Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Szép napot emberek! Úgy érzem a következő feladatokhoz már kevés vagyok, mert a VBA tudásom nem elég hozzá. 3 problémával állok szemben remélhetőleg van valaki aki tud ezekben segíteni, mert sajnos én itt elakadtam.
1. Van két excel fájlom, szeretném az egyikből átemelni az információkat a másikba, aztán ha még törlődne a fájl az lenne a legjobb. Pl A1:A10 cellák másolása sheet2 lapról a másik excel file sheet4 lapjára a B2 : B11 cellába.
2.Sheet1 oldalon van 4 oszlopban es kb 2-3 ezer sorban információ. Szeretném törölni azokat a sorokat amik tartalmazzák a sheet2 A1 cellától lefelé található információkat. Itt akár lehet 30 sornyi adat is.
3. Szeretnék .txt fájlt importálni excel fileba. A .txt fileban vesszővel (,) vannak elválasztva az adatok.
1 sor 4 oszlopból áll.
Itt lehetséges olyat, hogy ha az adott sor már letzik akkor ne emelje át?
Illetve a másolás végén törlődjön a file.
Tudom elég sok minden, valószínűleg több adatra is lesz szükség ezekkel kapcsolatban, de azokat bármikor tudom pótolni ha kellene még. Aki tud ezekben segíteni szivesen meghálálnám egy kis sör vagy kávé pénzzel. Ki, mit szeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50