- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Ha már tapasztalat, és ismétlődések eltávolítása, megosztom egy rossz tapasztalatomat.
Pár napja egy 4000 soros, dátumokat tartalmazó oszlopnál merült fel egy súlyos probléma. Az egyedi értékek mellé SZUMHA függvényekkel két oszlop összegeit rendeltem az eredeti táblából. Az eredeti, és a képlettel kiszámolt összegek nem egyeztek meg.
Sok kínlódás után kiderült, hogy a kigyomlált oszlopban 2 dátum kétszer szerepelt.
Ezután az eredeti táblában az azonos dátumokat Ctrl+Enterrel vittem be, hogy azonosak legyenek. Az egyik párosnál sikerült, már csak egyszer szerepelt a kigyűjtöttben, de a másiknál nem. Annál 11 tétel volt az eredeti táblában.
Végül úgy oldottam meg, hogy DARABTELI függvénnyel a kigyűjtöttek mellé írattam az előfordulások számát, majd makróval eltüntettem a duplikációt.Lehet, hogy bizonyos számú ismétlődést nem tud kezelni a menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Rendszergazda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- További aktív témák...
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest