Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Egy diagram-os kérdéssel fordulok hozzátok.
Egy összetett diagrammot szeretnék készíteni. X tengely dátum, elsődleges tengely és másodlagos tengely is használva van néhány tízezres és néhány százas nagyságrenddel.
Kellene még egy jelölés, ami 1-5 nagyságrendő jelölés bizonyos dátumokon. Arra gondoltam, hogy az elsődleges tengely folytonos vonalára rápöttyözöm, viszont így elveszik az érték jelölése, hogy az adott naphoz mekkora érték tartozik.
Amire még gondoltam, hogy a másodlagos tengely nagyságrendjét az adatokból egy max-al beszedem, és "hozzá növesztetem" a harmadig adatsor hisztogramját, hogy látszódjon, a különbség, de nem lenne szerencsés.
Esetleg az megoldható, hogy a pont diagram jelölő kitöltő színe dátumonkánt (automatikusan) állítódjon? Bár nagyon zsúfolt lesz
Esetleg bármi ötletet tudnátok adni?
köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest