- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mesike8114
üzenetére
1. Először is készíts egy másolatot a munkafüzetedről, biztos ami biztos alapon.
2. Nyisd meg az excel, töltsd be a munkafüzetet
3. ALT+F11/Insert menü/Module és a megjelenő ablakba másold be a a makrokódot, majd futtasd (egy kis zöld, play gombra emlékeztető ikon a gyorsmenüben, vagy F5)Nem tudom hogy sikerült így összehoznom, de sajnos a szubrutin neve rossz, már szóltam a modi topikban, hogy cseréljék ki. Szóval nem Sub _FSCD_CONCATENATE() hanem csak simán Sub FSCD_CONCATENATE()
Delila_1
Kivételesen ez nem hiba nálam.
Én is láttam, hogy Mesike8114 által megadott ÖSSZEFŰZ képlet csak 14-esével dolgozik, de mivel mindenhol 16-os csoportosításról írt, meg azt is kérte, ezért azt is építettem be. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is láttam, hogy Mesike8114 által megadott ÖSSZEFŰZ képlet csak 14-esével dolgozik, de mivel mindenhol 16-os csoportosításról írt, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50