- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék tőletek segítséget kérni
Gyakornok vagyok egy kisebb cégnél, ahol a raktárba áramló nyersanyagokat jegyezzük excell táblázatba,és ezekről vannak különböző kimutatásaink több lapon keresztül is.
Az elrendezés az úgy néz ki hogy a legfelső cella a dátum,baloldalt az anyag neve,majd a dátum alatt egyből az értékek.
A kérdésem az volna hogy az valahogy megvalósítható-e, hogy egy másik lapon legördülő menüként ki lehessen választani például hogy 2017.01.29 és akkor az eredeti lapról jelenítse meg a másik lapon az értékeket. Vagy, ha nem is legördülő menüvel, akkor csak egy egyszerű dátum beírással ??
Próbáltam Vkeress-el viszont akkor alatta csak 1 értéket adott ki ami sajna nem jó :/
Makróra gondoltam még, de abból sok lenne, és csúnya lenne sajna.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50