Hirdetés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Egy diagram-os kérdéssel fordulok hozzátok.
Egy összetett diagrammot szeretnék készíteni. X tengely dátum, elsődleges tengely és másodlagos tengely is használva van néhány tízezres és néhány százas nagyságrenddel.
Kellene még egy jelölés, ami 1-5 nagyságrendő jelölés bizonyos dátumokon. Arra gondoltam, hogy az elsődleges tengely folytonos vonalára rápöttyözöm, viszont így elveszik az érték jelölése, hogy az adott naphoz mekkora érték tartozik.
Amire még gondoltam, hogy a másodlagos tengely nagyságrendjét az adatokból egy max-al beszedem, és "hozzá növesztetem" a harmadig adatsor hisztogramját, hogy látszódjon, a különbség, de nem lenne szerencsés.
Esetleg az megoldható, hogy a pont diagram jelölő kitöltő színe dátumonkánt (automatikusan) állítódjon? Bár nagyon zsúfolt lesz
Esetleg bármi ötletet tudnátok adni?
köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest