rendezett, és később változik, hogy miből mennyi van, ezért nem tudok szűkített tartományt megadni neki, csak úgy ha rendezem B oszlop szerint, és mindig újradefiniálom a tartományt.
remélem érthetően írtam le.
azt is el tudom képzelni, hogy van erre a problémára egy másik, okosabb függvény is.
-
DS39
nagyúr
Üdv!
Hol tudom beállítani Excel 2013-ban, hogy a legördülő listában (ami az adatokat egy rejtett fülről veszi), lehessen gépeléssel keresni? ez egy névlista egyébként, akár az is elég lenne, ha K-t megnyomva odaugorna a K betűvel kezdődőekhez. Olyan megoldást keresek, amihez nem kell plugint telepíteni, mert ha továbbküldöm, nem várhatom el, hogy mindenki telepítse.
-
DS39
nagyúr
hogy tudom azt megoldani, hogy van "A" oszlop és "B" oszlop, ezekben értékek, több ezer sornyi, de nem teljesen azonosak.
"A" oszlopban be vannak színezve egyes cellák, és azok amelyek a "B" oszlopban is szerepelnek (érték alapján), szeretném ugyanolyan színűre változtatni. (nem egyesével végigkattintgatva, hanem vmilyen függvénnyel)
van erre használható? -
DS39
nagyúr
a gépemen nincs telepítve semmilyen nyomtató, de eddig mindig meg tudtam nézni a nyomtatási képet probléma nélkül (leginkább Word-ben volt erre szükségem). most úgy adódott hogy Excelben kellett volna, de ott hibaként jelzi hogy nincs nyomtató, így meg sem jeleníti a nyomtatási képet. be lehet állítani az Excelt hogy nyomtató nélkül is lássam az előnézeti képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged