Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Szerintem egy makróra lenne szükségem, ami a probléma jelenleg.
Van több excel fájl, leltárral kapcsolatos dolgok.
"A" oszlopban vannak a nevek (1 név, utána sok üres sor, utána megint a név), amiket nekem másolni kellene minden egyes olyan sorba, ahol van mellette adat, bonyolultan hangzik, de igazából arról van szó, hogy mondjuk "A1"-ben oda van írva, hogy "szoba kód" aztán "B2"-től mondjuk "B25"-ig vannak a tételek. (A záró szám a tételek számától függ)
Manuálisan ezt úgy oldom meg, hogy "A1"-en a jobb alsó sarokba 2x kattintok, és az automatikusan kitölti az "A" oszlop sorait pont addig amíg adat van mellett a "B" oszlopban, ilyenkor nyomok egy CTRL+LE nyilat 2x, ekkor a következő elemre ugrik az "A" oszlopban, innentől ismétlődik a művelet. Ezt szeretném makróval megoldani, ha esetleg van valakinek rá ideje.Elég keszekusza lett ahogy fogalmaztam, de töltöttem fel egy példa fájlt hozzá, talán úgy érhetőbb, hogy mit szeretnék. [link]
Excel 2016, magyar nyelvű.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest