Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti_20

senior tag

Szép napot emberek! Úgy érzem a következő feladatokhoz már kevés vagyok, mert a VBA tudásom nem elég hozzá. 3 problémával állok szemben remélhetőleg van valaki aki tud ezekben segíteni, mert sajnos én itt elakadtam. :(

1. Van két excel fájlom, szeretném az egyikből átemelni az információkat a másikba, aztán ha még törlődne a fájl az lenne a legjobb. Pl A1:A10 cellák másolása sheet2 lapról a másik excel file sheet4 lapjára a B2 : B11 cellába.

2.Sheet1 oldalon van 4 oszlopban es kb 2-3 ezer sorban információ. Szeretném törölni azokat a sorokat amik tartalmazzák a sheet2 A1 cellától lefelé található információkat. Itt akár lehet 30 sornyi adat is.

3. Szeretnék .txt fájlt importálni excel fileba. A .txt fileban vesszővel (,) vannak elválasztva az adatok.
    1 sor 4 oszlopból áll.
    Itt lehetséges olyat, hogy ha az adott sor már letzik akkor ne emelje át?
    Illetve a másolás végén törlődjön a file.

Tudom elég sok minden, valószínűleg több adatra is lesz szükség ezekkel kapcsolatban, de azokat bármikor tudom pótolni ha kellene még. Aki tud ezekben segíteni szivesen meghálálnám egy kis sör vagy kávé pénzzel. Ki, mit szeret. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák