- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo8
tag
négy kérdésem lenne.
1.
létrehoztam a view>toolbars>command toolbox segítségével egy command buttont amit tök szépen megformáztam.
ha ráklikkelek jobb gombbal nem tudom 1 makrohoz se hozzárendelni, míg ha beillesztek
egy wordart,clipart stb képet akkor jobb gombbal hozzá tudom adni a makrót,(assign macro).
mit tegyek hogy a command button-on működjön?
2.
Ha majd müködni fog a command buttonom szeretném hogy az legyen az első dolga hogy
megkérdezi a felhasználót hogy honnan nyissa meg a forrás(adat) file-t (ctrl+o) ezt hogy csináljam?3.
mi az a parancs amivel kitudom jelölni azt a tartományt ami tartalmaz adatot?
pl. itt van nálam egy excel amibe van 50 sor adat a p oszlopig, jövő héten ez a táblázat 400ig
fog adatot tartalmzi az ai oszlopig.nekem most csak 50 sor kell legközelebb pedig 400,
ha mindet kijelölöm az azért nem jó mert van egy másik táblám ami szintén 50sort tartalmaz
most holnap meg150-et. tehát 2 excelből kellene 1 csak a tartomány mindig változik.
4.
makró segítségével el lehet menteni egy excel dokumentumot hogy a mai dátum+ vmi legyen a
file neve? sőt zip segítségével be lehet tömöríteni vagy ez már túlzás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50