- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok nagy excel mágus, viszont össze kell hoznom egy adatbázist. Ehhez kérném a segítségeteket.
A jelenlegi problémám ami miatt nem tudok továbbjutni:Adatbázis adatai:
A cikkszám
B név
C méretAz van, hogy minden egyes termék külön sorban van és adva van hozzá egy méret. Amire nekem szükségem lenne az úgy nézne ki, hogy minden termék (cikkszám) csak egyszer szerepeljen az adatbázisban, és a hozzá tartozó méretek egy cellában a "C" oszlopban legyenek felsorolva.
Nem vagyok biztos benne hogy megoldható, de gondoltam egy próbát megér.Előre is köszi a segítséget!
Excel 2007 Magyar
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50