Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kérdőíves adatokból kéne kördiagramot csináljak, de sehogy se sikerül.
Egy oszlop van, tehát nem több, 1 kérdés, amire 80 ember 6 különböző szöveges választ adott. Ezt szeretném körön ábrázolni, hogy ki melyik választ választotta, milyen arányban, de sehogy sem sikerül. Neten utánaolvastam, azt írták, hogy ezt kimutatás diagrammal kéne, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert nem akar megjelenni semmiféle diagram. Valakinek van ötlete?
Lőttem egy képet róla, látható jobb oldalt, ha bepipálom kis fekete kockát jobb oldalt és behúzom a 4 közül az egyikbe, akkor se történik semmi, biztos én csinálok rosszul valamit, nem értek hozzá sajnos.
(2007-es magyar nyelvű excel)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50