Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mesike8114 #9196 üzenetére
Ja és még annyi, hogy ellenőrizd le alaposan, hogy M oszlopba bekerülő cucc, az tényleg belefér-e a cellába, mert nem tudom milyen hosszúak az azonosítóid, így aztán azt sem, hogy a 2003-as Excelnek ez nem fog-e megjelenítési problémát okozni. (Én 2010 x64 alatt készítettem, de 2003-as munkafüzetként mentettem, csak az azonosítók egy betűsek voltak)
(Lehet, hogy nem fér bele a cellába annyi anyag)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest