Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
12 órás munkarend van, így a nappalos eleje és vége, az éjszakás műszak vége és eleje
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik
(Vízszintesen az A, B , C, D mint műszak jelölés, függőlegesen pedig a napok) Így van két nap meló délelőtt, aztán két nap pihi, aztán megint két nap meló délelőtt, kettő pihi, majd két nap éjszaka, kettő pihi, megint két nap és végül két nap éjszaka.
Megnéztem a képletet, amit küldtél, de abból nem tudom hogy tudnám megcsinálni tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Witcher topik
- Óra topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik 
Fferi50