- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Adott a Trello nevű app, amiben lényegében minden adatot tök jól tudunk rögzíteni, tehát lényegében ő lenne az adatbázis. Már amennyire lehet a Trelloban levő adatokat adatbázis nyilvántartásként kezelni.
(Szerintem amúgy már itt bukik a dolog.) A képen látni, hogy Adott cég adatai szerepelnek egy trello kártya leírásában, rendezett sorokban. Ezeket az adatokat szeretném átültetni a linkelt excelbe, mindegyiket oda, ahova való.49284detroitrw
Köszönöm, ezt néztem én is, de ha van mód rá, akkor inkább a fent leírtak szerint készíteném, hogy ne nagyon legyen még plusz dolgom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Szerintem amúgy már itt bukik a dolog.) A képen látni, hogy Adott cég adatai szerepelnek egy trello kártya leírásában, rendezett sorokban. Ezeket az adatokat szeretném átültetni a linkelt 
Fferi50