- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
TheProb #39140 üzenetére
Ugyanitt (UBI) a 2001-es Ghost Recon - FREE
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheProb #25549 üzenetére
Az BTA pedig nem rossz, a Mad Max és az Injustice miatt eleve megéri szerintem, bár egyikkel sem játszottam. A Mordor valami olcsósításból már megvan, de 4€-n innen van az BTA, így még agyalok rajta. A teljes is megérné, ha érdekelne az Arkham Knight, igazából csak az hiányzik a sorozatból, de még az Asylum sincs befejezve.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
TheProb #25415 üzenetére
Jaj, a linket meg csak most vettem észre, telefonról meló közben kimarad sok dolog. 1000 köszönet mindenért, ezzel nem kicsit segitettél
Ami meg a Castlevania sorozatot illeti, nagyon nem a stilusom ez a hack and slash, de ugye jól gondolom, hogy ez az ár már annyira alacsony, hogy ha 10 ből csak 2 ilyen jatek akad, amire időm és energiam van és tetszik is, amit igy random behűzok a tudatos vásárlások mellé, akkor már megérte ? ( és szerintem a Deus Ex a Just Cause 3 meg a Metal Gear sorozat is ilyen, hogy ilyen 2-3 eurókért bűn otthagyni őket )
GMG n szintén közben AC Origins 22,5 font.
[link] -
TheNewDawn
addikt
válasz
TheProb #25408 üzenetére
Ez nem kicsit historical low
Amúgy ezt hogy a francba sikerült előhoznod ???? Én ha belépek a chrono.gg re , mindig csak a napi aktuális dealt mutatja, semmi mást. Oké, ha rámegyek a linkre, akkor behozza, de magamtól nem tudok eljutni oda, semmi más menüpontot nem látok a chrono oldalán.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheProb #23903 üzenetére
ú, ez jól hangzik
(#23904) De4d 22%-os a teljesítési mutatóm, olyan dolgokat nem vittem még ki, mint Alan Wake, Deus Ex....haveri megosztásokban még több ilyen van, Quantum Break, CoD ww2, etc
(#23906) FunPro DS2 esetében az árfolyam nem oszt nem szoroz, mert kártyapénzből beletoltam az aprót, Longestből meg a Final Cut-ot vettem meg, az első két rész már megvolt, így 9,xx pénz helyett 7 volt.
-
duvi
nagyúr
válasz
TheProb #23852 üzenetére
A Battletech nagyon jó játék. Én imádom és mindenkinek ajánlom, aki szereti a körökre osztott stratégiát és a Battletech univerzumát. Most HL áron behúzható a Wingamestore oldalán (25.65€). Ráadásul ebből lejön még 5%, mivel van érvényes kuponkódjuk (pcgames5off).
-
-
-
törölt tag
válasz
TheProb #19086 üzenetére
Néha jó, mert olyan dolgokat veszel észre, tapasztalsz meg az achievementek útmutatásai alapján, ami hozzátesz a játékhoz. Például az Arkham Asylumnál voltam úgy, hogy a Predator challenge-ek miatt jöttem rá, mennyi mindent lehet csinálni, meg a Freeflow skilleket is ki kellett maxolni a 100%-hoz.
-
törölt tag
válasz
TheProb #18660 üzenetére
Ez pont hülyeség. Nem gyors a játék, bár van benne akár 10x gyorsítás is.
Az életszerűtlenség pedig pont nem igaz. Az első tél beállta előtt kell sok embernek házat építened, ételt termelned és mindezekhez kitermelni a nyersanyagot. Ez a való életben sem működne gyorsabban.
Eddig 3x futottam neki, mind3x éhen haltak.Már csak a versenyszellem miatt is megcsinálom a játékot.
Az elején én is szkeptikus voltam, de jól lehet vele időt tölteni és nagyon sok mindenre oda kell figyelni, és ehhez vannak különböző beállítások is. Mondjuk a kezelőfelülete lehetne jobb, nálam minden új játéknál újra ki kell pakolni az összes statisztikát (gog).
Az mondjuk valóban életszerűtlen, hogy egy év alatt egy gyerekből felnőtt lesz és elkezd dolgozni. -
drtimot
aktív tag
válasz
TheProb #18660 üzenetére
Szerintem nagyon jó, ha kicsit is érdekel a városépítős-mikromenedzselős irány. Ha megunnád az alapjátékot (mert pl. cél nincs benne, csak építget az ember), akkor a Colonial Charter mod erősen ajánlott (cél abban sincs, de durván megdobja a tartalmat és a komplexitást
).
