- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Silεncε #34306 üzenetére
Én tisztában vagyok vele hogy egy nagyon jó játék, de nem vagyok a rajongója vagy teljesen beleszerelmesedve mint egyesek. Csak ki szeretném próbálgatni, eljutni arra a pontra hogy tényleg nagyon tetszik anélkül hogy 30-60 eurókat kifizetek érte. Fizetek érte szivesen, múltkor epic-en be akartam húzni, de mire tettem át pénzt a revolutra levitték 1 centtel hogy ne lehessen felhasználni a 10€ kupont. A 30-60 eurós ár reális sok rajongónak, de nekem nem ér annyit, pedig tudom, hogy mestermű.
-
cskamacska
addikt
válasz
Silεncε #24688 üzenetére
Ugyan a nevezett fanatikusok engem már régi kiutáltak, de azt le kell szögezni, hogy messze ez a legambiciózusabb játék a piacon. 3.0-ig nyugodtan ki is lehetett röhögni, hogy 200 millából még normális techdemóra sem futotta, de mai 3.2.2 állapotában(amikor működik
) majdhogynem többet nyújt, mint a konkurens kész játékok. (No Mans Sky, Elite Dangerous, EverSpace)
A feature creep hatalmas, és a projekt menedzselése is csapnivaló(a való életben egy megrendelő égő vasvellával kergetne szét bármilyen gittegyletet ahol nem is a projekt vége, de egy mérföldkő több mint egy évet csúszik, és időközben halvány fogalmuk sincs mikorra lehet kész
) de ha a leígért csillagok csak felét megcsinálják működő formában(mivel az egészre esély sincs
), már nem lesz párja a játéknak.
-
i2k
őstag
válasz
Silεncε #24517 üzenetére
Én a Deluxe-ra gondoltam. - 18 euro
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Silεncε #22775 üzenetére
Lejjebb kicsit másokról írnak:
Frage: Handelt es sich hierbei um eine download- oder cd/ dvd version? frage da eine der rezensionen von einem iso-download berichtet
Antwort: Es handelt sich um eine Download VersionMég lejjebb valaki méltatlankodott, hogy csak emailben kapott egy kódot és szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest