Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra. 
 Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsotesz81 senior tag válasz  Delila_1

üzenetére Delila_1

üzenetére#name-et írt ki, de lehet én rontottam el valamit, inkább leírom még gyorsan hogy pontosan melyik cellába vannak az adatok, tehát: 
 Sheet1:
 A,B,C,D oszlop foglalt, E oszlopban vannak a notes-os nevek, F oszlopba mehet az "X". Az előbb azt még elfelejtettem írni, hogy két féle van, /Slovakia/Contr/IBM és /Slovakia/IBM
 Sheet2-ben
 B oszlopban vannak a nevek. Ezeket kéne egyesével végig csekkolni, hogy a sheet1-en szerepelnek-e.És közben el is repült a műszakom, irány haza  , majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni , majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni
 , majd otthon még én is filózok a megoldáson, elméletben megvan, csak nem tudom kivitelezni 
 Fferi50
 Fferi50