-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Koszonom, holnap kiprobalom a javaslatokat es visszajelzek.
Kb 800 fajlbol kellene osszefesulnom egybe az adatokat, szoval nem szeretnek Szovegbol oszlopok-kal szorakozni egyesevel.
Egy sample fajlom volt, ami alapjan megcsinaltam a szureseket es rendezeseket, mivel az csak UK datumokkal volt tele, igy ay editor egybol datumkent kezelte. A problema akkor jelentkezett, mikor kb a 300. excel fajl-t is behuzta magatol. ideiglenes megoldaskent visszaallitottam textre, mert a timestampeket egyedi azonositokent szeretnem hasznalni. Ez az egyetlen oszlop, amire raereszthetem a duplikaciok torleset, de 90%-ban biztos vagyok benne, hogy egy szep napon a fonokom kitalalja, hogy kellene chartokat is rajzolni, ahova viszont mar rendes datumok fognak kelleni.
#52570-es valaszodra:
gondoltam erre en is, de ilyenkor nem vesznek el az ora:perc:masodpercek visszaallitaskor? A fentebb emlitett duplikaciok miatt fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest