Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

Sziasztok!

Ötleteket szeretnék meríteni, mert meg vagyok lőve... :(

Van egy rég óta használt táblázatom, ahol sok-sok adat van összegyűjtve, többek között egy dátum oszlop is. Erre az adat tömbre van egy autoszűrő rakva.

Adattömb 10549 darab sorból áll. Nincs nyitva semmi egyéb munkafüzet, többi munkalapon minden autószűrő ki van kapcsolva. Van néhány makró írva, de ezek mindegyike gombnyomásra indul és nem futhat semmi.

A dátum oszlopba jelenleg 2021.01.05-2023.03.10 dátum között vannak adatok, rövid dátum formátummal, óra-perc-másodperc felbontással. A terjedelmet min() és a max() függvények meg is találják. A bekapcsolt autoszűrő mégsem gurítja meg csaj a 2021 és 2022-es adatokat. Egyetlen egy 2023-as adat sincs benne.

Adatfolytonosság megvan, ctrl+nyillal le tudok lépni. Minden adatra értelmezhető a dátum formátum. Újraindítás, bezárás, bekapcsolás-kikapcsolás nem segít. 100.000 db-os szűrő korláttól fényévekre vagyok.

Annyi történt még, hogy tegnap kivettem a táblázatból a 2020-as adatokat, mert ahogy töltöm fel az idei adatokkal 15000 fölé megy a sorok száma, ami tapasztalatom szerint nem szerencsés. De ilyen tizenpár ezer sorral már sokszor, vígan elmolyolt a sima autoszűrő is.

Mi lehet a gond? :F

Köszönettel, föccer

Új hozzászólás Aktív témák