-
Rellind
senior tag
válasz
TheProb #18611 üzenetére
Ezt próbáld ki. Ingyenes. [Last Man Standing]
-
-
reelc
veterán
válasz
TheProb #18540 üzenetére
Ha nem Best buy, attól még megérhet annyit. Főleg, ha játszani is fogsz vele.
A Van Helsingek -80%-ot kaptak.
Az 1-2 megvan régebbi Indiegala bundliból, ha 3 EUR-ért hozzácsapom a 3-ikat, igényelhetem is a Final Cutot. Ha valaki szintén egy jó árra várt a 3-ik részt illetően, itt az idő. -
sagem
addikt
válasz
TheProb #18466 üzenetére
Vagy vedd meg Steamen keresztül pár nap múlva, szerintem a hamarosan kezdődő nyári vásár során ott is lesz leárazás és nem mellékesen két órán belül vissza is kérheted a pénzed, ha esetleg nem válna be.
Én pl. anno így tettem, tetszeni tetszett (bár szerintem túlárazott, de ez nézőpont kérdése), viszont olyan szörnyen futott, hogy az már zavaró volt számomra. Még mindig nem az igazi a teljesítménye, de már sokat javult azóta.
-
Vertigo18
addikt
válasz
TheProb #18049 üzenetére
Ki ne hagyd!!!
Rengeteg órát beleöltem... aztán megvettem...
És minden kezdődött előröl, ismét rengeteg órát beleöltem, majd lett egy "másod" steam-regem, amire megvettem a fiamnak is. Így már ketten toltuk/toljuk, nagyon sok karakterünk van, és még a mai napig szoktunk újraindítani karaktereket.
-
reelc
veterán
válasz
TheProb #18024 üzenetére
Nekem tetszik nagyon a Titan Quest.
A Diablo 2 után sokmindent kipróbáltam (Dungeon Siege, Sacred, stb.), de ez az egy fogott meg. A dupla kasztrendszer, a sztori/környezet, stb. Nagy kedvenc lett. Igazából jobban tetszett, mint a Diablo 2.PoE-t nem próbáltam, több másikat az elmúlt évekből igen. A Diablo 3-at kicsit parkolópályára tettem, most újra előszedtem a Grim Dawnt (a Titan Questesek egy részének az újabb játéka). Ebben a stílusban ez tetszik a legjobban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb #17915 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi a fee G2A-n. Gondolom ott is úgy van mint kinguin-on, hogy csak bizonyos összeg felett lehet kivenni a pénzt, ami már nekem már eleve kizárja a dolgot. (Plusz fee-kből ilyen kúcsbazárokat pénzelni...nah, how about no.)
Groupbuys hátránya, hogy pénzt biztosan nem fogsz csinálni belőle, ha nem tisztességes áron adod tovább a játékokat és nem reális árat szabsz annka a játéknak, amit végül magadnak meghagysz, azonnal rádszállnak a többiek és senki nem fog tőled venni (rosszabb esetben még a thread-et is törlik, mert a szabályzatban is benne van, hogy tilos profitra utazni). Ilyen BTA-1$/játékok száma vagy hasonló bontások szoktak menni, esetleg némileg súlyozva a játékárak azok alapján, hogy XY cím hányszor és milyen drága bundliba volt stb. én A mostani BTA csomagból megtartottam a Kentucky-t és a Story about my uncle-t, a többi 3 játékért kértem összesen 2,7$-t. Lehetett volna többet is, ahogy láttam a többi bontások árait akár 3,5$-t is kaphattam volna értük, de így is 6,68-1-2,7= 3$ volt a 2 játék. Nekem megérte. A dolog előnye, hogy PayPal-ra jön a pénz, meg annyit kapsz amennyit kérsz, nem kell fee-kel szarakodni stb.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TheProb #17772 üzenetére
Azért az egy teljesen más szitu szerintem. A Valve bőven megél a Steam-ből meg a Dota/CSGO bizniszből, semmi anyagi motivációjuk nincs a HL3-mal keresni pénzt. Az Arkane/Bethesda esetén nincs ilyen tejelő platform, ők vagy játékokat csinálnak és azzal lesznek profitábilisak, vagy lehúzhatják magukat a WC-n.
Amúgy HL3 kapcsán szerintem ez a hihetetlen high praise+big fanbase már egyenesen kontraproduktív. Ha nem lenne mém a HL3 meg minden, akkor lehet kevésbé félnének megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest